Maga100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ...chyba mi gały trzasną ..... :lol: :lol: :lol: Haniu! Zdjęcią są INNE!!!! Quote
Hanna R. Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100']:lol: :lol: :lol: Haniu! Zdjęcią są INNE!!!! No tak, wszakże myślałam, że wraz z lepszym aparatem pojawią sie i tematy :lol: I jak widać - nie pomyliłam się :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :crazyeye:jak w Afryce nie trzasły mi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] powiem tylko jedno: żesz w mordę! piękne! Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Teklunia napisał(a):powiem tylko jedno: żesz w mordę! piękne! To nie żesz, to kij ( w mordzie ;) ) :evil_lol: Haniu, czy to juz 'nikonowskie' fotki ? Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 tak jak Ala napisała - super fotki jak na sawannie :loveu: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Piękne jesienne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Mnie się też ta fotka podoba :loveu: Witaj Haniu :multi: Jeżeli marudzisz bo nie umiesz robić nim fot ( chociaż mnie się podobają ale wiem że Ty musisz być doskonała ;) ) to tutaj jest pomocny link :p http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://www.benchmark.pl/artykuly/aparaty/wybieramy_aparat/strona-8.html Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ulalalaaaaaaa, czy me oczy mnie zwodzą?:crazyeye: :eviltong: tozto z nowego aparata??:diabloti: witaj haniu :buzi: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Haniu, gdzie ty i twoje zdjecia? :shake: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Moje kochane panienki , bylismy dzisiaj na corocznym kiermaszu w szkole Asi. W efekcie powstały jakieś wariacje na temat ... Ciąg dalszy będzie. :p Jutro ... Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Moje kochane panienki , bylismy dzisiaj na corocznym kiermaszu w szkole Asi. W efekcie powstały jakieś wariacje na temat ... Ciąg dalszy będzie. :p Jutro ... Slicznosci ! (co to za szkola ? jakas artystyczna ?) Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [ Mnie się to podoba. Zdjęcie. Bo dziwoląg niekoniecznie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Byłam . Zrobiłam zdjęcia. A jakże. Tylko że one są tak jakby ... podobne. Nie sądzę, aby spełniły Wasze oczekiwania. Aparat - w porównaniu z badziewiem - ciężki i duży. Nie umiem się nim posługiwać. Życie jest okrutne ! [quote name='HankaRupczewska']Moje kochane panienki , bylismy dzisiaj na corocznym kiermaszu w szkole Asi. W efekcie powstały jakieś wariacje na temat ... Ciąg dalszy będzie. :p Jutro ... I Ty Haneczko mówisz, że nie potrafisz posługiwać sie aparatem:mad: które to Asi prace??????????????? Quote
beria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wspaniałe te kiermaszowe zdjęcia :loveu: Asia chodzi do szkoły plastycznej ??? Quote
Pysia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Haniu :loveu: Nieumiejętność robienia przez Ciebie fot powaliła mnie na kolana ..... Teraz nie mogę się podnieść ;) Buziaki ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiii jakie piękne aniołki :loveu: :loveu: :loveu: hania one są cudowne ja kce wieceeeej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ojej ja bym chciala robić TAKIE normalne zdjęcia jak te Twoje próbne :razz: Quote
Hanna R. Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Dziewczynki – chcę Wam napisać, że nie odpowiadam na poszczególne posty – ale ... tak jakby mam trochę mało czasu. W sobotę i niedzielę nadrobię zaległości. O ile coś się nie wydarzy. Nowego. Co mnie zaskoczy. Bo niestety – ostatnio wiele mnie zaskakuje. :nonono2: I niekoniecznie mi się to podoba.:sad: Ale Was kocham nieustannie . :loveu: Pieski pilnują swego Pana. Które zwierzątko jest praktyczniejsze ? I któremu wygodniej ??? Teraz pies odpoczywa po poprzednim – niewątpliwie wyczerpującym – wypoczynku. :cool3: Quote
aga1215 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dziewczynki – chcę Wam napisać, że nie odpowiadam na poszczególne posty – ale ... tak jakby mam trochę mało czasu. W sobotę i niedzielę nadrobię zaległości. O ile coś się nie wydarzy. Nowego. Co mnie zaskoczy. Bo niestety – ostatnio wiele mnie zaskakuje. :nonono2: I niekoniecznie mi się to podoba.:sad: Ale Was kocham nieustannie . :loveu: Pieski pilnują swego Pana. Które zwierzątko jest praktyczniejsze ? I któremu wygodniej ??? Teraz pies odpoczywa po poprzednim – niewątpliwie wyczerpującym – wypoczynku. :cool3: Pan zajął pieskowe łóżeczko :crazyeye: :mad: ;) :evil_lol: :loveu: Ciekawe, którą sobotę :hmmmm: Quote
Pysia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dziewczynki – chcę Wam napisać, że nie odpowiadam na poszczególne posty – ale ... tak jakby mam trochę mało czasu. W sobotę i niedzielę nadrobię zaległości. O ile coś się nie wydarzy. Nowego. Co mnie zaskoczy. Bo niestety – ostatnio wiele mnie zaskakuje. :nonono2: I niekoniecznie mi się to podoba.:sad: Ale Was kocham nieustannie . :loveu: Pieski pilnują swego Pana. Które zwierzątko jest praktyczniejsze ? I któremu wygodniej ??? Teraz pies odpoczywa po poprzednim – niewątpliwie wyczerpującym – wypoczynku. :cool3: To tak jak ja Haniu :roll: Też ostatnio coś czasu mi ciągle brak.... Zmorka też się tak zawsze wpychała ale załatwiłam ją kupując mniejszą sofe :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dziewczynki – chcę Wam napisać, że nie odpowiadam na poszczególne posty – ale ... tak jakby mam trochę mało czasu. W sobotę i niedzielę nadrobię zaległości. O ile coś się nie wydarzy. Nowego. Co mnie zaskoczy. Bo niestety – ostatnio wiele mnie zaskakuje. :nonono2: I niekoniecznie mi się to podoba.:sad: Ale Was kocham nieustannie . :loveu: Pieski pilnują swego Pana. Które zwierzątko jest praktyczniejsze ? I któremu wygodniej ??? Teraz pies odpoczywa po poprzednim – niewątpliwie wyczerpującym – wypoczynku. :cool3: haniu zdjęcia przefajniaste, ja zawsze zaglądam do was, i dzisiaj nie omieszkałam, bo to mikołaj wkoncu :p :razz: kochamy was i czekamy do soboty (która by to miała nie byc) i trzymamy kciuki za polepszenie spraw :buzi: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Cześć dziewczynki. Ja - tak jak Magda - wstawię kilka nudnych zdjęć. :p Quote
Recommended Posts