Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Nic z tego :p Dziś, specjalnie jeździł do IKEI, kupić formę do muffinków :lol: Jest bardzo napalony :evil_lol:

jejku nie wiedziałam, że muffinki są takim fetyszem :errrr: :ices_bla:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Padnięci:

No cóz.... Ja byłam na dworze najpierw z jedną a potem z drugą babą i się wytarzałam ale spać jakoś nie mogę :razz: A teraz po obaczeniu tego warkocza to juz nigdy chyba nie usnę :evil_lol: Zazdrość mnie zje z butami :evil_lol:
Teraz ja jestem bałwanek śniegowy ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A ona chce ten warkocz obciąć ... :placz: :placz: :placz:

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :placz:[SIZE=2]Cała dogomania będzie protestować! :laola:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A ona chce ten warkocz obciąć ... :placz: :placz: :placz:
Nie daj Haniu !! Nie daj bo potem sama tego pozałuje !!!!! Też miałam taki tylko pszeniczny blond i odkąd ścięłam to moje włosy są coraz gorsze :placz: Beznadziejne :placz:
Haniu nie pozwól jej na to !!!!!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']jejku nie wiedziałam, że muffinki są takim fetyszem :errrr: :ices_bla:

hahaha, Waszko gdzie nie wejdę tam ty z myślami i skojarzeniami :lol:
a to lufy, a to muślinki... eee... muffinki :evil_lol:

powiem krótko:
NIE!

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A ona chce ten warkocz obciąć ... :placz: :placz: :placz:

A ja sie jej wcale nie dziwie, o ! Bo sama mam taki.... :icon_roc:

Posted

Honey napisał(a):
A ja sie jej wcale nie dziwie, o ! Bo sama mam taki.... :icon_roc:

No to zetnij a potem opowiesz mi jakie piękne są Twoje włosy za kilka lat :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
No to zetnij a potem opowiesz mi jakie piękne są Twoje włosy za kilka lat :diabloti:

Juz dwa razy zcinalam :evil_lol: I za kazdym przez tydzien-dwa glowa leciala mi do przodu, bo obciazenia z tylu zabraklo....

Posted

Honey napisał(a):
Juz dwa razy zcinalam :evil_lol: I za kazdym przez tydzien-dwa glowa leciala mi do przodu, bo obciazenia z tylu zabraklo....

O ! myślę, że ten argument bedzie nie do zbicia :p
Juz wiem, że uratowałas włosy mojego dzieciącia :multi: :multi: :multi:

Posted

Honey napisał(a):

To znaczy że nie scięłaś na krótko jak ja x lat temu. Potem zaczęłam wariować z trwałymi, farbowaniami i układaniem włosów i zrobiło mi się na głowie pierze....Masakryczne :placz: Teraz wytrzymałam i nic z włosami nie robiłam przez półtora roku i okazało się że nie są juz takie jak dawniej :placz: Ale przynajmniej odżyły i teraz jak je ścięłam to są puszyste.
Teraz nie zrobiłabym tego co dawnej....

Posted

Pysia napisał(a):
To znaczy że nie scięłaś na krótko jak ja x lat temu. Potem zaczęłam wariować z trwałymi, farbowaniami i układaniem włosów i zrobiło mi się na głowie pierze....Masakryczne :placz: Teraz wytrzymałam i nic z włosami nie robiłam przez półtora roku i okazało się że nie są juz takie jak dawniej :placz: Ale przynajmniej odżyły i teraz jak je ścięłam to są puszyste.
Teraz nie zrobiłabym tego co dawnej....

Hehe, smiem twierdzic, ze jestem lepsza ! Ja zrobilam trwala na wlosy dlugie do pasa... to byl dopiero horror ! :shake:
( jak scinalam to powyzej ramion... i zaraz znowu zapuszczalam :roll: )
Hanka - masz kolejny argument ! :lol:

Posted

Czy wiesz, droga Pysiu, że się starzejesz ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

E tam - bzdury gadasz :p Tylko nasze dzieci się starzeją a my - nigdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
E tam - bzdury gadasz :p Tylko nasze dzieci się starzeją a my - nigdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu - ale ja nie mówię o wyglądzie :lol: :lol: :lol: Tylko o mentalności. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moje kochane dziecko :loveu:

Posted

Pysiu - ale ja nie mówię o wyglądzie :lol: :lol: :lol: Tylko o mentalności. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moje kochane dziecko :loveu:

Po moich postach powinnaś wiedzieć ze moja mentalność pozostawia wieeeeele do życzenia jeżeli chodzi o mój wiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karol czytając to wszystko co ja nabazgrzę zaśmiewa się do łez :diabloti:

Posted

A tak w ogóle to dlaczego Ty jeszcze nie śpisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Cześć dziewczynki :p

Wczoraj faktycznie późno poszłam spać :p
A dzisiaj dopiero zaczynam dzień. Oczywiście przy komputerze :evil_lol:

Pysiu, Kasiu - :buzi:

Aniu - ucho niby się goi. Ale nie do końca. Sterczą szwy , które usuwamy jutro. Zdejmiemy wtedy kołnierz.
Narazie boję się - bo Gezesław po pozbawieniu go abażuru NATYCHMIAST zaczyna nieopanowanie drapać gojące się ucho. :roll:
A wiesz przecież jak te nasze łapeczki drapią uszka... u mnie cały dom wtedy się trzęsie . Tak energetycznie Gezesławek tego dokonuje .

Pa , lecę przygotowywać obiad :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Ale Twoja córa Haniu ma gęste włosy :crazyeye: Piękny warkocz :loveu: Poinformuj Asię, że w absolutnie demokratycznym głosowaniu na dogomanii, podjęto uchwałę zabraniającą Jej ścinania warkocza :mad: