Hanna R. Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dziękujemy za życzenia. Jest póki co zdrowo, wesoło i szczęśliwie . Życzenia wigilijne - chwila zatrzymana ... Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 malawaszka napisał(a):Haneczko, Maniusiu, Gezesiku, Asiuniu i Panie Rupczewski :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: Haniu, i wy wszyscy oczywiście w białych bluzeczkach :shake: :lol: :lol: :lol: Cieszę się, że nie tylko ja dzielę się z psem opłatkiem :p Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Oczekiwanie ... Moment najprzyjemniejszy - zaraz po życzeniach... Chwile odpoczynku Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jejcia jak pięknie!!! a my znowu mieliśmy Wigilię na budowie :lol: i tak było o niebo lepiej niż w zesżłym roku, no ale ciągle to budowa :cool1: i opłatkiem tyś się z burkami dzieliłam :loveu: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a): A Basco to pluł opłatkiem, chyba się za bardzo przyklejał:evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaj świątecznie, Haniu :buzi: HankaRupczewska napisał(a): ale piękne :loveu: Maga100 napisał(a)::grin: :grin: :grin: :grin: Haniu, i wy wszyscy oczywiście w białych bluzeczkach :shake: :lol: :lol: :lol:buahaha!!! faktycznie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :multi::multi::multi:Hey Haniu ....teściowo moja koffana ;) śliczne świąteczne fotki:loveu:i ....Mikołajek Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaj Haniu :multi: Ślicznie bylo :loveu: ale sie już skończylo :placz: Maga100 napisał(a): Cieszę się, że nie tylko ja dzielę się z psem opłatkiem :p pociesz się że ja tez się dziele :p Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 No i popatrzcie, dziewczynki :crazyeye: JUŻ PO ŚWIĘTACH !!! Tak więc ... caluję Was poświątecznie :loveu: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Także kocham tą magiczną chwile :loveu: Witaj Haniu poświatecznie :) Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Myślę, że wszyscy dzieliliśmy się z naszymi psami opłatkiem. I z kotami też. Oczywiście - jak kto kota ma. Ja swojego kota posiadam :evil_lol: ale nijak nie mogłam się z nim podzielić opłatkiem :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Ślicznie!:loveu: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 witaj poświatecznie :p i szkoda, że już poświątecznie :shake: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja swojego kota posiadam :evil_lol: ale nijak nie mogłam się z nim podzielić opłatkiem :evil_lol: hahaha ja też nie wiedziałam jak do mojego kota dotrzeć żeby się z nim podzielić opłatkiem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Gezesław uczulił się na trawy - jakos tak wyjątkowo. Ma cały purpurowy brzuch. I nogi. I kicha. I oczy ma czerwone ... Biedny Gezio. Mańka znowu zsikała się na mojego persa :cool1: A ja ? Ja IDĘ JUTRO DO PRAC. Obydwu ! :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 u..uuu ...to ja ... Ozzy dostaje już calcium Panthothenicum ...bo mi się też zaczął drapkać ...ta dziwna zima daje naszym alergikom popalić Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gezesław uczulił się na trawy - jakos tak wyjątkowo. Ma cały purpurowy brzuch. I nogi. I kicha. I oczy ma czerwone ... Biedny Gezio. Mańka znowu zsikała się na mojego persa :cool1: A ja ? Ja IDĘ JUTRO DO PRAC. Obydwu ! :multi: :multi: :multi: Ja też Haniu nieustannie kicham i mam brzuch w krostkach od alergii ale nie zsikałam się ani na persa ani na syberjana ;) Do pracy idę dopiero po nowym roku a w drugiej jestem non stop :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Haneczko poświątecznie :multi: HankaRupczewska napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Piękne foteczki:loveu::loveu::loveu: A choroby, alergie i inne tego typu paskudztwa niech odejdą szybciutko:angryy: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 BOSKIE alergii mówimy zdecydowane NIE :mad: Quote
Recommended Posts