bazylowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff... ehm a co on tu robi przepraszam?? Quote
LAZY Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hej, hej Haneczko! Żono dziadka jedynie:razz: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: [quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: [quote name='Maga100']u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: [quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll: Witaj Haniu, babciu dziadka :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] Witaj Haniu, babciu dziadka :evil_lol: a taka koligacja rodzinna jest dla mnie stanowczo za skomplikowana :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobry wieczór zona dziadka - Babciu Haniu:loveu: jak sie miewasz Ty i Twoj smopoczucie???:loveu: A Jak sliczny Filipek??? Całusy. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 oooooo i jestem ......dobry wieczór ...raz jeszcze:loveu: jak minał Tobie Haniu tydzien z nowym istnieniem na swiecie???:loveu: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oooooo i jestem ......dobry wieczór ...raz jeszcze:loveu: jak minał Tobie Haniu tydzien z nowym istnieniem na swiecie???:loveu: Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu: Malucha zobaczę w niedzielę. Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu: Malucha zobaczę w niedzielę. Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc..... i pokazywac zdjatka....i etc... pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki... Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra'] BOŻE !!!!!!! Ewcia ! ON JEST BOSKI ! Aśka padła . I chce to dzieło ustawić jako tapetę :p Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już ! Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w Wzruszyłam się ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc..... i pokazywac zdjatka....i etc... pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki... Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='HankaRupczewska']BOŻE !!!!!!! Ewcia ! ON JEST BOSKI ! Aśka padła . I chce to dzieło ustawić jako tapetę :p Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już ! Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: no kazdy mysli według siebie:diabloti: skucha...w tym przypadku... wazeliny brak nie dowiezli, ani kosmetycznej ani technicznej:diabloti: Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-? ...tia......tych pare znaków... Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215'] :shock: :eek: :crazyeye: :o :scared: ;) :roflt: :roflt: :roflt: TAk też zrobiłam :evil_lol: [quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: A ja musze tam chodzic 4 razy dziennie:placz: Oczy mam naokolo glowy:loveu: Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1: [quote name='Maga100'] I widzisz Haniu, nie należy smiać się z bliźniego swego :evil_lol: Bo nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie :evil_lol: Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff... Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były .... Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 mmbbaj napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll: Ty się tak nie ciesz. One - te dziki - mają czasami zapędy turystyczne :diabloti: Pokazywali w TV... PIKA napisał(a):Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol: A kto je tam wie ... :roll: Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: a ty się nie boisz pewnie oczywiście :cool1: [quote name='HankaRupczewska']Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście wierzę ci, jak zawsze w takich sytuacjach :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 mmbbaj napisał(a):Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-? Hahahahahaha - czekaj, czekaj, znajdę ja u Ciebie w galerii WAZELINĘ :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie zapomnij Haniu ufocić Filipka ze wszystkich stron w niedziele :loveu: I pozdrów rodziców tego ufoludka :Rose: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']TAk też zrobiłam :evil_lol: Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1: Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były .... broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi: Witaj Haneczko! [quote name='Pysia']Nie zapomnij Haniu ufocić Filipka ze wszystkich stron w niedziele :loveu: I pozdrów rodziców tego ufoludka :Rose: oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra']z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko ! [quote name='aga1215']broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi: Witaj Haneczko! oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Od poniedziałku szlaban na Kopenratyundwize ! Dzisiaj - nie . Gezesek zległ : A ja też mam nowe okulary : Quote
beria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: Wstyd się przyznać, ale jak poszliśmy na spacer za działkę, to myślałam, że jakaś maszyna rolnicza jechała i takie dziwne dziury w ziemi pozostawiała :oops: Ale dziury zmieniły się w pokaźne placki :razz: A to były te, no, one [quote name='Vectra'] Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] A ja też mam nowe okulary : Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 HankaRupczewska napisał(a):ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko ! Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol: Nie kocham Cię :obrazic:Nie zauwazyłaś mojego psta :obrazic: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a):Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha - bo mi źle dobrali okulary. I widzę zamazanie .... :evil_lol: Quote
Recommended Posts