PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Wstawiłam do piekarnika . Jeżeli ktoś ma ochotę - zapraszam za dwie godziny. ja będe za jakieś 4 godziny :evil_lol: jak pociag dojedzie :evil_lol: I na sylwestra na Rynku zostane od razu :evil_lol: Moze być? :evil_lol: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 samolotem to chyba zdążę na jakieś reszteczki????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, on ma doła. :shake: Bo zbyt mało szarlotki zjadł ... :cool1: jak mogłaś dać mu tak mało szarlotki [quote name='HankaRupczewska']Tak. Nie będziemy chorować. :diabloti: Wstawiłam do piekarnika . Jeżeli ktoś ma ochotę - zapraszam za dwie godziny. to ja się piszę ...wezmę rogaliczki [quote name='Pysia']No to ja idę myć głowe, poprasować jakiś ciuch, wyciągnę TZta sprzed telewizora ( program Turbo) i za jakieś dwie godzinki będe u Ciebie :diabloti: Uwielbiam mięsko:loveu:Pysiu może podjedziecie po mnie:razz: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 AlKil napisał(a):samolotem to chyba zdążę na jakieś reszteczki????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Oooo , Ewcia ! To może przepisik ? Bo obawiam się, że może wystygnąć :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] to ja się piszę ...wezmę rogaliczki Pysiu może podjedziecie po mnie:razz: Tylko proszę synalka ze sobą zabrać :cool3: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czekam ! :grins: :grins: :grins: No to idę do TZta :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] Pysiu może podjedziecie po mnie:razz: A to po drodze jest :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='HankaRupczewska']Tylko proszę synalka ze sobą zabrać :cool3: No pewnie :obrazic:A o mojego malutkiego Karolka to się nie upomniałaś :obrazic: Nie przyjadę :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przepisik jak najbardziej!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale ślicznościowy banerek:multi::multi::multi::multi: ma Hania Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Czy wszyscy widzą JAKI SE PIĘKNY BANEREK ZROBIŁAM ???? Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy wszyscy widzą JAKI SE PIĘKNY BANEREK ZROBIŁAM ???? A tak naprawdę ten piękny banerek ZROBIŁA MI DEBE ! I ona mi go wstawiła też ! Dziękuję, Dominika :loveu: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tak naprawdę ten piękny banerek ZROBIŁA MI DEBE ! I ona mi go wstawiła też ! Dziękuję, Dominika :loveu: to nie prawda wstawiła sobie Hania z innego komputera :mad: i nie ja zrobiłam tylko zrobiła Asia i Hania a ja tylko wykorzystałam ich prace :cool1: Quote
Behemot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bardzo piękny banerek! Taki z pomysłem i artystyczny :loveu: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy wszyscy widzą JAKI SE PIĘKNY BANEREK ZROBIŁAM ???? Nie widzimy bo okulisty dzisiaj w ośrodku nie było :eviltong: [quote name='HankaRupczewska']A tak naprawdę ten piękny banerek ZROBIŁA MI DEBE ! I ona mi go wstawiła też ! Dziękuję, Dominika :loveu: Kłamstwo ma krótkie nogi :diabloti: No dobra :p Śliczny :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Nie widzimy bo okulisty dzisiaj w ośrodku nie było :eviltong: Kłamstwo ma krótkie nogi :diabloti: No dobra :p Śliczny :loveu: Dlaczego zaraz kłamstwo ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bombowy banner :multi: ja też kce , kto mi zrobi :( no kto ?? Drobiu pieczonego chwilowo mam przesyt więc się nie wpraszam ;) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego zaraz kłamstwo ? :evil_lol: No dobra :p Niech będzie że naginanie prawdy na własny urzytek :evil_lol: Jak się pisze urzytek? A może użytek? Pogubiłam się ...Aaaaaaaaaaaaaaaa Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Mięsko. Duuuużo posiekanej zielonej pietruszki. Jajko. Sól. Pieprz. Gałka muszkatołowa. Może być ? :cool3: mniam............................:oops: :oops: :oops: Haneczko, masz bardzo ładny banerek :loveu: i psa łakomczucha:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 gochgoch napisał(a):Hanka! pokaż upieczony drób!!!! Nie pokaże bo się boi że jednak przyjedziemy :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 UŻYTEK!!! Pysiu!!! :p a bannerek rewelacyjny!!! :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):UŻYTEK!!! Pysiu!!! :p a bannerek rewelacyjny!!! :loveu: No ! Tak też myślałam ! :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='PIKA']Jakie dobranoc [SIZE=2]My chcemy Gezia, My chcemy Gezia .. i Mańkę oczywiście tez .................................... Quote
Vectra Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Napisał(a) PIKA Jakie dobranoc [SIZE=2]My chcemy kropki, My chcemy kropki .. i [quote name='HankaRupczewska'] .................................... Dobranoc Babciu :) Quote
Recommended Posts