Hanna R. Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']a myślisz, ze w lecie ICH nie będzie? :diabloti: Nie. Nie!. NIE !!!!!! [quote name='Vectra']no jestem Och ! Jakże się cieszę ! :loveu: :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie. Nie!. NIE !!!!!! tak, tak, bo latem dziki zapadają w sen zimowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']tak, tak, bo latem dziki zapadają w sen zimowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: latem dziki migrują do stolycy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Vectra']latem dziki migrują do stolycy :evil_lol:;)albo do Krakowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Haniu:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć Haniu hahaha Gezio jak zawsze zabojczo przystojny i taaaki stateczny ze szok :loveu: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witaj Haniu Jaki piekny piesek :loveu: Zapraszam do mojej galerii wstawilam wlasnie nowe fotki :loveu: ( szt. 3 :evil_lol:) Quote
Hanna R. Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Cze! Cio tam słychac? U mnie super :P hehehe... Ale dzis wypasiona pogoda :) uhuh.. zarąbista :P:P:P hehe... teraz siedze w housie i sie nudze - bo mi sie nic nie fce. Jak mi sie juz będzie fciało, to może wstawie jakies fotecki . Nara ! :p Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 YO Hancia wpadnij do mnie zobaczyć apartamentowiec HA :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Powiem tak: Weszłam tu i przeżyłam lekki wstrząs psychiczny :evil_lol: Myślałam ze pomyliłam galerie na KKK...urde ale fotki mnie jednak przekonały ze to chyba galeria Hanki - tej z taczką ;) Buziaki bo licho wie kiedy uda mi się wejść gdziekolwiek.... Quote
Hanna R. Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Nikt naszego blogaska nie lubi :shake: Nikt ! Nie mamy gości :placz: :placz: :placz: Idziemy sobie . Papateczi i narki. :p Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nikt naszego blogaska nie lubi :shake: Nikt ! Nie mamy gości :placz: :placz: :placz: Idziemy sobie . Papateczi i narki. :p niemarudz , przecież zagladam :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nikt naszego blogaska nie lubi :shake: Nikt ! Nie mamy gości :placz: :placz: :placz: Idziemy sobie . Papateczi i narki. :p oj, przeca zaglądamy tylko w szoku trudno cokolwiek napisać :eviltong: Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Cze! Cio tam słychac? U mnie super :P hehehe... Ale dzis wypasiona pogoda :) uhuh.. zarąbista :P:P:P hehe... teraz siedze w housie i sie nudze - bo mi sie nic nie fce. Jak mi sie juz będzie fciało, to może wstawie jakies fotecki . Nara ! :p Szacun! :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nikt naszego blogaska nie lubi :shake: Nikt ! Nie mamy gości :placz: :placz: :placz: Idziemy sobie . Papateczi i narki. :p a ja to co????:placz: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Cze! Cio tam słychac? U mnie super :P hehehe... Ale dzis wypasiona pogoda :) uhuh.. zarąbista :P:P:P hehe... teraz siedze w housie i sie nudze - bo mi sie nic nie fce. Jak mi sie juz będzie fciało, to może wstawie jakies fotecki . Nara ! :p Elo ziommm! Boshe, jak ja kofffam takie teksty! Pogoda dzisiaj jush nie taka full wypas, ale jest spoko. Z kąd klikash beibi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a):Elo ziommm! Boshe, jak ja kofffam takie teksty! Pogoda dzisiaj jush nie taka full wypas, ale jest spoko. Z kąd klikash beibi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Behemotku bo padnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześść Hanno ....ale u ciebie miła galeryjka:multi::multi::multi: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Cześść Hanno .... Boshe, muszę iść do okulisty... Przeczytałam... "Cześć, Homo" :wallbash: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a):Elo ziommm! Boshe, jak ja kofffam takie teksty! Pogoda dzisiaj jush nie taka full wypas, ale jest spoko. Z kąd klikash beibi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: boszzzzz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie mi ze śmiechu kapcie spadły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Behemotku bo padnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):boszzzzz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie mi ze śmiechu kapcie spadły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Laski, jak chcecie być trendi, poczytajcie słownik slangu: http://www.miejski.pl/ Taki rodzyneczek z tego słownika: co to znaczy "Zap... la soplami"? Hę? Otóż to: Zap... la soplami Bardzo, krytycznie zimno! Uczucie zimna, przy którym przez ciało przechodzą dreszcze, zęby 'grzechoczą' a czucie w palcach straciłeś/aś z zimna już dawno temu... - Ale dzisiaj za...la soplami! - Bez kitu! Mi już gluty zamarzły i palców nie czuję... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):boszzzzz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: normalnie mi ze śmiechu kapcie spadły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dosc blyszczaco sie tu robi..... :diabloti: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 I jeszcze coś takiego znalazłam w słowniku slangu: Co to jest Edmund? Osoba nie czująca Bluesa. Wyglądająca drętwo, zachowująca się sztywniacko, nie potrafiąca robić szopek. Często Edmund lub Edmunda w zależności od płci. Czasami zdrobniale Edek lub Edkowa. Ale z niego Edmund, a jaki ma edmundowy sweterek z mysich jąderek. :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a):Laski, jak chcecie być trendi, poczytajcie słownik slangu: http://www.miejski.pl/ Taki rodzyneczek z tego słownika: co to znaczy "Zap... la soplami"? Hę? Otóż to: Zap... la soplami Bardzo, krytycznie zimno! Uczucie zimna, przy którym przez ciało przechodzą dreszcze, zęby 'grzechoczą' a czucie w palcach straciłeś/aś z zimna już dawno temu... - Ale dzisiaj za...la soplami! - Bez kitu! Mi już gluty zamarzły i palców nie czuję... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahahaha ekstra ta strona :evil_lol: :evil_lol: nie bede już zakuwać w płuco podczas przeglądania dogo - bo się udusze kiedyś :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Behemot napisał(a):I jeszcze coś takiego znalazłam w słowniku slangu: Co to jest Edmund? Osoba nie czująca Bluesa. Wyglądająca drętwo, zachowująca się sztywniacko, nie potrafiąca robić szopek. Często Edmund lub Edmunda w zależności od płci. Czasami zdrobniale Edek lub Edkowa. Ale z niego Edmund, a jaki ma edmundowy sweterek z mysich jąderek. :roflt::roflt::roflt: ja znam inaczej :evil_lol: sweterek w serek chłopczyk bajerek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):ja znam inaczej :evil_lol: sweterek w serek chłopczyk bajerek :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Nie mogię, nie mogę :evil_lol: Siekierałt Zwieśniaczona forma od 'Check this out', która oznacza 'sprawdź to', jednak przeważnie jest używana jako rodzaj powitania. - Siekierałt Darek. - Serwus Marcin. :roflt::roflt::roflt: Haniu, już Ci nie zaśmiecam galerii, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts