Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Pysiu - kochanie, strasznie dzisiaj aktywna jezdeś :lol: :lol: :lol: Daga - witaj ! Mnie Geziowe miny też czasami zdumiewają :p Madzia - nie oszukuj ! :nono: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu - kochanie, strasznie dzisiaj aktywna jezdeś :lol: :lol: :lol: Bo ja czasem jestem niufem a czasem...Onkiem :evil_lol: Dzisiaj jestem tym ruchliwym wcieleniem ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska;2318447[B napisał(a):Madzia - nie oszukuj ! :nono: jak boga kocham!:sg168: dzisiaj mam wolne od myślenia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: mozna nie gotowac ,ale sprzatać trzeba :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1: i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1: i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1: Oooooo :crazyeye: A u mnie wisi ! Biała ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobranoc :hand: dobranooooooooooooc śpiochyyyy :loveu: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Oooooo :crazyeye: A u mnie wisi ! Biała ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: :placz: czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-( Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a)::placz: :placz: czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-( Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście ) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dobranooooooooooooc śpiochyyyy :loveu: A czy Ty Madziu, aby nie miałaś juz spać ??? :lol: :lol: :lol: Dobranoc ! Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście ) nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: Hahahaha - jesteś WIELKA :modla: :modla: :modla: Poddaje się :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: :roflt: tiaaaaaa Maga grubniesz wprost proporcjonalnie do ilości pracy???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a)::roflt: tiaaaaaa Maga grubniesz wprost proporcjonalnie do ilości pracy???? :evil_lol: no już nie przesadzajmy, przecież nie napisałam, ze bluzeczka skonczy mi sie pod szyją :evil_lol: poza tym ja wstawiam tylko korzystne zdjecia :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A czy Ty Madziu, aby nie miałaś juz spać ??? :lol: :lol: :lol: Dobranoc ! anooo miałam, tylko sie uzależniłam od dogo, wyszłam z wanny i zamiast do łózeczka grzecznie maszerowac to pomaszerowałam do komputra :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):poza tym ja wstawiam tylko korzystne zdjecia :p ja też się staram, ale u mnie to nawet na korzystnych widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 aga1215 napisał(a):No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób Całuijemy mocno. Bez mikrobów. Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Psiur chce schować się do torebki co by o nim nie zapomnieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu wszystkie foteczki cudo:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. Bigoski Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Haniu!!!! Muszę wziąć z Ciebie przykład i nauczyć Alberta, żeby pucował po sobie oplute ściany i lustra. jednocześnie żegnam się na długie dwa tygodnie....:bye: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób Całuijemy mocno. Bez mikrobów. A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzień dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmora mi wyje pod drzwiami :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzień dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też kocham bakterie mojego psa :loveu: :evil_lol: czesc hania:buzi: miłego tygodnia;) Quote
Recommended Posts