Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nic nie powiem:p Ha ! A właśnie chciałabym, żebyś powiedziała :p Napisz mi - ciemnej masie - jak dojechać w Wasze miejsce spacerowe . Punkt wyjazdowy - Góra Borkowska . Plizzzz ... Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Pysia napisał(a): A kto Ci Haniu pozwolił w mojej kurtce chodzić ? :mad: Oooo :oops: Przepraszam . Następnym razem zapytam . :lol: A co to jest to, czego nie chciałabyś mieć podane - no wiesz , to czarne ? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Haniu ale wam ładnie ze soba Alu - ja powiem skromnie : ładnemu :evil_lol: z każdym ładnie :cool3: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 mamabazyla napisał(a):Pamiętacie taką kreskówkę WB o skunksie, który wiecznie zakochiwał się w pewnej czarnej kotce ?? Czy on przypadkiem nie poruszał się właśnie takimi skokami?? Ania, ja nie znam tej kreskówki :oops: :oops: :oops: Powinnam ? Z jakiego ona jest okresu ? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Maga100'] gdzie twoja głowa? :shock: :shock: Madziu - chciałabym powiedzieć, że STRACIŁAM GŁOWĘ. Ale ... Ale ja już NIE MOGĘ . Babci nie wypada :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu - chciałabym powiedzieć, że STRACIŁAM GŁOWĘ. Ale ... Ale ja już NIE MOGĘ . Babci nie wypada :evil_lol: buhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: nigdy nie jest za późno, nigdy nie jest za wcześnie... :siara: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ha ! A właśnie chciałabym, żebyś powiedziała :p Napisz mi - ciemnej masie - jak dojechać w Wasze miejsce spacerowe . Punkt wyjazdowy - Góra Borkowska . Plizzzz ... No, to coś jednak powiem...:p Wjeżdżasz na G. Borkowską od strony Kurdwanowa i jedziesz prosto, ul. Zawiłą. Mijasz skrzyżowanie z Żywiecką, potem z Kobierzyńską i za zakrętem, za światłami, będzie przecznica w lewo, która nazywa się Spacerowa (jest przy niej umieszczona tabliczka z nazwą). Skręcasz w nią. Od niej odchodzi w sumie kilka wjazdów w "pole", ale najlepiej chyba jest jechać cały czas prosto i niedaleko za mostkiem (za małym mostkiem, bo dalej jest duży - nad obwodnicą), będzie wjazd w lewo. Tam można zostawić auto. Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 w ten oto sposób powaliłaś mnie Haniu!!!!!!!!!!! :mdleje: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ania - dzięki :p Mocno osadzony ... Już - niekoniecznie ... Obraz pełnego uzależnienia : Gupi ??? No - bez wątpienia - gupi : Echhhh ... Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch'] w ten oto sposób powaliłaś mnie Haniu!!!!!!!!!!! :mdleje: Dlaczego , Gosiu ? Dlaczego ??? :cool3: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dlaczego , Gosiu ? Dlaczego ??? :cool3: albowiem to jest piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ale to..... to zwykły potwór!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: no..może nie zwykły...niezwykły. Quote
Honey Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (doblanoc ! :eviltong: ) Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Fotki znakomite :multi::multi::multi: Gezio jest bardzo wdzięcznym modelem no i do tego fotograf z talentem :loveu::loveu::loveu: Chyba jestem chora bo piszę komplementy :roll: Muszę iść tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2613181#post2613181 Quote
:: FiGa :: Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć :calus: Za każdym razem gdy zaglądam do waszej galerii nie mogę się nadziwić i napatrzeć :loveu: Piękne zdjęcia :multi: :klacz: Quote
aga1215 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Witamy wszystkich nawiedzających nas wytrwale :loveu: Chciałam złożyć oświadczenie, że narazie nie zamierzam opuszczać tego świata - spadku więc NIE BĘDZIE ... :diabloti: Dzisiaj - spacerowo . I zimno ! [quote name='HankaRupczewska']Ania - dzięki :p Mocno osadzony ... Już - niekoniecznie ... Obraz pełnego uzależnienia : Gupi ??? No - bez wątpienia - gupi : Echhhh ... Witam Hania sie znalazła :multi: pewnie to Gezia :loveu: zasługa ;) :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] BTW - śliczne zdjęcia robi Twój Nowy :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu - ja powiem skromnie : ładnemu :evil_lol: z każdym ładnie :cool3::pnio:loveu: a jeszcze jak tak piękne foty robi ten Nasz Spadkowy:razz: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Dzień dobry - niedobry. Leje. Zimno. Smutno. BEZNADZIEJNIE :cool1: A wczoraj było tak ładnie. I kolorowo . Quote
olekg89 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hahahh byłem pewien ,ze jestem u Basco ,ale coś mi nie pasowało ! I dopiero przeed chwila zauważyłem Gezes nie ma ogonka :D:D Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cieszę się, że Asia nie ścięła (jeszcze?) warkocza :p Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Właśnie :) Oglądałam fotki i go szukałam :p Jest :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej bombastyczne foty a ta http://images4.fotosik.pl/251/af49e3aae7edb648.jpg hahahhahahahaha Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześc Haniu :multi: Uzytek z nowego aprata niezly robisz :razz: Quote
Recommended Posts