Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']a tu dwa razy mi się pojawiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzy razy, Pysiu, trzy razy..... :razz:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Magda ratuj !! Hania ratuj !! Zaczynam się bać dogo :-o Następny post u Magdy mi nie wlazł :crazyeye: Znikł :crazyeye: A tu nie dwa razy tylko trzy wszedł :placz::placz::placz: Coś mnie prześladuje i nie jest to ciężarówka :placz:

Posted

Witaj Kochana Gospodyni!
Jak minął dzień?
Haniu - czy masz może jeszcze jakieś zdjęcia z "Racławicko-Dworcowego" zagubienia? :modla: Tak ładnie Ci wychodzi nocny Kraków plizzzzzzzzz.....

[quote name='HankaRupczewska']

aż zmrużył oczy :multi: :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Magda ratuj !! Hania ratuj !! Zaczynam się bać dogo :-o Następny post u Magdy mi nie wlazł :crazyeye: Znikł :crazyeye: A tu nie dwa razy tylko trzy wszedł :placz::placz::placz: Coś mnie prześladuje i nie jest to ciężarówka :placz:

Pysiu - co Ci się stało ???????

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ozdrowiała ta, co mnie jako lekarza nie chciała...

Bo się boję że będą mi potem tak uszy latać jak Geziowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Już nic :p Ozdrowiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj to dobrze :multi: :multi: :multi: Popatrz Pysiu - sama obecność w lekarskiej galerii pomogła ;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
oj to dobrze :multi: :multi: :multi: Popatrz Pysiu - sama obecność w lekarskiej galerii pomogła ;) :evil_lol:

No bo wiesz , Aga : ODIN , DWA , TRI , CZIETYRE ......:p

Posted

aga1215 napisał(a):

Buahahahahahahaha ....
Idę spać bo nie dość że jestem masakrycznie przejedzona to teraz zaczęła mnie boleć przepona od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No bo wiesz , Aga : ODIN , DWA , TRI , CZIETYRE ......:p

wiem, wiem, kilka razy dziennie tu zagladam ;) :evil_lol: :p

[quote name='Pysia']Buahahahahahahaha ....
Idę spać bo nie dość że jestem masakrycznie przejedzona to teraz zaczęła mnie boleć przepona od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miłych snów

Posted

cześć Haniu - bardzo mi sie podobują te foty z nowego sprzętu :loveu::loveu::loveu:
pięknie potrafisz uchwycić i Gezia i urodę smętnej tegorocznie jesieni :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Haniu - bardzo mi sie podobują te foty z nowego sprzętu :loveu::loveu::loveu:
pięknie potrafisz uchwycić i Gezia i urodę smętnej tegorocznie jesieni :loveu:

Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu:
u mnie już nie kwitna, nie ma nigdzie kolorowych liści, słońca jak na lekarstwo... szaro, buro i ponuro :eviltong:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cześć dziewczynki :p
Czy dzień minął Wam owocnie ???
Tak jak mnie ? :diabloti:

Baaardzo :diabloti: Nie robiłam nic :evil_lol: Idę jutro do pracy :placz: Chcę L4 do piątku :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Matko kochana jaka smętna jesień? U mnie kwitną róże....Nic w tym smętnego nie ma :loveu:

[quote name='HankaRupczewska']Cześć dziewczynki :p

Dobry Wieczór
u nas mroźno :crazyeye: :angryy: ale dlaczego? o tej porze:crazyeye: :angryy:

Haniu - Twoje zdjęcia są śliczne:loveu:
a Gezio kogoś mi przypomina - tylko kogo? :hmmmm: :niewiem:

Posted

Napisał(a) HankaRupczewska
Cześć dziewczynki :p

Mnie wszystkie dni mijaja owocnie, na sta.. przepraszam - na rozwijaniu sie :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Cześć dziewczynki :p

Haniu nie wiem jak Tobie, ale u nas okropnieeee jest :placz: Leje jak cholera, nawet pies na siku iśc nie chce :placz: :placz: :placz: Piękna zima, nie ma co:evil_lol: