Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aga1215 napisał(a):a gdzie Hania???????????????????????? no jak gdzie :crazyeye: wesele mi szykuje :evil_lol: i kandydata szuka :siara: obiecała :eviltong: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):to po co mi TZ ?? :evil_lol: po co ślub :evil_lol: skoro dzieci można mieć bez ślubu :evil_lol: Tak ale kto te dziadki i Ciebie utrzyma? Hę? :diabloti: Facet z papierkiem to facet z adresówką - trudno mu zginąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):Babciu wróć ......... ja zrobie wszytsko co chcesz ,,, tylko wróć .:diabloti: Haniu, ONA takich obietnic nie składa zbyt często :evil_lol: Vogue napisał(a):Moj starszy syn, ma 27 lat i tez uwaza, ze ma bardzo duzo czasu!!! hahahha, ale Ewa już nie pamięta, kiedy miała 27 lat :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):no jak gdzie :crazyeye: wesele mi szykuje :evil_lol: i kandydata szuka :siara: obiecała :eviltong: a Ty jakos odmłodniałas na fotkach obok:diabloti: to nie masz jeszcze obiektu? a chcesz brac slub? kobieto????to jak to??? Quote
LAZY Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pysia napisał(a):Tak ale kto te dziadki i Ciebie utrzyma? Hę? :diabloti: Facet z papierkiem to facet z adresówką - trudno mu zginąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cos na zasadzie rodowodowy=rasowy:) Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 LAZY napisał(a):Cos na zasadzie rodowodowy=rasowy:) Raczej miałam chipa na myśli :diabloti: Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Ja wiem :diabloti: Aby za parę lat miał kto w domu sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: RACJA!!! ja przy kompie,ciiiiiii a córka łazienkę i kibelek wysprzątała :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 barbara.h napisał(a):RACJA!!! ja przy kompie,ciiiiiii a córka łazienkę i kibelek wysprzątała :evil_lol::evil_lol: Karol odśnieżył cały plac i poodkurzał w całym domu :loveu: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dobra dzieciaki posprzataly to gdzie jest Hanka ? :roll: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hania zbawia swiat na swój sposób :) Ale od czasu do czau jednak powinna sobie zrobić przerwę bo się wypali nam to dziecko szybko.... Haniu - to my czyli batalion wariatek :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska']Dobry wieczór . Mama w pracy :cool1: Przeszłam drogę przez mękę rejestrując się tu :cool1: A teraz Was :p Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: Tak więc dobry wieczór Witaj Młoda Rupczewska Joasiu - nie pozwól Mamie tyle pracować :mad: I ucałuj Ją od nas :buzi: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska'] Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: :lol: następna czarownica :evil_lol:..;) [quote name='Młoda Rupczewska'] Tak więc dobry wieczór Witaj na dogo Asiu :multi:, a gdzie fotki? :eviltong: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Klan Rupczewskich na dogo... Macie jeszcze kogos w kolejce na dogo? Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska']Dobry wieczór . Mama w pracy :cool1: Przeszłam drogę przez mękę rejestrując się tu :cool1: A teraz Was :p Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: Tak więc dobry wieczór Witamy w Krainie Nawiedzonych Wiedźm :evil_lol: Co do drogi przez mękę to okazała się owocna :diabloti: Ile wyrwałaś włosów w trakcie rejestracji? ;) Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska']Dobry wieczór . Mama w pracy :cool1: Przeszłam drogę przez mękę rejestrując się tu :cool1: A teraz Was :p Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: Tak więc dobry wieczór:multi::multi::multi:serdecznie witamy na Planecie Dogowariatek:multi::multi::multi:..........znasz nas ...to już i pewnie o nas wszystko wiesz:oops::oops::oops: Quote
Vectra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia'] Witamy w Krainie Nawiedzonych Wiedźm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj córko mojej ukochanej moherowej babci Hanny :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [CENTER]Zeby się wylogować - Aśka mnie wylogowała. Po sukcesie połowicznym nastąpiła CAŁKOWITA KLAPA. Zadna z nas nie mogła się zalogować :cool1: Ale już jestem ! Chciałam powitać Agę Od Bacy, całą moją Rodzinę , wszystkie koleżanki i przyjaciółki - młode i stare :p :p :p :p przypadkowych podglądaczt też witam serdecznie Okrutnie się za Wami stęskniłam. Niebywanie na DG - to tak, jak nie bywanie w domu :shake: Można jeden dzień - ale już drugi ... to smutek i rwanie włosów z głowy. Tak więc całuję Was WSZYŚCIUTKICH - Ciebie, Aguniu - Panciuniu też !!!!! Do jutra ! :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Zeby się wylogować - Aśka mnie wylogowała. Po sukcesie połowicznym nastąpiła CAŁKOWITA KLAPA. Zadna z nas nie mogła się zalogować :cool1: Ale już jestem ! Chciałam powitać Agę Od Bacy, całą moją Rodzinę , wszystkie koleżanki i przyjaciółki - młode i stare :p :p :p :p przypadkowych podglądaczt też witam serdecznie Okrutnie się za Wami stęskniłam. Niebywanie na DG - to tak, jak nie bywanie w domu :shake: Można jeden dzień - ale już drugi ... to smutek i rwanie włosów z głowy. Tak więc całuję Was WSZYŚCIUTKICH - Ciebie, Aguniu - Panciuniu też !!!!! Do jutra ! :loveu: :loveu: :loveu: :multi:o moja koffana teściówka Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska'] Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: My Ciebie też :razz: [quote name='HankaRupczewska'] Okrutnie się za Wami stęskniłam. Niebywanie na DG - to tak, jak nie bywanie w domu :shake: Można jeden dzień - ale już drugi ... to smutek i rwanie włosów z głowy. Jesteś juz łysa? :crazyeye: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska']Dobry wieczór . Mama w pracy :cool1: Przeszłam drogę przez mękę rejestrując się tu :cool1: A teraz Was :p Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: Tak więc dobry wieczór Dobry wieczór! :lol: O tych szczurach to do mnie? :evil_lol: ;) Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Zeby się wylogować - Aśka mnie wylogowała. Po sukcesie połowicznym nastąpiła CAŁKOWITA KLAPA. Zadna z nas nie mogła się zalogować :cool1: Ale już jestem ! Chciałam powitać Agę Od Bacy, całą moją Rodzinę , wszystkie koleżanki i przyjaciółki - młode i stare :p :p :p :p przypadkowych podglądaczt też witam serdecznie Okrutnie się za Wami stęskniłam. Niebywanie na DG - to tak, jak nie bywanie w domu :shake: Można jeden dzień - ale już drugi ... to smutek i rwanie włosów z głowy. Tak więc całuję Was WSZYŚCIUTKICH - Ciebie, Aguniu - Panciuniu też !!!!! Do jutra ! :loveu: :loveu: :loveu: Czy dałaś Haniu Asi pozwolenie na bycie Wiedźmą? I to taką ....no wiesz ;) Czy była to samowolka? :diabloti: Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Młoda Rupczewska']Dobry wieczór . Mama w pracy :cool1: Przeszłam drogę przez mękę rejestrując się tu :cool1: A teraz Was :p Znam Was wszystkie. Znam Wasze psy. Koty. I szczury. I papugi. Wiem o Was prawie wszystko :razz: Tak więc dobry wieczór o matko! brzmi strasznie! 'wiem o Was wszystko'...no, no...pozazdrościłaś mamusi...:evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Papapapa, czarownice ! Do wkrótce !!!! :loveu: Quote
Recommended Posts