Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 piękne, ale zarazem takie smutne ... (matko melancholia mnie dopadła czy co ...) Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Super focie :multi::multi::multi: Wszystkie :multi::multi::multi: Czy to dzieła z nowego aparatu ?? :razz::razz: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Patka napisał(a):piękne, ale zarazem takie smutne ... (matko melancholia mnie dopadła czy co ...) Patiszonku, nie smuć się ! Wkrótce już wiosna ! :p Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 mamabazyla napisał(a):Super focie :multi::multi::multi: Wszystkie :multi::multi::multi: Czy to dzieła z nowego aparatu ?? :razz::razz: Nie - ze starego badziewia :razz: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Pozdrowienia od Gezesławka Inteligentnego :razz: I z wodogłowiem :razz: Ponadto w porywach latającego :p :p :p :p Quote
PIKA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witam Haniu :multi: Widzę, ze pocerowane towrzystwo wrócilo do normy a nawet co niektóre bylo grzeczniejsze niz zwykle :razz: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 PIKA napisał(a):Witam Haniu :multi: Widzę, ze pocerowane towrzystwo wrócilo do normy a nawet co niektóre bylo grzeczniejsze niz zwykle :razz: Tatata - ale jak Ty, Kuro DOMESTICO wlazłaś z powrotem do wirtualnych przyjaźni ? - Kura Domestika wszak nie dysponuje czasem na NIC INNEGO NIZ WICIE GNIAZDA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='bigos']Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez weekend dogo-niet! [SIZE=5]Wszystkiego naj..[SIZE=5].naj...naj... Kasiu!:loveu: [SIZE=1] :hmmmm: :niewiem: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: :niewiem: :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: Czy to w ramach jakigoś SZCZEGÓLNEGO WYRÓŻNIENIA ??? A może to per procura ???? Ale właściwie DLACZEGO ??? KAŚKA - TŁUMACZ SIĘ PRĘDZIUTKO! ALBO JESZCZE PRENDZEJ ...:p Quote
PIKA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Tatata - ale jak Ty, Kuro DOMESTICO wlazłaś z powrotem do wirtualnych przyjaźni ? - Kura Domestika wszak nie dysponuje czasem na NIC INNEGO NIZ WICIE GNIAZDA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: buhaha :evil_lol: Ja i kura :evil_lol: o Domestico nie wspomnę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: Czy to w ramach jakigoś SZCZEGÓLNEGO WYRÓŻNIENIA ??? A może to per procura ???? Ale właściwie DLACZEGO ??? KAŚKA - TŁUMACZ SIĘ PRĘDZIUTKO! ALBO JESZCZE PRENDZEJ ...:p oj, nie komplikujcie. Może jej się najzwyczajniej w świecie pochrzaniwszy? :p Quote
Vectra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Babciu to Ty jesteś Hania czy Kasia :hmmmm: bo nie kumam :oops: Quote
malawaszka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Maga100']oj, nie komplikujcie. Może jej się najzwyczajniej w świecie pochrzaniwszy? :p albo wie o czymś o czym MY nie wiemy :placz: Quote
Honey Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Vectra napisał(a):Babciu to Ty jesteś Hania czy Kasia :hmmmm: bo nie kumam :oops: Ja tez juz nic nie kumam... :roll: :lol: Ale przywitac sie moge, prawda? Dobry wieczor ! :razz: Quote
aga1215 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 E - Dziewczyny - Hania dostała kwiatka, a Wy zazdrościcie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tysz zazdraszczam :eviltong: Haniu-Katarzyno! Witam wieczorowo Quote
Honey Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='aga1215']E - Dziewczyny - Hania dostała kwiatka, a Wy zazdrościcie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tysz zazdraszczam :eviltong: Haniu-Katarzyno! Witam wieczorowo Je nie zazdroszcze, ja tez kilka dostalam :razz: :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: :niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie na 2 Katarzynka:p Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witaj Haniu :multi: Nie powiem - jestem nieco zadziwiona i zaniepokojona zmianą imienia Twego ;) Przy czym wyjaśnienia jeżeli jest zwyczajne czytać nie chce ;) Wolę sobie wymyślać własne :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Widzę Haniu, że już zostałaś przechrzcona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Mała pomyłeczka z mojej strony, ale kwiatek jak najbardziej dla Ciebie kochanie:loveu: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 :razz: :razz: :razz: Na drugie mam BOŻENKA :p Czy ktoś jeszcze pamięta, że istnieją kobiety o imieniu Bożena ???? A tak wogóle to ... Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ożeszwmorde :mdleje: ale LUFA :crazyeye: Quote
BoJa2 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] .. :mdleje: :mdleje: :cool2: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Honey Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:razz: :razz: :razz: Na drugie mam BOŻENKA :p Czy ktoś jeszcze pamięta, że istnieją kobiety o imieniu Bożena ???? A tak wogóle to ... Hanka, Ty nie rob zdjec aparatu, ty rob zdjecia aparatem ! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']ożeszwmorde :mdleje: ale LUFA :crazyeye: No tak, tam gdzie lufa, tam zaraz pierwsza pojawia się Malawaszka :evil_lol: Quote
Recommended Posts