Honey Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Powiem krotko - MNIAM !!! Uczta dla oczu i podniebienia... Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Bo ty musisz, a Hanka NIE MUSI :eviltong: bo Cie zaraz ugryze Zagrajowa Mamciu;) :eviltong: :evil_lol: Quote
bazylowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A tak nawiasem mówiąc - to ja już nie mam psa :placz: On cały czas siedzi przed klatką Szczurkowej. I się wgapia. I trąca tę klatkę nosem. Biedna szczurzynka jest zestresowana bardzo. Gezesław nie interesuje się ani szynką. Ani mandarynkami. On siedzi przed klatką.....:cool1: O rety rety rety !!!! On chce ją pożereć !!!!! Niedługo nie będziesz miała i szczurkowej :shake: Jamniczka mioch sąsiadów pżarła papugę :crazyeye: I nic papudze nie pomogło to, że na imie miała RAMBO!! Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 mamabazyla napisał(a): Jamniczka mioch sąsiadów pżarła papugę :crazyeye: I nic papudze nie pomogło to, że na imie miała RAMBO!! Aaaaaaaaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Honey napisał(a): Powiem krotko - MNIAM !!! Uczta dla oczu i podniebienia... No ! Udało mi się ! Nie ? Nazwalam to Kopenratundwize :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Bo ty musisz, a Hanka NIE MUSI :eviltong: No ! Co ? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):bry wieczór psio- szczurkowa babciu Hanno :loveu: O ! ŻYJESZ ! :multi: Franek Cię nie pożarł . Razem z tym jajkiem :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O ! ŻYJESZ ! :multi: Franek Cię nie pożarł . Razem z tym jajkiem :evil_lol: Jeszcze nie :diabloti: :diabloti: Hanno chcesz kotka ? rozwiąże Gaziowy problem szczurkowy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Boże, Agnieszko ! Jesteś doprawdy obrzydliwa ! HankaRupczewska napisał(a): A tak nawiasem mówiąc - to ja już nie mam psa :placz: On cały czas siedzi przed klatką Szczurkowej. I się wgapia. I trąca tę klatkę nosem. Biedna szczurzynka jest zestresowana bardzo. Gezesław nie interesuje się ani szynką. Ani mandarynkami. On siedzi przed klatką.....:cool1: Vectra napisał(a):Jeszcze nie :diabloti: :diabloti: Hanno chcesz kotka ? rozwiąże Gaziowy problem szczurkowy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: to dlatego Hanka najpierw wzięła szczurka Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):to dlatego Hanka najpierw wzięła szczurka Ja jej NIE WZIĘŁAM :diabloti: Ona została KUPIONA. Za całe 9 PLN. Apartament kosztował 160 PLN :p Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):Jeszcze nie :diabloti: :diabloti: Hanno chcesz kotka ? rozwiąże Gaziowy problem szczurkowy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Ależ moje dziecko, Gezesław chce się bawić . Problem ma raczej Pani Szczurkowa. :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ja jej NIE WZIĘŁAM :diabloti: Ona została KUPIONA. Za całe 9 PLN. Apartament kosztował 160 PLN :p oj, biedny Gezio, biedny, on NIE :shake: Ma :shake: takich apartamentów:shake: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witaj Haniu :p Nie pomyślałaś o tym że szczurkowa ma może problemy emocjonalne spowodowane brakiem towarzysza szczurkowego? No bo jakże to tak? Gezio ma Manie, Hania ma TZta itd a biedna szczurkowa choć wygląda na dorosła kobiete....samotna :-( Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tak Hanno TAK - kup szczurka , szczurkowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: będziesz miała DUŻO szczurków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):Tak Hanno TAK - kup szczurka , szczurkowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: będziesz miała DUŻO szczurków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i bedzie piękna hisoria Popiel miał myszy Ty bedziesz miala sCukoty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Jesteście WREDNE. Jestem zmuszona znielubieć Was. :diabloti: WSZYSTKIE :angryy: Czy ja miałam kiedyś koleżanki ? Przyjaciółki ??? Czy ja miałam ? :roll: ŻEGNAM WAS OZIĘBLE. Bez domieszki ironii. Bo nie warto :angryy: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hanno , też Cię kochamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Biedna szczurzynka jest zestresowana bardzo. Gezesław nie interesuje się ani szynką. Ani mandarynkami. On siedzi przed klatką.....:cool1: SKąD JA TO ZNAM:p Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jesteście WREDNE. Jestem zmuszona znielubieć Was. :diabloti: WSZYSTKIE :angryy: Czy ja miałam kiedyś koleżanki ? Przyjaciółki ??? Czy ja miałam ? :roll: ŻEGNAM WAS OZIĘBLE. Bez domieszki ironii. Bo nie warto :angryy: ale klasyczny foch :klacz: jestem pod wrażeniem aż mam ochotę paść na kolana i błagac o przebaczenie wow zapisuje se na szkolenie "klasyczny foch - twoj przyjaciel" :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a):Hanno , też Cię kochamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wsyskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):wsyskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):Hanno , też Cię kochamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący i Wszyscy Moderatorzy. ...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący Wszyscy Moderatorzy. ...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: podpisuje się pod tym wyznaniem wszystkimi kończynami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący i Wszyscy Moderatorzy. ...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila Mimo bólu w sercu musze przyznać racje mojej córce ( :mdleje:) i podpisuje się wraz z moją zwariowaną futrzastą rodzinką :evil_lol: Tak mi dopomóż lekarzu dyżurny z pobliskiego szpitala psychiatrycznego :diabloti: Quote
Recommended Posts