Hanna R. Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dobry wieczór Dziewczynki :p Stęskniłam się za Wami ... Tłusty Gezio i ZDROWA Mania też . :p Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ZDROWA Mania :multi: :multi: :multi: cudnie!!! Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mania:multi::loveu::multi::loveu::multi: Haniu, dla Ciebie i całej ferajny zdrowych i wesołych Świat:tree1: Życzą bigoski:p Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Haniu!!!! chciałabym, Ci życzyć abyś spędziła wyjątkowe święta w ciepłej rodzinnej atmosferze w blasku świec! no i smacznej rybki... Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] ależ ja lubię takie zdrowe Manie ;) Haniu, jak Ci się żyje w czasach przedświątecznych przygotowań? :cool3: Karpie i inne makowce Cię nie przytłoczyły całkiem? ;) No i tak zaocznie, jakbyśmy się już iały nie "spotkać" WESOŁYCH I WSPANIAŁYCH ŚWIĄT Quote
Hanna R. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Bardzo dziękuję za życzenia :loveu: :loveu: :loveu: Obiecałam sobie, że w tym roku nic nie bedę przygotowywała. NIC. Wszystko miałam nabyć. Gotowe. No i co ??? JEST JAK ZWYKLE :lol: :lol: :lol: Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej hej !!!!! Wszystkiego naj !!!! Żeby sie te wypieki udały :cool3: i żeby było rodzinnie i spokojnie no i psio oczywiście... Buźka :buzi: Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak zwykle . Witaj Haneczko! Jak zwykle smakowicie wyglada Jak dobrze, że wkleiłaś to zdjęcie:multi: :multi: :multi: - przypomniałaś mi, że muszę dokupić jajek :oops: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :pa ja skończyłam pieczenie rogalików z nadzieniem kapuściano-grzybowym:ppychotka nie umiałam się powstrzymać . Haniu czy ty robisz to pyszne karmelowe ciacho:razz: Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 rany boskie, ty nawet jak gotujesz, to masz nieskazitelnie :crazyeye: :crazyeye: i pewnie białej bluzeczki nie zdejmujesz i fartuchem się nie kalasz :cool1: Quote
Dobermania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :D:D:D:D:D:D To się nazywa pedanteria :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Tak, dziewczynki - robię to DIETETYCZNE karmelowe paskudztwo :p Poza tym placek Capuccino - jest rewelacyjny . W oryginale. Jaki będzie mój - napiszę. I dam przepis. :p A ten niby - porządek - to przekłamanie fotograficzne . W rzeczywistości - szkoda gadać ... :shake: A TERAZ NIC NIE ROBIĘ - BO MI SIĘ NIE CHCE. Wysłałam męża na zakupy. Coś długo go nie ma ... Może się zagubił ... Biedaczek :cool3: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak zwykle . eeeeeeeeeeeeeee taaaaaaaaak hmmmmmm no to jesteś bardzo dalej odemnie w przygotowaniach świątecznych dzi jak Ty to robisz , że bałaganu nie robisz ;) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, dziewczynki - robię to DIETETYCZNE karmelowe paskudztwo :p Poza tym placek Capuccino - jest rewelacyjny . W oryginale. Jaki będzie mój - napiszę. I dam przepis. :p A ten niby - porządek - to przekłamanie fotograficzne . W rzeczywistości - szkoda gadać ... :shake: A TERAZ NIC NIE ROBIĘ - BO MI SIĘ NIE CHCE. Wysłałam męża na zakupy. Coś długo go nie ma ... Może się zagubił ... Biedaczek :cool3: Haniu - daj przepis :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Każdemu, obojętnie skąd, od świtu, aż do zmroku - Wesołych i przyjemnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Haniu i rodzinko ....zdrowych i spokojnych świątecznych dni ...:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Haniu :loveu:. I znowu zima, znowu są święta, a każdy święta dobrze pamięta, więc znowu płyną życzenia zdrowia szczęścia i powodzenia. Quote
beria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Spełnienia wszystkich marzeń Haniu :loveu: Quote
Sabina1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Mojej krakowskiej BABCI, składam bardzo orące Świateczne Życzenia zdrowia, poody ducha, jak do tej pory i jak najczęstszej obecności z nami na Dogomanii. Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Haniu!! By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Haneczko, Maniusiu, Gezesiku, Asiuniu i Panie Rupczewski :razz: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! życzy Monika z Lunką, Bolusiem i dwójką siuśmajtków :loveu: Quote
Recommended Posts