malawaszka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='an3czka']Czekam na zdjęcia kociulka:loveu: :evil_lol: ja też :p Quote
aga1215 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']To znowu ja - Gezesław :p Witaj Schorowana Haniu...... skąd Ty wzięłaś takie słońce na Geziowych fotkach??? U nas ni ma :shake: .... Pisałam Ci już, że masz piękny banerek??? Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Schorowana Haniu...... skąd Ty wzięłaś takie słońce na Geziowych fotkach??? U nas ni ma :shake: .... Pisałam Ci już, że masz piękny banerek??? Aga - powiem nieskromnie : mam PIĘKNY banerek :loveu: Fotki spacerowe są sprzed kilku dni :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: ja też :p Hahahaha ! TEGO kota Ci nie sfotografuję :eviltong: W zamian - Pędzący Gezesław Quote
Alka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Fotki spacerowe są sprzed kilku dni :cool1: piękne , słoneczne :loveu: u nas dobrych kilka dni jest pochmurno:cool3: Witaj Haniu!:multi: Quote
malawaszka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! TEGO kota Ci nie sfotografuję :eviltong: :placz: nowy aparat z WIELKĄ LUFĄ też tego nie potrafi???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jakieś bajkowe to zdjecie. Nie wiem czemu. Ale bajkowe :loveu: [quote name='malawaszka']:placz: nowy aparat z WIELKĄ LUFĄ też tego nie potrafi???? :evil_lol: hahhaaha, tak, Waszko, jak widać (a raczej nie widać) nawet Wielka Lufa tego nie potrafi :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 malawaszka napisał(a)::placz: nowy aparat z WIELKĄ LUFĄ też tego nie potrafi???? :evil_lol: O matko ! Monika ! Zachowaj dystans :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O matko ! Monika ! Zachowaj dystans :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przychodzi mi to z coraz większym trudem :wallbash: :ekmm: Quote
bigos Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Haniu co to za kiciuś się u Was pojawi:razz::razz::razz:Pochwal się kochana Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dzień dobry! Nie będe kadzić, więc powiem,ze bardziej mi się podoba lewa strona tego slicznego banerka. Jakiego kotka bedziesz miała, czy on może juz jest ? Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Sabina1 napisał(a):Dzień dobry! Nie będe kadzić, więc powiem,ze bardziej mi się podoba lewa strona tego slicznego banerka. Jakiego kotka bedziesz miała, czy on może juz jest ? Czyli co ??? Nie podoba Ci się moje dziecko i jego rysunki ??? :obrazic: A kot - yyyy ... ma niby być ... Ale się boję ...:roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Czyli co ??? Nie podoba Ci się moje dziecko i jego rysunki ??? :obrazic: A kot - yyyy ... ma niby być ... Ale się boję ...:roll: nio i obudzilas lwice))).. nauka na przyszłosc))): zadnej ale to zadnej mamie uwielbiajacej swoje dziecko nie mowi sie ze takich rzeczy... przeciez wiadomo - nie od dzis , ze Hania nad zycie uwielbia swoje szczesci- czytaj core...i nie bez kozery umiescila pieknosc w banerku.... oj...oj... lwicy sie tak nie mowi...juz ja cos wiem o tym bo tez uwielbiam swojego szkudnisia))))....:diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Agunia-Pańciunia); napisał(a): zadnej ale to zadnej mamie uwielbiajacej swoje dziecko nie mowi sie ze takich rzeczy... :diabloti: Święte słowa, Agnieszko, święte słowa . :p Aczkolwiek moja Asieńka okresowo bywa Wielką Małą Jędzą. I wtedy bym ją włóczyła za warkocz po majdanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']zadnej ale to zadnej mamie uwielbiajacej swoje dziecko nie mowi sie ze takich rzeczy... Jakich rzeczy ????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Święte słowa, Agnieszko, święte słowa . :p Aczkolwiek moja Asieńka okresowo bywa Wielką Małą Jędzą. I wtedy bym ją włóczyła za warkocz po majdanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to zrozumiałe... ja mojego czpiota, slicznota i paskudnika w jednej osobie czasmi tez mam ochote wystawic za drzwi...i przeiwtrzyc))) ale potem mnie mija nerwa i jest slodycz i moj Janiol jest cudny....... Janioły w zalaczeniu.... no niestety...zmniejsze rozmiary to podesle)))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1']Jakich rzeczy ????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak to jakich...TAKICH....)))):evil_lol: nie wolno pomijac dzieciecia..i powiedziec zakochanej mamie ze tylko polowa banerka sie Tobie podoba))))) i to ta z cudakami a nie z dziecieciem)))hihihi:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1']Jakich rzeczy ????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O TY WSTRĘTNA BABO !!!!!!! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):moj Janiol jest cudny....... Janioły w zalaczeniu.... no niestety...zmniejsze rozmiary to podesle)))) Dobrze, że zdążyłam sobie obejrzeć Janiołki. Są prześliczne. I pod ZADNYM pozorem nie WOLNO ich wietrzyć !!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O TY WSTRĘTNA BABO !!!!!!! :diabloti: ooooooo jest czule)))))):diabloti: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O TY WSTRĘTNA BABO !!!!!!! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1'] SADYSTKA :baddevil: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']SADYSTKA :baddevil: Ale Ty masz ładniejszy banerek :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Sabina1 napisał(a):Ale Ty masz ładniejszy banerek :cool3: Hhahaha ! Pewnie ! Chociaż Twój też niczego sobie :p Quote
Recommended Posts