Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu - kochanie, strasznie dzisiaj aktywna jezdeś :lol: :lol: :lol:

Bo ja czasem jestem niufem a czasem...Onkiem :evil_lol: Dzisiaj jestem tym ruchliwym wcieleniem ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy:

mozna nie gotowac ,ale sprzatać trzeba :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy:

hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p

właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1:
i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1:
i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1:

Oooooo :crazyeye:
A u mnie wisi ! Biała ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobranoc :hand:

Posted

Oooooo :crazyeye:
A u mnie wisi ! Biała ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:placz: :placz:
czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-(

Posted

Maga100 napisał(a):
:placz: :placz:
czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-(

Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście )

Posted

Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście )

nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:roflt: tiaaaaaa Maga grubniesz wprost proporcjonalnie do ilości pracy???? :evil_lol:

no już nie przesadzajmy, przecież nie napisałam, ze bluzeczka skonczy mi sie pod szyją :evil_lol:

poza tym ja wstawiam tylko korzystne zdjecia :p

Posted

A czy Ty Madziu, aby nie miałaś juz spać ??? :lol: :lol: :lol:
Dobranoc !

anooo miałam, tylko sie uzależniłam od dogo, wyszłam z wanny i zamiast do łózeczka grzecznie maszerowac to pomaszerowałam do komputra :eviltong:

Posted

No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób

Całuijemy mocno. Bez mikrobów.

Posted

Psiur chce schować się do torebki co by o nim nie zapomnieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haniu wszystkie foteczki cudo:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy. Bigoski

Posted

Witaj Haniu!!!!
Muszę wziąć z Ciebie przykład i nauczyć Alberta, żeby pucował po sobie oplute ściany i lustra.
jednocześnie żegnam się na długie dwa tygodnie....:bye:

Posted

A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób

Całuijemy mocno. Bez mikrobów.

A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzień dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zmora mi wyje pod drzwiami :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzień dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też kocham bakterie mojego psa :loveu: :evil_lol:

czesc hania:buzi: miłego tygodnia;)