Gosiek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 woooow Haniu jaką Ty masz sterylną kuchnię :crazyeye: PS będę trzymać mocno kciuki w środę :kciuki: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witaj Haniu :multi: Trzymamy także kciuki i to bardzo mocno !! Kuchnie masz taką jak mi się podoba :) Te dodatki i wieszaki...Kiedyś też takie będę miała ;) A za fotki kanapowo - łóżkowe bardzo mocno Ci dziękuję :loveu: Od tej chwili jesteś dla mnie człowiekiem :loveu::loveu::loveu: HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór ! :p Wpadamy na chwilkę podziękować za rady i troskę. :loveu: Operujemy się we środę ... Tak sobie jesteśmy : Odpoczynek ??? :cool1: Dobranoc ... :hand: :hand: :hand: Dobranoc Haniu :loveu: Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Żeby lepiej działały to trzymam od dzisiaj :lciuli: Quote
Alka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Haniu, wreszcie dotarłam do was.:oops: Piękne te ostatnie foteczki:loveu:, a co do foty kuchni to jestem pod wrażeniem, taka sterylna i wogóle ... trzymajcie się , wszystko będzie dobrze , a w środę będziemy mocno ściskać kciuki !:thumbs: Quote
an3czka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Odpoczynek ??? :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dobry wieczór :p Dziś rano było tak : Potem było tak : A jeszcze potem było tak : :p Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór :p Dziś rano było tak : Potem było tak : A jeszcze potem było tak : :p Ech...Piękna jest tegoroczna jesień :loveu: A gezio z butelką sztukmistrz ;) Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudo. błihihihihih skąd ja to znam :lol: tylko, że ja mam dwa mniejsze egzemplarze. Haniu? Ty cos kręcisz, że masz dwa psy...ty koty chyba masz...tylko koty nie zostawiają żadnych śladów...chyba, że przed każdą sesją szorujesz lustra: kuchnie: wyciągasz włosy z kanapy: W inną opcję nie uwierzę :shake: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Malawaszka - łąka już jesienna ... :-( Pysiu - jak widzisz, czasami mam bałagan : :cool3: Olcha - moje psy se wychowałam : jak oplują - to same szybko pucują . Inaczej nie dostają kolacji :razz: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Malawaszka - łąka już jesienna ... :-( Pysiu - jak widzisz, czasami mam bałagan : :cool3: Olcha - moje psy se wychowałam : jak oplują - to same szybko pucują . Inaczej nie dostają kolacji :razz: Ja mam często na dole :evil_lol: U góry jest cywilizacyjnie ;) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Pysia napisał(a):Ja mam często na dole :evil_lol: U góry jest cywilizacyjnie ;) Ja niestety - nie mam dołu ... :shake: Więc ... :cool3: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Olcha - moje psy se wychowałam : jak oplują - to same szybko pucują . Inaczej nie dostają kolacji :razz: Wiedziałam! Wiedziałam, że coś się za tym kryje :lol: ;) Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja niestety - nie mam dołu ... :shake: Więc ... :cool3: Ale też nie masz Zmoroszelm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór :p Dziś rano było tak : Witaj Haniu :) U mnie było dziś dokładnie tak samo... Najpierw pół dnia przespałam, potem poszłam na jesienny spacerek, a teraz zabawiam się z butelką (z tym, że od wina) :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Teklunia napisał(a):U mnie było dziś dokładnie tak samo... Najpierw pół dnia przespałam, potem poszłam na jesienny spacerek, a teraz zabawiam się z butelką (z tym, że od wina) :lol: :evil_lol: psi żywot :lol: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Operujemy się we środę ... Nie martw się Haniu :calus: Już niedługo wszystko będzie za wami! Trzymamy kciuki z całych sił i wierzymy w Maniusię :loveu: HankaRupczewska napisał(a): Tak sobie jesteśmy : Cudnie sobie jesteście :loveu::loveu::loveu: HankaRupczewska napisał(a): :mdleje:masz śliczną kuchnię! :loveu: HankaRupczewska napisał(a): No tak, senna galeria :lol: Cudniaste śpioszki :loveu: HankaRupczewska napisał(a): Dziś rano było tak : Potem było tak : Widzę, że Maniusia poczytać lubi w łóżeczku? :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a): A jeszcze potem było tak : :p No i tu, to już mi decha zaparło :loveu: Ta jesień, niebo...., a ja w domu z przeziębieniem :diabloti: Pozdrawiam was wszystkich Haneczko, bardzo serecznie! Quote
an3czka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór :p Dziś rano było tak : Haha! Basco tez ma w zwyczaju sypianie z podniesiona głową. Haniu! Sama słodycz:loveu: [QUOTE] Psztyczka w pupkę dostał czy co?:eviltong: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Małgosiu - kiedyś bardzo lubiłam jesień ... Cieszę się, że moja kuchnia się podoba. Gdybym ja jeszcze lubiła gotować :roll: :roll: :roll: Jak Gosiaczek ... Lub Tenkowa Kasia ... Aniu - Gezio często śpi prawie stojąc :evil_lol: Gezesław strzela focha : :p Już mu przeszło :razz: Nawet CAŁKIEM mu przeszło :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ekhm...witaj haniu :buzi: jako, że mnie cięzko rozszyfrować, to może ty mi powiesz...co geziu robi :oops: :cool3: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ekhm...witaj haniu :buzi: jako, że mnie cięzko rozszyfrować, to może ty mi powiesz...co geziu robi :oops: :cool3: :evil_lol: Npewno nie to, o czym Madziu myślisz :p Przy tym, o czym myślisz nie powiewają mu uszy :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Małgosiu - kiedyś bardzo lubiłam jesień ... Cieszę się, że moja kuchnia się podoba. Gdybym ja jeszcze lubiła gotować :roll: :roll: :roll: Jak Gosiaczek ... Lub Tenkowa Kasia ... Aniu - Gezio często śpi prawie stojąc :evil_lol: Gezesław strzela focha : :p Już mu przeszło :razz: Nawet CAŁKIEM mu przeszło :lol: Ja to podrzutek jestem bo moja mama uwielbia piec i gotować i mój tata też..... Jestem podrzutek.... A Zmorka i Szelma śpią nawet jak idą :evil_lol: Jesssssssuuuuuuuu:crazyeye: Ciagle mnie zdumiewają miny Gezia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witaj Haniu :multi: Nasz takze dlugo u Was nie bylo :oops: ale juz jestesmy i tak jak inni zachwycamy sie bogatą mimiką Gezesława :loveu: :lol: i Twooimi cudnymi zdjęciami - jesień w Twoim obiektywie jest bajeczna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Npewno nie to, o czym Madziu myślisz :p Przy tym, o czym myślisz nie powiewają mu uszy :evil_lol: nawet haniu nie pomyślałam :eviltong: skądże:evil_lol: Quote
Recommended Posts