bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 To dla Gazesławka i Mani Wirtuale pyszność-mam nadzieję, że pachną;););) Ucałuj psinki ode mnie i myżnij za uszkiem:lol: gochgoch-u mnie w domu na to mówimy "wkurwiony włos" :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='PIKA']Ania cudnei wyszla :loveu: :turn-l: [quote name='Pysia']Witaj Haniu :loveu::loveu::loveu: Albo przyjaciel domu ma taki talent albo uwielbia Anie bo w tych fotkach jest miłość :loveu: :turn-l: co Wam baby z niemcem??? :evil_lol: ASIA jest szalenie fotogeniczna - uwielbim oglądać jej zdjęcia - obojętnie po której stronie obiektywu jest :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Moje kaleki leżą przytulone do siebie... :loveu: bosszzz to trzeba psom naraz zrobić operację żeby się poprzytulały??? :placz: ale masz fajnie że one się tak kochają :loveu: Quote
olcha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Łaaaaaaaaaaaał czemu mi, żaden przyjaciel domu nie robi takich zdjęć :placz: Na ostatnim zdjęciu Asia wygląda jakby galopowała na jakimś rączym rumaku :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :pwymiziaj i wycałuj psiaki:loveu: Cudne Asikowe fotki:p Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a)::turn-l: :turn-l: co Wam baby z niemcem??? :evil_lol: ASIA jest szalenie fotogeniczna - uwielbim oglądać jej zdjęcia - obojętnie po której stronie obiektywu jest :loveu: Bo my:oops: rozumiesz:oops: z jednej rodziny.....Babci trzeba słuchać więc nie myśląc powtórzyłam :oops::oops::oops: Asiu wybacz.... Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Maniutka, biedna jeszcze otumaniona po narkozie :loveu: Haniu, tak się cieszę, że wszystko dobrze z Manią :multi: Nie było mnie w środę na dogo, ale myślałam o Was ;) [quote name='HankaRupczewska']:lol: :lol: :lol: Taki mam szrot :lol: :lol: :lol: Niedawno miałam podobny abażur :hmmmm: Tylko wkład był jakiś inny :razz: Zdjęcia Asi przepiękne :iloveyou: Quote
LAZY Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Przyszłam sprawdzic co z psiakami. I jakze sie ucieszyłam, że wszystko dobrze! Piękne zdjęcia... Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No właśnie? Bo to są najbardziej newralgiczne dni. Jak Gezio i Mania? Oj napisz Haniu choć jedno słowo.... Quote
Hanna R. Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Noooo baby z niemcem :lol: :lol: :lol: - wszystko jest w porządku. :multi: Opcje przyswajania żarcia, pozbywania się wchłoniętego żarcia, opcja spania i zabawy - włączają się w odpowiednim momencie i funkcjonują prawidłowo :p Wszystkim babom kochanym jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!! :loveu: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo baby z niemcem :lol: :lol: :lol: - wszystko jest w porządku. :multi: Opcje przyswajania żarcia, pozbywania się wchłoniętego żarcia, opcja spania i zabawy - włączają się w odpowiednim momencie i funkcjonują prawidłowo :p Wszystkim babom kochanym jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!! :loveu: Super :multi::multi::multi: Teraz już wiemy dlaczego jesteś szczęśliwa :multi::multi::multi: A wiesz że Twój wnusio jest podobny do Asi? Ma coś w sobie takiego jak ona :loveu: Geziowi całkiem do twarzy w kryzie ale jednak życzę mu aby ostatni raz ją nosił ;) A Manieczce widać zupełnie nie przeszkadza ochronne ubranko :multi: I pięknie jej się sierść błyszczy :loveu: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A i oto przyczyna absencji :p Ale za to jaka wdzięczna :loveu: Quote
aga1215 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo baby z niemcem :lol: :lol: :lol: - wszystko jest w porządku. :multi: Opcje przyswajania żarcia, pozbywania się wchłoniętego żarcia, opcja spania i zabawy - włączają się w odpowiednim momencie i funkcjonują prawidłowo :p Wszystkim babom kochanym jeszcze raz DZIĘKUJEMY !!! :loveu: Witaj Szczęśliwa Haniu Ale masz GOŚCI:loveu: Mikołajek przyjechał opiekować się rekonwalescentami:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :multi::multi::multi:wow widzę ze masz komplecik w domciu:loveu: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Rodzinka w komplecie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 jejjj Hania szczęśliwa :laola: ależ cudnie! :loveu: Mikołaj rośnie jak na drożdżach :crazyeye: i już nie bardzo pisać o Nim per Mikołajek :roll: i strasznie superancko, że psiule działają jak należy :loveu: :multi: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Strasznie fajnie jak jest radośnie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 piękne zdjęcia córy zdrowia dla psowatych Quote
an3czka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Cóż za trio:loveu: Quote
Mi. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ale foka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do cyrku z Geziem:multi: Ojej przegapilam trzymanie kciokow i wogole...:shake:Co jeszcze moge zrobic?:placz: Ale szczesliwe zakonczenie:cool3: Quote
Teklunia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dobry wieczór Haniu :) Masz cudownie słodziastą czwóreczkę w domu :loveu: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Hihihihih Hani nie ma i chyba narazie nie będzie :grins: Jakby do mnie Mikołaj wpadał częściej niż raz do roku to też by mnie nie było ;) Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja tylko nie chcę aby potem Hania znowu była smutna :roll: Przecież tak bardzo warto żyć właśnie dla takich chwil :multi: Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cześc Haniu :multi: To ja baba z niemcem :evil_lol: Ależ Ty szczęścia masz w domu :razz: nawet Cie rozumiem, ze Cie nie ma :razz: Quote
Recommended Posts