Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 PIKA napisał(a):Haniu jakie Gezio ma śliczne poslanko :evil_lol: male stupki slodycz :loveu:.. u kogos :evil_lol: Piko, TY WREDOTO ! A czemu ? Bo TAK ! :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mamy podobne podejście;) Alicjo, podejście jest najważniejsze. Zwłaszcza podobne :loveu: malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stopiniunienieńka :mdleje: Wasieniunieńko :calus: Gosiek napisał(a):cześć dubeltowa babciu Haniu :loveu::loveu::loveu: Cześć zapracowana Gosiu ! Ty jescze będziesz musiała na babciowanie poczekać . Dłuuuugo ! :lol: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ryjon : Buszujacy : Szalony : Latajace ciasteczko : Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mnie nagle olśniło :crazyeye: Przecież Ty Haniu wcale babcią nie jestes!! Jesteś zoną dziadka tylko :evil_lol: Nie masz wnuczki :diabloti: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Mnie nagle olśniło :crazyeye: Przecież Ty Haniu wcale babcią nie jestes!! Jesteś zoną dziadka tylko :evil_lol: Nie masz wnuczki :diabloti: No ! :loveu: WRESZCIE TO KTOŚ POWIEDZIAŁ !!!!!! Dziękuję Ci MOJA NAJMILSZA PYSIEŃKO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='"HankaRupczewska"'] :hmmmm: ciekawe, czy ta stópeczka cuś urosła :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :multi::multi::multi:Gezio taki jakiego lubię :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='aga1215'] :hmmmm: ciekawe, czy ta stópeczka cuś urosła :hmmmm: Aga - właściciel stópki tak się drze - że cała para idzie w górę. Na stókki nic narazie nie zostaje :p Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ryjon : a ja całe życie myślałam, że to doopa :crazyeye: :shake: [quote name='Pysia']Mnie nagle olśniło :crazyeye: Przecież Ty Haniu wcale babcią nie jestes!! Jesteś zoną dziadka tylko :evil_lol: Nie masz wnuczki :diabloti: nie rozumiem :p Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Gezio taki jakiego lubię :loveu: Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: Quote
Hanna R. Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):a ja całe życie myślałam, że to doopa :crazyeye: :shake: nie rozumiem :p Bo to jest DUPA - duoa RYJONA mojego kochanego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie mógł ktoś fotek zrobić jak oddalaliście się z owego miejsca:cool3: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 orzeszwmorde :crazyeye: was też te pastowane kabany terroryzują :mad: :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a): nie rozumiem :p I znowu dziecko muszę Ci tłumaczyć :shake: Przyjęte jest że jak się urodzi wnuczek to dziadek jest całą gębą a babcia tak na pół gwizdka ;) Babcia jest wtedy jak urodzi sie wnusia :) Haniu więc juz nie wmawiaj nam że jestes starą babcią bo NIE JESTEŚ :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysia napisał(a):I znowu dziecko muszę Ci tłumaczyć :shake: Przyjęte jest że jak się urodzi wnuczek to dziadek jest całą gębą a babcia tak na pół gwizdka ;) Babcia jest wtedy jak urodzi sie wnusia :) noo widzisz mamciu Edysiu bo ja za młoda jestem żeby takie rzeczy wiedzieć :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):noo widzisz mamciu Edysiu bo ja za młoda jestem żeby takie rzeczy wiedzieć :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Już nie możesz do mnie mówić mamo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahahahahahahaha Już nie możesz do mnie mówić mamo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to JUŻ nie moge??!! wydziedziczyłaś mnie??? :placz: :-( Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):jak to JUŻ nie moge??!! wydziedziczyłaś mnie??? :placz: :-( Zapomniałaś? To Ty jesteś moją mamą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysia napisał(a):Zapomniałaś? To Ty jesteś moją mamą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam - jakieś przekłamanie w rodowodach :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aga - właściciel stópki tak się drze - że cała para idzie w górę. Na stókki nic narazie nie zostaje :p i całe szczęście - bo i darcie sie i stókki to Mikołajek pewnie by nie wytrzymał ;) :evil_lol: :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: :shock: :eek: :crazyeye: :o :scared: ;) :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='malawaszka']a ja całe życie myślałam, że to doopa :crazyeye: :shake: tia............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie rozumiem :p bo to trzeba pomyslec...:diabloti: od dawien dawna istnieje takie powiedzenie ze babcia jest ta pani ktorej córka czy tez synowa urodzi dziewczynke..taka babcia prawdziwą z krwi i kosci :p a jak sie rodzi chłopczyk to sie mowi ze babcia jest tylko zona dziadka i na odrwór.....jak babcia jest babcia to teoretycznie dziadek jest tylko mezem bacbi... teraz rozumiesz????:evil_lol: Quote
alive Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Mój czysty Pies-Gezes : ale Gezio ma ozór!!! :lol: mnie udało się ostatnio zrobić zdjęcie na którym Chili gmera sobie językiem w dziurce od nosa :razz: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Cześć zapracowana Gosiu ! Ty jescze będziesz musiała na babciowanie poczekać . Dłuuuugo ! :lol:oj Haniu - mam taką olbrzymią nadzieję :lol::lol::lol: ale.. czas tak okrutnie szybko leci że ani sie obejrze i już bedę skarpeteczki na drutach dziergać... koniecznie siedząc w bujanym fotelu :diabloti: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: A ja musze tam chodzic 4 razy dziennie:placz: Oczy mam naokolo glowy:loveu: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: I widzisz Haniu, nie należy smiać się z bliźniego swego :evil_lol: Bo nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Napisał HankaRupczewska Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu. A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam :oops: :oops: :oops: hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie śmiej się dziadku .... :diabloti: :diabloti: :diabloti: witaj babciu Hanno :loveu: Quote
Recommended Posts