Camara Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a): :( biedny kasztanek... z moim też się tak porobiło :-? Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Ależ tak, naturalnie ! To główny element zdobniczy w naszym pokoju gościnnym :lol: Czyżby się nie podobał ? Siakaś taka jesteś nienowoczesna :o Ale ja nie mówilam, czy mi się nie podoba, czy nie :o Tak tylko pytam kto ma takie zdolności malarskie w Twojej rodzinie :roll: Takie te zdjęcia jesienne :-? Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Piękna jesień na tych Twoich zdjeciach. Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Ależ tak, naturalnie ! To główny element zdobniczy w naszym pokoju gościnnym :lol: Czyżby się nie podobał ? Siakaś taka jesteś nienowoczesna :o Ale ja nie mówilam, czy mi się nie podoba, czy nie :o Tak tylko pytam kto ma takie zdolności malarskie w Twojej rodzinie :roll: Takie te zdjęcia jesienne :-? To chyba duży ten pokój :lol: :lol: :lol: Kurcze mi te fotki też podpadły :wink: A ja walczę z logiką matematyczną na etapie 1 klasy liceum :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): A ja walczę z logiką matematyczną na etapie 1 klasy liceum :evilbat: :evilbat: :evilbat: Jak ja Ci bardzo współczuję ... Ta logika dla humanisty jest całkiem nielogiczna. :-? Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): A ja walczę z logiką matematyczną na etapie 1 klasy liceum :evilbat: :evilbat: :evilbat: Jak ja Ci bardzo współczuję ... Ta logika dla humanisty jest całkiem nielogiczna. :-? ale ona chyba wogóle logiczna nie jest :evilbat: :evilbat: :evilbat: głupie to takie ale Kuba był zachorzał i cza synowi wytłumaczyć :( więc się przyuczam i tłumaczę :roll: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Ależ tak, naturalnie ! To główny element zdobniczy w naszym pokoju gościnnym :lol: Czyżby się nie podobał ? Siakaś taka jesteś nienowoczesna :o Ale ja nie mówilam, czy mi się nie podoba, czy nie :o Tak tylko pytam kto ma takie zdolności malarskie w Twojej rodzinie :roll: Piko, kochanie - to dzieło, o które pytasz, to jest graffiti namalowane przez jakiegos ( nieznanego mi osobiscie ani z widzenia ) atrystę zajmujacego się ta dziedzina sztuki malarskiej. Rzeczone graffiti zostało namalowane w blizej mi nieznanym okresie czasowym na scianie, którą mijamy codziennia na trasie spacerowej, przeznaczonej do tego rodzaju twórczości. Wycofuje poprzednią informację, ze dzieło to umieszczone jest na czołowej ścianie mojego pokoju goscinnego. Bo nie jest :lol: . Moje dziecko jest uzdolnione plastycznie - uczęszcza nawet do plastyka - ale nie zajmuje sie graffiti. Nikt z mojej rodziny również. Nasze zainteresowania artystyczne skierowane są w nieco innych kierunkach. :wink: Informuje również, że nie mam nic przeciwko graffiti - o ile umieszczane jest w miejscach do tego przeznaczonych. Koniec wyjasnienia 8) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Ależ tak, naturalnie ! To główny element zdobniczy w naszym pokoju gościnnym :lol: Czyżby się nie podobał ? Siakaś taka jesteś nienowoczesna :o Ale ja nie mówilam, czy mi się nie podoba, czy nie :o Tak tylko pytam kto ma takie zdolności malarskie w Twojej rodzinie :roll: Piko, kochanie - to dzieło, o które pytasz, to jest graffiti namalowane przez jakiegos ( nieznanego mi osobiscie ani z widzenia ) atrystę zajmujacego się ta dziedzina sztuki malarskiej. Rzeczone graffiti zostało namalowane w blizej mi nieznanym okresie czasowym na scianie, którą mijamy codziennia na trasie spacerowej, przeznaczonej do tego rodzaju twórczości. Wycofuje poprzednią informację, ze dzieło to umieszczone jest na czołowej ścianie mojego pokoju goscinnego. Bo nie jest :lol: . Moje dziecko jest uzdolnione plastycznie - uczęszcza nawet do plastyka - ale nie zajmuje sie graffiti. Nikt z mojej rodziny również. Nasze zainteresowania artystyczne skierowane są w nieco innych kierunkach. :wink: Informuje również, że nie mam nic przeciwko graffiti - o ile umieszczane jest w miejscach do tego przeznaczonych. Koniec wyjasnienia 8) :lol: :lol: przecież napisałam że musicie mieć bardzo duży pokój gościnny :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :lol: :lol: przecież napisałam że musicie mieć bardzo duży pokój gościnny :lol: :lol: :lol: :lol: Ala, ja wiem, że ty wiesz :lol: Ale nasza Pika dociekliwa kobita jest :wink: Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Piko, kochanie - to dzieło, o które pytasz, to jest graffiti namalowane przez jakiegos ( nieznanego mi osobiscie ani z widzenia ) atrystę zajmujacego się ta dziedzina sztuki malarskiej. Rzeczone graffiti zostało namalowane w blizej mi nieznanym okresie czasowym na scianie, którą mijamy codziennia na trasie spacerowej, przeznaczonej do tego rodzaju twórczości. Wycofuje poprzednią informację, ze dzieło to