Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hanno.... gdziez Ty sie podziewasz wieki całe????:mad: nie ma Cie tu i tam tez nie........ smsów nie wysyłasz, nie odbierasz.....nie ma z Toba zadnego kontaktu....:-( Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Haniu droga :) Piszę do Ciebie ten list bo troszkę mi smutno jak Ciebie nie ma... Wiemże jest piękna pogoda i na pewno robisz ciekawe rzeczy ;) Mam nadzieje ze nie są one zwiazane z gorączka przedświąteczną :mad: Cierpliwie poczekam na fotki prosto z konkursu młodych talentów :loveu: U mnie po staremu;) Znaczy krzyż boli, Zmorka grubnie a Szelma...rżnie głupa :evil_lol: I muszę Ci się jeszcze poskarżyć na TZta :cool1: Zamiast jechać kupować ze mną karnisze do sklepu to sobie wyfrunął na działke :mad: Tak jakby tutaj miał za mało pracy :evil_lol: I teraz siedzę sobie samotna :p Niedługo zacznę szczekać :diabloti: Nie myśl sobie że po niufowemu :shake: Nie nie :shake: Będę szczekać w językach psów sasiadów :evil_lol: Pa - buziaczki dla Was :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Zameldowałam się u siebie - znaczy - dogo za chwilę przestanie działać :evil_lol: Wiosna ? Czy resztki jesieni ? U mnie nic nowego . Co za gra kolorów . Nieprawdaż ? Gezesław Upasły Pokręcony : Jednak wiosna ! Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :multi::multi::multi:fotaski Gezosławka:loveu: Haniu .....nie strasz że zaraz zniknie dogo:razz: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Zameldowałam się u siebie - znaczy - dogo za chwilę przestanie działać :evil_lol: Uważaj co mówisz :mad: Wiosna ? Czy resztki jesieni ? To wiosna :multi: U mnie nic nowego . Czyli uchi latają jak zwykle :loveu: Ozorek tez :loveu: Co za gra kolorów . Nieprawdaż ? Taaaaaaaaaaaaaa....Dom w barwach narodowych :evil_lol: Gezesław Upasły Pokręcony : Haniu - coś Ty mu znowu zrobiła :crazyeye: Jednak wiosna ! Wiosna wiosna :multi::loveu::multi::loveu: Haniu jesteś :multi: Mój list Cię sprowadził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 szacun Hanno za te czystą lodówe :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:fotaski Gezosławka:loveu: Haniu .....nie strasz że zaraz zniknie dogo:razz: Przysam Bogu - że tak zrobiłam raz już . I teraz - jak nie będziecie grzeczne - to zrobię TAK SAMO :diabloti: [quote name='Pysia']Haniu jesteś :multi: Mój list Cię sprowadził :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, Pysiu, tak ! Twój list tchnął we mnie życie. :cool3: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 malawaszka napisał(a):szacun Hanno za te czystą lodówe :evil_lol: Za lodówkę ??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A reszta ? :angryy: :angryy: :angryy: Urok osobisty ? Inteligencja ? Błyskotliwość ? Zamiłowanie do porządku zawsze i wszędzie ??? Quote
aga1215 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Za lodówkę ??????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A reszta ? :angryy: :angryy: :angryy: Urok osobisty ? Inteligencja ? Błyskotliwość ? Zamiłowanie do porządku zawsze i wszędzie ??? Haniu - zapomniałaś o białej bluzeczce :nono: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Przysam Bogu - że tak zrobiłam raz już . I teraz - jak nie będziecie grzeczne - to zrobię TAK SAMO :diabloti: Tak, Pysiu, tak ! Twój list tchnął we mnie życie. :cool3: To ja bENdem grzeczna :diabloti: Powiedz po licho Ci te brwi? Wyskub albo lepiej wytrymuj :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia'] Powiedz po licho Ci te brwi? Wyskub albo lepiej wytrymuj :evil_lol: Dobrze. Wytrymuję. Ale ... O CO CHODZI ????? :crazyeye: [quote name='aga1215']Haniu - zapomniałaś o białej bluzeczce :nono: A , tak właśnie ! A szacun za białą bluzeczkę Malawaszko ???? :mad: Cześć Aga ! :loveu: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam Babciu Haniu :multi: Dobrze, ze u Ciebie chociaż nie nagadane :evil_lol: scur atakuje dziecko :crazyeye::shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dobry Wieczór zapracowana Babciu....:loveu: Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='mmbbaj']To jakaś twoja kokieteria chyba? Bo ja tu bałaganu ŻADNEGO nie widzę :diabloti: ja też nie widzę :cool1: ale to tak jest: jedni go widzą zawsze. Inni nie widzą go nigdy. A on jest. Albo go nie ma. W zależności kto patrzy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Biorę sobie urlop. :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: kochałam Was. A teraz musze odejsc... Zachowajcie mnie w dobrej pamięci. Blogaska zostawiam pod czułą opieką siostry . Babcia Hania Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Biorę sobie urlop. :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: kochałam Was. A teraz musze odejsc... w melodramatach zawsze maksymalnie wkur....ło mnie to zdanie. Kocham cię, ale muszę odejść. Kocham cię, ale muszę wrócić do męża. Kocham cię, ale muszę odpłynąć do Afryki Zachodniej Kocham cię, ale nie moge dłużej z toba być. Kocham cię, ale muszę wyjść za hrabiego Moczymordę herbu Dupadencja :cool1: Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Biorę sobie urlop. :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: kochałam Was. A teraz musze odejsc... Zachowajcie mnie w dobrej pamięci. Blogaska zostawiam pod czułą opieką siostry . Babcia Hania a gdzie bedziesz w trakcie tego urlopu? Majorka, Bali, a może Dominikana? ;) Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć urlopująca się Hanko :multi: Jak tam morale przedświąteczne w rodzinie? :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 noooo rewelacja!!!! to gdzie na urlop??? pewnie tpo już napisałaś, ale znikające posty nie pozwoliły mi siedowiedzieć :angryy: Quote
AlKil Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hani nie ma , to gdzie ta czuła opieka siostry???!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ceść :) Hania mnie plosiła zebym pod jej nie obecnosc popilnowala jej blogaska :) Haniu nie polam nog na nartach! :) Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 wlasnie dostalam mmmmmeska od Hani :) prosila zeby was pozdrowic z urlopu :) Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Haniu radzę Ci wróć bo Behemot tak Twój blogasek zapcha, że będziesz się rumienić a Twe dziecie jak tu wlezie to dostanie szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Behemot']wlasnie dostalam mmmmmeska od Hani :) prosila zeby was pozdrowic z urlopu :) Haniu, a ja myslałam, że jesteś przeciwniczka motocykli :crazyeye: No wiesz, tak mnie okłamywać :cool1: Ale masz dobry strój na motor, bezpieczny, w razie upadku uchroni twoją skórę przed otarciami :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Aaaah Behemotku - dobrze, że pokazałas wreszcie moje pasje. Dotychczas miałam jakieś obiekcje ... :oops: Bez sensu, nieprawdaż ??? :roll: Kkkurcze nie wiem czy w ogole chcialam cos napisac konkretnego, chyba - odreagowuję. Jak mi minął kolejny dzień ? Spokojnie - na piłowaniu paznokci , robieniu pilingu enzymatycznego . I następnie maseczki ujędrniajacej. macham tipsem, życzę brokatowego baranka, oraz różowych jaj . [CENTER]:hand: :hand: :hand: [/CENTER] Quote
Recommended Posts