Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Haniu jakie Gezio ma śliczne poslanko :evil_lol:

male stupki slodycz :loveu:.. u kogos :evil_lol:

Piko, TY WREDOTO ! A czemu ? Bo TAK ! :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy podobne podejście;)

Alicjo, podejście jest najważniejsze. Zwłaszcza podobne :loveu:

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stopiniunienieńka :mdleje:

Wasieniunieńko :calus:

Gosiek napisał(a):
cześć dubeltowa babciu Haniu

:loveu::loveu::loveu:

Cześć zapracowana Gosiu ! Ty jescze będziesz musiała na babciowanie poczekać . Dłuuuugo ! :lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Mnie nagle olśniło :crazyeye: Przecież Ty Haniu wcale babcią nie jestes!! Jesteś zoną dziadka tylko :evil_lol: Nie masz wnuczki :diabloti:

No ! :loveu:

WRESZCIE TO KTOŚ POWIEDZIAŁ !!!!!!

Dziękuję Ci MOJA NAJMILSZA PYSIEŃKO :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']
:hmmmm: ciekawe, czy ta stópeczka cuś urosła :hmmmm:

Aga - właściciel stópki tak się drze - że cała para idzie w górę. Na stókki nic narazie nie zostaje :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Ryjon :

a ja całe życie myślałam, że to doopa :crazyeye: :shake:

[quote name='Pysia']Mnie nagle olśniło :crazyeye: Przecież Ty Haniu wcale babcią nie jestes!! Jesteś zoną dziadka tylko :evil_lol: Nie masz wnuczki :diabloti:

nie rozumiem :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Gezio taki jakiego lubię :loveu:

Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając.
Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu.
A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając.
A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie mógł ktoś fotek zrobić jak oddalaliście się z owego miejsca:cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):

I znowu dziecko muszę Ci tłumaczyć :shake:
Przyjęte jest że jak się urodzi wnuczek to dziadek jest całą gębą a babcia tak na pół gwizdka ;) Babcia jest wtedy jak urodzi sie wnusia :)
Haniu więc juz nie wmawiaj nam że jestes starą babcią bo NIE JESTEŚ :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
I znowu dziecko muszę Ci tłumaczyć :shake:
Przyjęte jest że jak się urodzi wnuczek to dziadek jest całą gębą a babcia tak na pół gwizdka ;) Babcia jest wtedy jak urodzi sie wnusia :)

noo widzisz mamciu Edysiu bo ja za młoda jestem żeby takie rzeczy wiedzieć :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo widzisz mamciu Edysiu bo ja za młoda jestem żeby takie rzeczy wiedzieć :evil_lol:

Buahahahahahahahahahahaha
Już nie możesz do mnie mówić mamo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak to JUŻ nie moge??!! wydziedziczyłaś mnie??? :placz: :-(

Zapomniałaś? To Ty jesteś moją mamą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga - właściciel stópki tak się drze - że cała para idzie w górę. Na stókki nic narazie nie zostaje :p
i całe szczęście - bo i darcie sie i stókki to Mikołajek pewnie by nie wytrzymał ;) :evil_lol: :loveu:
[quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając.
:shock: :eek: :crazyeye: :o :scared: ;) :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja całe życie myślałam, że to doopa :crazyeye: :shake:

tia............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bo to trzeba pomyslec...:diabloti:
od dawien dawna istnieje takie powiedzenie ze babcia jest ta pani ktorej córka czy tez synowa urodzi dziewczynke..taka babcia prawdziwą z krwi i kosci :p a jak sie rodzi chłopczyk to sie mowi ze babcia jest tylko zona dziadka i na odrwór.....jak babcia jest babcia to teoretycznie dziadek jest tylko mezem bacbi...

teraz rozumiesz????:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Mój czysty Pies-Gezes :

ale Gezio ma ozór!!! :lol: mnie udało się ostatnio zrobić zdjęcie na którym Chili gmera sobie językiem w dziurce od nosa :razz:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Cześć zapracowana Gosiu ! Ty jescze będziesz musiała na babciowanie poczekać . Dłuuuugo ! :lol:
oj Haniu - mam taką olbrzymią nadzieję :lol::lol::lol:

ale.. czas tak okrutnie szybko leci że ani sie obejrze i już bedę skarpeteczki na drutach dziergać... koniecznie siedząc w bujanym fotelu :diabloti:

Posted

Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy:
A ja musze tam chodzic 4 razy dziennie:placz: Oczy mam naokolo glowy:loveu:

Posted

[quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy:

u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1:

I widzisz Haniu, nie należy smiać się z bliźniego swego :evil_lol: Bo nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie :evil_lol:

Posted

Napisał HankaRupczewska

hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie śmiej się dziadku .... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

witaj babciu Hanno :loveu: