Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TĘSKNIĘ ! Na dole pojawiła się Alza ....

Może mnie zauważy ....

Nie zobaczyła ... Alzaaaaaaaa ! :roll:

Dlaczego Ona nie pozwala wyrazić mi uczuć ? Głośno. Tak jak czuję ....

Chyba skoczę ... A może warto ??? :roll:

Znowu nie pozwala ! PROTESTUJĘ !!!!! :evil:

Tak wyglądam JA - PIES NIESPEŁNIONY :cry:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Haniu , jak możesz , żeby chłopak nawet nie mógł z kolezanką sie spotkać :-? przecież Gezio złapie doła jak Asher :(

No, bo ja taka zła jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: I nie lubię spełnionych miłości :evil: Ani jak ktoś jest młody, piękny i bogaty :evil: :evil: :evil:
Bo ja taka jestem. I już :grab:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

No, bo ja taka zła jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: I nie lubię spełnionych miłości :evil: Ani jak ktoś jest młody, piękny i bogaty :evil: :evil: :evil:
Bo ja taka jestem. I już :grab:

:o :o :o taka ładna Hania i taka niedobra :nono:
a Gezio i tak nie ma pokręteł, jak będzie darł japę na balkonie to mu w końcu powiedz o tym :roll: może on dalej w nieświadomości żyje i nie wie, że sex już nie dla niego ? i że w wogóle to TO jest towar zdecydowanie przereklamowany :huh:

Posted

Łosiożerca - czyli strasznie straszna łysa psica

Mięciutki i przytulny ten łosiek jest 8)

:o czy to nie jest łosiek Gezia :-?
Przecież Mania zaraz mu kuku zrobi :o

Posted

A Gezio, dziewczynki - Gezio kocha Alzę bez wzajemności. Bo ona chyba czuje, że on to towar nieco wybrakowany ... I nie warto w niego inwestować :lol:
Ale poza tym to jest :
a. piekny :D
b. młody :-?
c. bogaty :-? :-?

Więc na cholerę mu jakaś skundelkowana , humorzasta pannica :wink:

Posted

No już mu zrobiła - kawałek nosa mu użarła :roll: Ale Gezio zajęty jest marzeniami o Alzie, wiec nawet udostępnił biednej łysolce swojego łośka ....

Wogóle to musimy wymienić niezbędnik, bo nam się troche zdekompletował. Np. kaczory zeszły ze sceny - odwrotnie niz w mediach :-? Bocianek zdekapitowany, kura wypatroszona .... Mizeria, mówie ci Ala, mizeria ....

Posted

No już mu zrobiła - kawałek nosa mu użarła :roll: Ale Gezio zajęty jest marzeniami o Alzie, wiec nawet udostępnił biednej łysolce swojego łośka ....

Wogóle to musimy wymienić niezbędnik, bo nam się troche zdekompletował. Np. kaczory zeszły ze sceny - odwrotnie niz w mediach :-? Bocianek zdekapitowany, kura wypatroszona .... Mizeria, mówie ci Ala, mizeria ....

no a z kaczorami to teraz politycznie niebezpiecznie i łatwo można by podpaść i Gezio jeszcze teczki 8) by sie dorobił :wink:
A Ozzy jest sentymentalny ostatnio wywlekł tego misia po reanimacji i z nim łazil :lol: