Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='PIKA']cześc Haniu :multi: jaki Gezio oczytany :razz: to kiedy Dr Gezesław zaczyna pacjentów przyjmować? :razz: ja się zapisuje jako pierwsza :razz: I ja kcialam zauważyć, ze na blacie lezy brudny nóz :diabloti: Czepialksie babsko jakie no :mad: :evil_lol: :evil_lol: Babciu wracaj do nas :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzien doberek, co tam słychać u moich czyściochów?:cool3: Quote
Honey Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 W sennej galerii wszyscy spia... :sleeping: A jej wlascicielka odleciala gdzies na miotle... :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Haniu gdzie ty sie normalnie podziewasz, widziałam Cie, nie ukrywaj się przed nami :eviltong: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 czy Ci mówił ktoś, że Cie Kocha ktoś...........................:loveu: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 wow ale on ambityny tyle książek na az pochłania Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Honey napisał(a):W sennej galerii wszyscy spia... :sleeping: A jej wlascicielka odleciala gdzies na miotle... :evil_lol: No co Ty :crazyeye: Hania :crazyeye: Na miotle :crazyeye: Ona to na super nowoczesnym sprzęcie od TZta odleciała tylko instrukcji nie przeczytała i jak ten Twardowski teraz pewnie jest na księżycu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu wracaj bo mi się w głowie przewraca ;) Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Haniu gdzie ty ...:cool3: Haniu głosowałas już na Uniechów:cool3: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder Quote
anetta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No swietne http://images2.fotosik.pl/245/2ec432713d31316e.jpg Z poczaku nie wiedzialam co to :lol: :loveu::loveu::loveu: Haniu? Dzien dobry :p Co to sa za katreczki? zolta i czerwona? Ja tego nie mam :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Moje kochane kumy ! :loveu: Jestem - żyję - pracuję. :p Zwłaszcza pracuję ... :cool1: Wpadam tylko na chwilę, żeby powiedzieć , że za Wami tęsknię ... Gezio wczorajszy. Trochę szary jakiś taki :lol: Pocerowana Panienka : I jeszcze Gezesławek : Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witaj Haniu :loveu: Bardzo się cieszę ze chociaż na chwilkę się odezwałaś ;) Mania pocerowanie ma już ładniutkie :multi: Haneczko kochana Uśmiechnij się jutro z samego rana A Pysia na dogo poznana Pomyśli o Tobie - uśmiechem odpowie :p Nie przepracuj nam się ;) Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :loveu:ale Maniutek ma śliczne brzunio:razz: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] I jeszcze Gezesławek : Panienka to m brzunio jak mój Bolutek taki okrąglutki :loveu: a czy Gezesławkowe pazurki nie robią krzywdy tej ślicznej kanapce? :razz: Quote
bazylowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Więc on nie tylko śpi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Podpinam się pod pytanie Malejwaszki. Moje rudzielce mają zakaz wstępu na skóry (ku mojej rozpaczy:shake:) A co się Paniece stało bo nie jestem w temacie.... Quote
an3czka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pocerowana Panienka : A jaka wygolona! Brzuszek jak u szczeniaczka:loveu: I jeszcze Gezesławek : A ten kolega, to mnie rozbraja normalnie:loveu: Quote
Sabina1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='an3czka'] A ten kolega, to mnie rozbraja normalnie:loveu: Mnie chyba też. Na ostatniej fotce jest stalowy, wcześniej był szary, bywał też brązowy, a wczoraj na spacerze widziałam młodziaka biegnacego przy rowerze i on taki trochę błękitny był :lol: Dobranoc Haniu. Quote
bigos Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witaj Haniu:loveu::loveu::loveu: Jaka piękna minka. Bigosek też taką robi:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pocerowana Panienka : jaki śliczny różowy brzusio :loveu: Witaj Haniu :) Gdzie byłaś tyle czasu? :razz: Quote
Pysia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witaj Haniu :loveu: Pamiętałaś dzisiaj o uśmiechu? Quote
agabass Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 To przypomina mi się z tym pocerowaniem mój Pan Cerowany (Pancerowany) ze skarpety sama go zrobiłam jak byłam małym dzieckiem i do tej pory straszy moich chłopaków :evil_lol: :evil_lol: Fajnie, że psiaki dobrze się czują Mania poszyta Gezio bezjajowy cmoki Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 rózowy jak rózowy, ale taki tłuścioszek z niej :cool3: :loveu: witaj haniu :buzi: Quote
Recommended Posts