mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ach, jaki ty masz idealny porządek w pokoju :loveu: Quote
bigos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witaj Haniu i Gazesławie:bye::bye::bye: Pozdrawiamy i przesyłamy całuski od bigosków:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A i my sie wpadniemy przywitać ładnie, aż nie wypada, żeby nie zajrzeć i nie zagadać :p Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Haniu bylas chyba wszedzie a u siebie nie :shake: Quote
bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a):Haniu bylas chyba wszedzie a u siebie nie :shake: No właśnie:mad:Foty dawać :mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a):Haniu bylas chyba wszedzie a u siebie nie :shake: nie wszędzie :diabloti: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Sobota !!!! :laola: I jeszcze niedziela ! DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :p Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Haniu czy to zdjęcie jakoś powinniśmy odczytywać??? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):Haniu czy to zdjęcie jakoś powinniśmy odczytywać??? :evil_lol: Owszem. Mam pracę W DUPIE !!! :lol: Monika, na Ciebie zawsze można liczyć :evil_lol: - ZAWSZE odczytasz przesłanie ! Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Wczoraj, po pracy - tej, co to niby ją mam w dupie :evil_lol: , udało mi się jeszcze złapać trochę słońca . W ostatni dzień lata. A u nas już jesiennie bardzo . I pięknie .... Gezesław niezależnie od pory roku żwawo przemieszcza się – i potem zatrzymuje. Równie żwawo . Ryzykując kontakt z rośliną ładną – ale kłującą ... Trawy, niby takie same, jak te zeschnięte letnie. Ale jednak inne. Gezesławowi chyba to jest zupełnie obojętne... Jeszcze jedna kłująca roślinność. Bo mi się ona podoba bardzo ... Gezesław z cygaretą : Marzenie Gezia. Ale trochę za wysoko ... Jesienne uszy : Pozycja aktywnego wypoczynku Ciąg dalszy relaksu A tak w ogóle, to pięknie jest ... Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Owszem. Mam pracę W DUPIE !!! :lol: Monika, na Ciebie zawsze można liczyć :evil_lol: - ZAWSZE odczytasz przesłanie ! ufff to dobrze że to o pracę chodziło :p a jesień w zachodzącym słonku jest cudna :loveu: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wczoraj, po pracy - tej, co to niby ją mam w dupie :evil_lol: , udało mi się jeszcze złapać trochę słońca . W ostatni dzień lata. A u nas już jesiennie bardzo . I pięknie .... Gezesław niezależnie od pory roku żwawo przemieszcza się – i potem zatrzymuje. Równie żwawo . Ryzykując kontakt z rośliną ładną – ale kłującą ... Trawy, niby takie same, jak te zeschnięte letnie. Ale jednak inne. Gezesławowi chyba to jest zupełnie obojętne... Jeszcze jedna kłująca roślinność. Bo mi się ona podoba bardzo ... Gezesław z cygaretą : Marzenie Gezia. Ale trochę za wysoko ... Jesienne uszy : Pozycja aktywnego wypoczynku Ciąg dalszy relaksu A tak w ogóle, to pięknie jest ... Zacytuję te foty, a co :multi: , ładne one som :loveu: Quote
AlKil Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witaj Haniu! Bardzo mi się podoba jesienny Gezio.:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 "No ładne cacko!":evil_lol::evil_lol::evil_lol:fiu, fiu Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :multi:witaj jesienna Hanno Letnio -jesienne foty piękne :loveu: Gezio a'la Churchil :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Witajcie kochaneńkie ! Takie sobie jabłuszko zerwałam : A teraz idę z psami na spacer :cool1: ( widzicie ten entuzjazm ??? :cool1: :cool1: :cool1: ) Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ależ to piękne:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc Haniu :multi: Piękna jesień mamy w tym roku :loveu: HankaRupczewska napisał(a): Mam pracę W DUPIE !!! :lol: To tak jak ja :sweetCyb::bigcool: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A teraz idę z psami na spacer :cool1: ( widzicie ten entuzjazm ??? :cool1: :cool1: :cool1: ) hahaha, a czemu go nie widzimy? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 HA !!!! ZNOWU jsteśmy ! WSZYSTKIM KUMOM ODWIEDZAJĄCYM NASZĄ pożalsięboże galerię DZIĘKUJEM :loveu: JA - HANIA I MOJE PSY. Wybaczcie, że odpisuję na wasze posty tak jakby hurtem. Ale postarzałam się trochę ostatnio :cool3: :cool3: :cool3: Głowa i możliwości w związku z tym pogorszyły mi się znacznie ... :razz: Moje kochane koleżanki - jak to dobrze ZNOWU BYĆ !!! :p :p :p Hania :cool3: Gezesław w wersji pseudoportrecikowej ... Sam się sobie dziwię .... :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Owszem. Mam pracę W DUPIE !!! :lol: Monika, na Ciebie zawsze można liczyć :evil_lol: - ZAWSZE odczytasz przesłanie ! hahahah przesłanie jak najbardziej na czasie :p a ja uciekam spac, przylazłam poprawic sobie humor na dobranoc do was haniu i lece spac, dobrej nocy :buzi: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 no powiedz, kochasz go :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Maga100'] no powiedz, kochasz go :loveu: :loveu: :loveu: Nooo :loveu: On się też postarzał ... I za to go kocham :evil_lol: Quote
Recommended Posts