Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący i Wszyscy Moderatorzy.
...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila

dbsst napisał(a):
"Świadme praw i obowiązków wynikających z założenia szeroko pojetej wspólnoty dogomaniackiej, uroczyście oświadczamy, że wstępujemy w związek zależny od humorówi z Hanna Zwariowaną i obiecujemy, że uczynimy wszystko aby nasz związek zalezny od humorów Hanny, był zgodny, szczęśliwy i trwały."
:crazyeye:
:ylsuper::roflt::roflt: Debe masz niesamowite przemyślenia :ylsuper::roflt:

Czesć Haniu :p

a powiedz jak Mania reaguje na szczurzynkę? Bo Gezio się zakochał.... a Mania nie jest zazdrosna o czas jaki Gezio nadobnej Waszti poświęca? :evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O kurde! Haniu skoro Ty nie masz psa to moze ja Idzie na supokojenie domowych szaleśtw też kupię szczurkową (albo raczej szczurkowego) i ona będzie go tak adorować przez te pręty;)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Gezes spędza teraz czas WYŁĄCZNIE tak ....
NIE MAM PSA :shake:

Haniu czy jemu się przypadkiem ( Geziowi) nosek nie wydłużył ? ;)

Posted

LAZY napisał(a):
Tylko uwazaj Haniu, zeby jakiegos mezaliansu nie było...upss...śmieszne by te małe wyszły:evil_lol:

Gezio bezjajeczny wiec to może być bezpieczny sex :evil_lol:

Posted

ZROZUMIAŁEM !!!
Zrozumiałem :ylsuper:

zrzumialem to co chcialem :evil_lol:

A tak nawiasem mówiąc - to ja już nie mam psa :placz:
On cały czas siedzi przed klatką Szczurkowej.
I się wgapia.

czeka na obiad :evil_lol:

dbsst napisał(a):
My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący i Wszyscy Moderatorzy.
...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila

dbsst napisał(a):
"Świadme praw i obowiązków wynikających z założenia szeroko pojetej wspólnoty dogomaniackiej, uroczyście oświadczamy, że wstępujemy w związek zależny od humorówi z Hanna Zwariowaną i obiecujemy, że uczynimy wszystko aby nasz związek zalezny od humorów Hanny, był zgodny, szczęśliwy i trwały."

Debe umarlam :roflt:

Posted

Malawaszko - Ty też nie byłaś zbty ochotna w ślubowaniu - ale ponieważ wiem, że możemy przyjaźnić się na kocią łapę ( pamiętasz TEGO kota ) - sprawię, że jutro, na Twojej drodze do pracy pojawi się Rambo. I - bynajmniej - NIE będzie on PAPUGĄ. :loveu:

buuuahahahahahahhahaa HANIU ŚLUBUJĘ CI.... itd :loveu:

Pies z uśmiechem permanentnym :

hahahaha :klacz:

Posted

Strasznie nam dzisiaj nawiało ...

Pieknie!:loveu:
Ja już dawno na spacerze z Basco nie byłam. Ciągle czasu brakuje. Dobrze, że mam męża...

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa i byłabym zapomniała :shake: czy możliwe, że widziałam dzisiaj Twoją Asię w tv na scenie w Krakowie??? :razz:

Nie , ona cały dzień robi redoxy :p
Tysiąc pincet dwa dziewincet zadań z chemii ...
Nie byliśmy dzisiaj w Rynku.
Za tłoczno dla nas .

Posted

an3czka napisał(a):
Pieknie!:loveu:
Ja już dawno na spacerze z Basco nie byłam. Ciągle czasu brakuje. Dobrze, że mam męża...

Ania - mąż się przydaje czasami :evil_lol:

Posted

Nie , ona cały dzień robi redoxy :p
Tysiąc pincet dwa dziewincet zadań z chemii ...
Nie byliśmy dzisiaj w Rynku.
Za tłoczno dla nas .

ehh szkoda, bo myślałam, że to Ona była i już się chwaliłam że znajomą twarz w tv widziałam :p