Hanna R. Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Honey']Hanka, Ty nie rob zdjec aparatu, ty rob zdjecia aparatem ! :evil_lol: Ale ... jeszcze nie umiem :razz: Quote
Honey Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale ... jeszcze nie umiem :razz: To sio z dogo i idz czytac instrukcje ! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Maga100']No tak, tam gdzie lufa, tam zaraz pierwsza pojawia się Malawaszka :evil_lol: Ona jest rasowa kobieta :p Quote
Vectra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Jak już mam się wypowiedzieć to wole Hania niż Bożena :p a sprzęciora zazdraszczam :mdleje: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:razz: :razz: :razz: Na drugie mam BOŻENKA :p Czy ktoś jeszcze pamięta, że istnieją kobiety o imieniu Bożena ???? A tak wogóle to ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:w morde kizia ale aparata [quote name='Honey']Hanka, Ty nie rob zdjec aparatu, ty rob zdjecia aparatem ! :evil_lol: otóż to Teściówko moja kochana:p Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Ale ta cholera ma tyle funkcji, że życia nie starczy, aby wszystkie spamiętać. Nie mówiąc już o zastosowaniu . :p Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale ta cholera ma tyle funkcji, że życia nie starczy, aby wszystkie spamiętać. Nie mówiąc już o zastosowaniu . :p:pkochanie pamiętaj o ....testamencie:razz: Quote
aga1215 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:razz: :razz: :razz: Na drugie mam BOŻENKA :p Czy ktoś jeszcze pamięta, że istnieją kobiety o imieniu Bożena ???? A tak wogóle to ... [quote name='HankaRupczewska']Ale ta cholera ma tyle funkcji, że życia nie starczy, aby wszystkie spamiętać. Nie mówiąc już o zastosowaniu . :p [quote name='Alicjarydzewska']:pkochanie pamiętaj o ....testamencie:razz: :roflt: :roflt: :roflt: Witaj Haniu! :multi: ale masz cudo:loveu: kiedy będą próbki??? Proszę :modla: o urokliwe krakowskie klimaty:loveu: Quote
bazylowa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Honey']Hanka, Ty nie rob zdjec aparatu, ty rob zdjecia aparatem ! :evil_lol: Święte słowa :mad: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Haniu :loveu: Po obejrzeniu fotki lufy Zmoroszelmy musiały mnie reanimowac ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba stane sie nieszczesliwa i zaprzestane robienia fot ;) Może wtedy TZ domyśli sie czego mi do szcześcia brak...:p Quote
gogunia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pozdrowienia od Gezesławka Inteligentnego :razz: I z wodogłowiem :razz: Ponadto w porywach latającego :p :p :p :p Jakie to drzewo wielgaśne:cool3: :-o :crazyeye: A psiaki piekne:p :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Haniu :loveu: Po obejrzeniu fotki lufy Zmoroszelmy musiały mnie reanimowac ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba stane sie nieszczesliwa i zaprzestane robienia fot ;) Może wtedy TZ domyśli sie czego mi do szcześcia brak...:p no nie wiem Pysiu, czy się domyśli...:shake: ja teraz na urodzinki dostaam od TZ-a tv lcd...Jak kumpela zwróciła mu uwagę, że powinien to być laptop, to on powiedział... "po co, żeby mogła siedzieć 24 godziny na dobę na dogo????":placz::placz::placz: ale nieco mu wybaczam, bo dołożył się kumpeli na prezent dla mnie, program do zdjęć, tylko jeszcze go nie mam, bo sklep ma opóźnienie, więc nie wiem jaki...:cool1: Haniu, aparat jest piękny... pocieszam Cię, że ja do tej pory nie rozkminiłam wszystkich możliwości mojego....:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 mina inteligenta powala na kolana :evil_lol: witaj Haniu :buzi: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] mina inteligenta powala na kolana :evil_lol: typowo bernardynowata mina :evil_lol: śliczności :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 No więc, moje drogie, nie rozpracowałam. I jeszcze długo nie rozpracuję ! :placz: Quote
Hanna R. Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Ożesz w mordę ! Ale nudne. Wcale nie kokietuję. Są cholernie nudne. Te zdjęcia. Ale na polu ciemno, kiedy wracam. :cool1: Quote
Honey Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Nudne?? Chyba zartujesz ! Wcale nie nudne, zwlaszcza to u gory :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera gdzies już widziałam podobną głupią gębe ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No więc, moje drogie, nie rozpracowałam. I jeszcze długo nie rozpracuję ! :placz: Haniu - przypominam - chcemy,cobyś fociła, a nie rozpracowywała:mad: ;) :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Ożesz w mordę ! Ale nudne. Wcale nie kokietuję. Są cholernie nudne. Te zdjęcia. Ale na polu ciemno, kiedy wracam. :cool1: no właśnie Haniu-dlaczego robisz takie nudne zdjęcia acha - i dlaczego wracasz, kiedy na polu ciemno??????? :mad: A najlepiej nie wracaj polami............;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 haniu czy ty mi mozesz powiedziec co ty temu biednemu psu robisz, ze on ma taką mine, hęę??:mad: :eviltong: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No więc, moje drogie, nie rozpracowałam. I jeszcze długo nie rozpracuję ! :placz: No to ja bym chyba nigdy nie rozpracowała takiego aparatu :evil_lol: Haniu myślisz że TZ domyśli się co mi sprawić na gwiazdke? :roll: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nuda, nuda, nuda :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: oddaj aparat biednym, po co ma się marnować :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']nuda, nuda, nuda :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: oddaj aparat biednym, po co ma się marnować :diabloti: :diabloti: :pno właśnie daj Synowej Rydzewskiej na gwiazdkę:razz: ale żółto nafufał :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 uhhh strasznie mnie tu coś znudziło... Quote
Recommended Posts