umieszczone jest na czołowej ścianie mojego pokoju goscinnego. Bo nie jest :lol: . Moje dziecko jest uzdolnione plastycznie - uczęszcza nawet do plastyka - ale nie zajmuje sie graffiti. Nikt z mojej rodziny również. Nasze zainteresowania artystyczne skierowane są w nieco innych kierunkach. :wink: Informuje również, że nie mam nic przeciwko graffiti - o ile umieszczane jest w miejscach do tego przeznaczonych. Koniec wyjasnienia 8) :o No za debila mnie wzięła :o Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Piko, kochanie - to dzieło, o które pytasz, to jest graffiti namalowane przez jakiegos ( nieznanego mi osobiscie ani z widzenia ) atrystę zajmujacego się ta dziedzina sztuki malarskiej. Rzeczone graffiti zostało namalowane w blizej mi nieznanym okresie czasowym na scianie, którą mijamy codziennia na trasie spacerowej, przeznaczonej do tego rodzaju twórczości. Wycofuje poprzednią informację, ze dzieło to umieszczone jest na czołowej ścianie mojego pokoju goscinnego. Bo nie jest :lol: . Moje dziecko jest uzdolnione plastycznie - uczęszcza nawet do plastyka - ale nie zajmuje sie graffiti. Nikt z mojej rodziny również. Nasze zainteresowania artystyczne skierowane są w nieco innych kierunkach. :wink: Informuje również, że nie mam nic przeciwko graffiti - o ile umieszczane jest w miejscach do tego przeznaczonych. Koniec wyjasnienia 8) :o No za debila mnie wzięła :o :roflt: :roflt: :roflt: PIKA aferzystko :wink: Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a): :o No za debila mnie wzięła :o :roflt: :roflt: tak to jest, jak się zadaje za dużo pytań :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a): :o No za debila mnie wzięła :o O matko :o Ja ? :o :o :o ? Ciebie ? :o Ja czasami upierdliwie szczegółowa jestem. I tak, że nie napisałam jakie upodobania malarskie miał dziadek, ciocia i szwagier cioci :-? Ale to tylko dlatego, że w porę opamietanie mnie naszło. ... Jeszcze czasami mam takie przebłyski :roll: :roll: :roll: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Aha, i jeszcze chciałam napisać, że jak mi przestanie błyskać - to opamietanie ma sie rozumieć - to mi natychmiast dajcie znać 8) Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): :o No za debila mnie wzięła :o :roflt: :roflt: tak to jest, jak się zadaje za dużo pytań :lol: :lol: :lol: a podobno, kto pyta nie bładzi :-? HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): :o No za debila mnie wzięła :o O matko :o Ja ? :o :o :o ? Ciebie ? :o Ja czasami upierdliwie szczegółowa jestem. I tak, że nie napisałam jakie upodobania malarskie miał dziadek, ciocia i szwagier cioci :-? Ale to tylko dlatego, że w porę opamietanie mnie naszło. ... Jeszcze czasami mam takie przebłyski :roll: :roll: :roll: Quote
Hanna R. Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 A kuku ! Przypominam się... W głowie mi się przewróciło ... :crazyeye: Nić nowego - Ona wróciła do domu i zastała mnie w pozycji relaksacyjnej . Jakoś się nie zdziwiła ... Co to jest ? Mańka się tego boi ... Dziś znowu było świetliście - nawet w domu . Temat zgrany - a właściwie schodzony. Raz nawet obsikany :evilbat: Właścicielka obsikanego trampka ( Wersja mini ) :wink: Sierotka Marysia :roll: KONIEC MISZ-MASZ :-? Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no no ale pracus z Ciebie tak z samego rana :wink: tyle fotek 8) Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: też nie wiem co to :o 8) Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: też nie wiem co to :o 8) Ja też :o ale się tego nie bojam :roll: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: też nie wiem co to :o 8) Ja też :o ale się tego nie bojam :roll: no bojać to ja też się nie bojam alem ciekawa tego czegoś 8) :wink: Quote
aga1215 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: też nie wiem co to :o 8) Ja też :o ale się tego nie bojam :roll: no bojać to ja też się nie bojam alem ciekawa tego czegoś 8) :wink: czy to kolorowe to nie jest przypadkiem parasol??? Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Co to jest ? Mańka się tego boi ... :hmmmm: :niewiem: Napiszę tylko, że to bardzo nieładnie straszyć Manię :nono: I to na dodatek nie wiadomo czym :evil: też nie wiem co to :o 8) Ja też :o ale się tego nie bojam :roll: no bojać to ja też się nie bojam alem ciekawa tego czegoś 8) :wink: czy to kolorowe to nie jest przypadkiem parasol??? :o czyżby żaluzje :o :-? Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Hania zabiła nam ćwieka i się ulotniła :evil: Pewnie straszy Manię :evil: :( Quote
Hanna R. Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Hania zabiła nam ćwieka i się ulotniła :evil: Pewnie straszy Manię :evil: :( Ja ? :o ? :o ? :o Hihih Mania boi sie tego dzwoneczka i zawieszonych przy nim dzyndzli jak diabeł świeconej wody :-? Quote
Recommended Posts