Maga100 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Pysia']a tu dwa razy mi się pojawiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzy razy, Pysiu, trzy razy..... :razz: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Magda ratuj !! Hania ratuj !! Zaczynam się bać dogo :-o Następny post u Magdy mi nie wlazł :crazyeye: Znikł :crazyeye: A tu nie dwa razy tylko trzy wszedł :placz::placz::placz: Coś mnie prześladuje i nie jest to ciężarówka :placz: Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witaj Kochana Gospodyni! Jak minął dzień? Haniu - czy masz może jeszcze jakieś zdjęcia z "Racławicko-Dworcowego" zagubienia? :modla: Tak ładnie Ci wychodzi nocny Kraków plizzzzzzzzz..... [quote name='HankaRupczewska'] aż zmrużył oczy :multi: :loveu: Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pysia napisał(a):Magda ratuj !! Hania ratuj !! Zaczynam się bać dogo :-o Następny post u Magdy mi nie wlazł :crazyeye: Znikł :crazyeye: A tu nie dwa razy tylko trzy wszedł :placz::placz::placz: Coś mnie prześladuje i nie jest to ciężarówka :placz: Pysiu - co Ci się stało ??????? Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 aga1215 napisał(a):Pysiu - co Ci się stało ??????? Już nic :p Ozdrowiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Ozdrowiała ta, co mnie jako lekarza nie chciała... Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ozdrowiała ta, co mnie jako lekarza nie chciała... Bo się boję że będą mi potem tak uszy latać jak Geziowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pysia napisał(a):Już nic :p Ozdrowiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj to dobrze :multi: :multi: :multi: Popatrz Pysiu - sama obecność w lekarskiej galerii pomogła ;) :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 aga1215 napisał(a):oj to dobrze :multi: :multi: :multi: Popatrz Pysiu - sama obecność w lekarskiej galerii pomogła ;) :evil_lol: No bo wiesz , Aga : ODIN , DWA , TRI , CZIETYRE ......:p Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 aga1215 napisał(a):oj to dobrze :multi: :multi: :multi: Popatrz Pysiu - sama obecność w lekarskiej galerii pomogła ;) :evil_lol: Buahahahahahahaha .... Idę spać bo nie dość że jestem masakrycznie przejedzona to teraz zaczęła mnie boleć przepona od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No bo wiesz , Aga : ODIN , DWA , TRI , CZIETYRE ......:p wiem, wiem, kilka razy dziennie tu zagladam ;) :evil_lol: :p [quote name='Pysia']Buahahahahahahaha .... Idę spać bo nie dość że jestem masakrycznie przejedzona to teraz zaczęła mnie boleć przepona od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłych snów Quote
bigos Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale pieknie uśmiechnięta mordka:loveu::loveu::loveu: Gazesławk 44kg?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to jednak Bigolek to przy nim chucherko (waży 29kg) Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 To razem wyglądaliby jak Zmorka z Szelmą ;) Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć Haniu - bardzo mi sie podobują te foty z nowego sprzętu :loveu::loveu::loveu: pięknie potrafisz uchwycić i Gezia i urodę smętnej tegorocznie jesieni :loveu: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Haniu - bardzo mi sie podobują te foty z nowego sprzętu :loveu::loveu::loveu: pięknie potrafisz uchwycić i Gezia i urodę smętnej tegorocznie jesieni :loveu: Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a psu sie najwidoczniej pogoda podoba :lol: i mnie tez sie to podoba, piękne kolorki i wogole:loveu: dziendoberek haniu, miłego poniedziałka życzymy z kudłatą :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pysia napisał(a):Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu:u mnie już nie kwitna, nie ma nigdzie kolorowych liści, słońca jak na lekarstwo... szaro, buro i ponuro :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 noo kolorki są boskie!!!! to chyba nikony tak robią bo u Berii też mi się baaardzo podobają kolorki :loveu: i u Carragan też a Ona zdaje się też ma nikona :-) Quote
Hanna R. Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Cześć dziewczynki :p Czy dzień minął Wam owocnie ??? Tak jak mnie ? :diabloti: Quote
bazylowa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ktoś napisał u nas, że Bazyl to mistrz min. A ja widzę że nie tylko Bazyl !! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć dziewczynki :p Czy dzień minął Wam owocnie ??? Tak jak mnie ? :diabloti: Baaardzo :diabloti: Nie robiłam nic :evil_lol: Idę jutro do pracy :placz: Chcę L4 do piątku :placz: Quote
aga1215 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Pysia']Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Cześć dziewczynki :p Czy dzień minął Wam owocnie ??? Tak jak mnie ? :diabloti: Dobry Wieczór u nas mroźno :crazyeye: :angryy: ale dlaczego? o tej porze:crazyeye: :angryy: Haniu - Twoje zdjęcia są śliczne:loveu: a Gezio kogoś mi przypomina - tylko kogo? :hmmmm: :niewiem: Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='aga1215'] a Gezio kogoś mi przypomina - tylko kogo? :hmmmm: :niewiem: Mi przypomina Kłapouchego z "Kubusia Puchatka" :lol: Quote
Honey Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Napisał(a) HankaRupczewska Cześć dziewczynki :p Czy dzień minął Wam owocnie ??? Tak jak mnie ? :diabloti: Mnie wszystkie dni mijaja owocnie, na sta.. przepraszam - na rozwijaniu sie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cześć dziewczynki :p Czy dzień minął Wam owocnie ??? Tak jak mnie ? :diabloti: Haniu nie wiem jak Tobie, ale u nas okropnieeee jest :placz: Leje jak cholera, nawet pies na siku iśc nie chce :placz: :placz: :placz: Piękna zima, nie ma co:evil_lol: Quote
Recommended Posts