Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']HA !!!! ZNOWU jsteśmy !

WSZYSTKIM KUMOM ODWIEDZAJĄCYM NASZĄ pożalsięboże galerię DZIĘKUJEM :loveu:
JA - HANIA I MOJE PSY.

Wybaczcie, że odpisuję na wasze posty tak jakby hurtem. Ale postarzałam się trochę ostatnio :cool3: :cool3: :cool3: Głowa i możliwości w związku z tym pogorszyły mi się znacznie ... :razz:

Moje kochane koleżanki - jak to dobrze ZNOWU BYĆ !!! :p :p :p

Hania :cool3:

Gezesław w wersji pseudoportrecikowej ...

Sam się sobie dziwię .... :shake:

Witaj Haniu i przestań marudzić bo pięknie na dworze :loveu: A ta osoatnia fota wprawiła mnie w ogromne osłupienie :crazyeye: Możesz mi odpowiedzieć na pytanie co Gezio ma w paszczy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ...I jeszcze prześladujące mnie jabłko :p

Haniu - to ja jeszcze raz ;) Bardzo interesuje mnie temat Insuliny i kieszeni....

Posted

aga1215 napisał(a):
Jakbędę miała czas to nauczę się animacji - dla TYCH USZEK:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

:multi: naucz się Aga naucz :modla: ahhh jaky one - te uszi tak wahlowały :multi: :loveu:

Posted

Hello, dziewczynki !!!

Gezio w paszczęce posiada jęzor, Pysiu ...
Aga - tak, tak, TAK ! Proszę o animację ! :modla:

Kasiu - nooo :niewiem:

Malawaszka - :calus:

Madziu - cieszę się, że możemy poprawić czasami humor :p

Posted

cześć Haniu :loveu:

oj widzę że dopadła cie jabłuszkomania :evil_lol:

swoja drogą to mnei też baaardzo interesuje ó temacik... moze coś o tym nam napiszesz?

Twoje zdjęcia są... och sama wiesz ze cudne i maja fantastyczne kolorki :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']witaj haniu w poniedziałkowe popołudnie :buzi:

łooo jacieeee geziu a co ty masz w paszczy?:lol:

Madziu, Gezesław ma w paszczy języczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - zawinięty , trawwkę - i złamanego zęba.

Posted

Witaj Haniu:loveu: Jestem strasznie szczęśliwa bo udało mi się przechytrzyć Zmorke i nie zjadła Szelmie jedzenia :evil_lol: Jak to niewiele człowiekowi do szczęścia trzeba ;)

Posted

Tematu insuliny i kieszeni nie chcę poruszać - dopiero przyszłam z pracy :cool1: :cool1: :cool1:

Mogę Wam pokazać tylko zabawę ? ze światłem w jednej z moich prac :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Haniu:loveu: Jestem strasznie szczęśliwa bo udało mi się przechytrzyć Zmorke i nie zjadła Szelmie jedzenia :evil_lol: Jak to niewiele człowiekowi do szczęścia trzeba ;)

Ja nie potrafiłabym przekonać Gezia ... O ile Mania wogóle dopuściłaby go do miski :evil_lol: Oni jadają w oddzielnych pomieszczeniach. Bo jadają co innego . I Gezio gdyby zjadł resztki Mani , ciężko by to odchorował ...

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja nie potrafiłabym przekonać Gezia ... O ile Mania wogóle dopuściłaby go do miski :evil_lol: Oni jadają w oddzielnych pomieszczeniach. Bo jadają co innego . I Gezio gdyby zjadł resztki Mani , ciężko by to odchorował ...

Gra swiateł super :) Haniu musisz do nas przyjechac :) A żebyś nie pomyślała ze tak bezinteresownie to poprostu potrzebuję pomocy bo jestem antytalent....Ten przedpokój plastikowy mnie do rozpaczy doprowadza :placz: Jest tam ciemno i ponuro :cool1: Jako radosna dziecinna stara baba nie znoszę takich pomieszczeń :razz: Na razie ścian nie jestem w stanie zmienić ale rozmyślam czym by jakoś rozjaśnić i chociaż dla oka umilić to ponuractwo.... Ratuj Haniu !!
Jezeli chodzi o jedzenie to na szczęście jedyny problem tkwi w tendencji do tycia Zmorki ;) Dziewczyny też jedzą w oddzielnych pomieszczeniach ale jakoś zawsze mnie bawiło obserwowanie jak to Zmorka potrafi metodą prób i błędów jednak zrobić to co chce ( czyt. jeść ;) ) Czasem jako typowa sadystka chowam jedzenie i obserwuję ( nawet 3 godz. ) jak Zmorowata kombinuje :evil_lol: Dlatego dziewczyny kradną ;) I nigdy ani ja ani TZ nie zdenerwowaliśmy się z tego powodu ;) Poprostu one okazały się od nas mądrzejsze :diabloti: A przecież każdy się cieszy jeżeli jego dziecko ma więcej rozumu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Haniu,

postarałam się nadrobić zaleglosci i nawet mi sie to udało :multi: a troche tego mialam, jednak wzięłam sobie to na raty, czesc rano, reszta teraz ;)

Co do ostatnich zdjęć Gezesławskiego tyłeczka to jak sa tak świetnie uchwycone to z przyjemnością się je ogląda, a jeszcze jak się ma taki zgrabny :loveu: :lol:

Zabawa ze światłem też rewelacyjna, ale jak się robi świetne fotki, ma się super oko to potem nic innego nie pzostało jak się tylko zachwycać :klacz: