dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Temat wolny : cóż za zagubiony fafelek hahahhaha bardzo podobuje mi się kilka obrazów z tych dokłanie trzy CZEŚĆ :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Witaj Zapracowana Kobito! :lol: [quote name='HankaRupczewska'] :crazyeye: świetna fota:multi: usiłuję docieć, w jakiej pozycji był ten KTÓŚ, co ją robił :hmmmm: :niewiem: horyzontalnej?????????? Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Coś tak jakbyśmy wrócili . Na stale mam rozumiec? :cool3: Quote
Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Coś tak jakbyśmy wrócili . DOBRY WIECZÓR KUMY !!! :p Dzisiaj na plantach było tak. Mniej więcej ... Studium lenistwa : Temat wolny : O RANY !!! ALE MAM DO NADROBIENIA !!! :shock: :shock: :shock: O!! Hania :multi::multi::multi: Opowiadaj :) A obrazów to zazdraszczam bo moje ściany puste tak strasznie że płakać mi się chce :placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 czesc i czołem haniu :cool3: uffff, udało mi się dotrzeć do twojej galerii, bardzo się cieszę, że wkoncu udało mi sie to zrobić, bo juz niejednokrotnie widziałam twoje zdjecia w innych wątkach i tak mnie to jakos urzekło, ze nie omieszkałam przybyc :cool3: obrazy twojego autorstwa?pięknie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ale żeś się nabyła :angryy: a ja przyleciałam do ciebie najpierwej! :cool1: Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Geziu ma tu minę jak Pies Pluto :evil_lol: WItaj Haniu :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Hanko czekamy na foteczki :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Kocham Was WSZYSTKIE MOJE KUMY !!! Mówiłam Wam już o tym ???? :p Madzia ! WITAJ ! Bardzo się cieszymy, że do nas trafiłaś ! :loveu: A teraz Gezesław zajął moje miejsce ... No i jak ja mam iść spać ??? :shake: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kocham Was WSZYSTKIE MOJE KUMY !!! Mówiłam Wam już o tym ???? :p nieważne czy mówiłaś czy nie, MÓW CZĘŚCIEJ, bo bardzo brakuje na dogo takich miłych, słodziutkich słów :loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 dobry wieczór Haniu! Tak rzadko sie pojawiam, ale chcę podkreślić, że myślę o Tobie...tylko czasu nie ma żeby na poagduchy wpaść... ale już za tydzień będzie po wszystkim.... pozdrawiam!!! Quote
gochgoch Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 a ta fotka cuuudna!!!!:loveu::loveu::loveu: z resztą ta z ważką też.... jaką masz harmonijną kolorystykę w mieszkaniu.....łał! PIĘKNIE!!! Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Dziękujemy, dziękujemy !!! :loveu: Włąśnie wywaliłam dzilich lokatorów z wyra i idę spać ! DOBRANoC !!!! :loveu: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Witaj Haniu :multi::multi::multi::multi: uwielbiam takie widoki :loveu::loveu::loveu::loveu: jakie zgodne trio :loveu::loveu: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 piękne:loveu: Całe łóżeczko zajęte:). Przytulaśna fotka...:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzien dobry Haniu :buzi: i skąd ja to znam?:oops: pozostaje nam tylko do dyspozycji krzesło albo podłoga :placz: :placz: :placz: Quote
asher Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Dzien dobry Haniu :buzi: i skąd ja to znam?:oops: pozostaje nam tylko do dyspozycji krzesło albo podłoga :placz: :placz: :placz: Hehe. A ja mam w domu cztery łóżka i burki, chocby się skichały, wszystkich mi nie zajmą :diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 asher napisał(a):Hehe. A ja mam w domu cztery łóżka i burki, chocby się skichały, wszystkich mi nie zajmą :diabloti: a u mnie jakbym miała 10 łóżek to i tak chamstwo uwali się tam gdzie ja leże :shake::shake::shake: i nie obok mnie tylko na mnie :mad::mad: w kupie rażniej ponoc :evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 U mnie tylko Bugajski jest przytulasty. Ach, jak on się przytula! :loveu: A Sabina zdecydowanie przekłada własną wygodę nad bliskośc swojej panci :mad: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Dzien dobry Haniu :buzi: i skąd ja to znam?:oops: pozostaje nam tylko do dyspozycji krzesło albo podłoga :placz: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a le Hani został jeszcze fotel Quote
Pysia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Witaj Haniu :multi: Moje Zmoroszelmy ostatnio mało wylegują sie na łożkach :roll: I nie mam zkim walczyc o miejsce ...Człowiekowi jest bardzo ciezko dogodzic ;) Ślicznie masz w mieszkaniu :loveu: Na pewno pasuje do Ciebie :) Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kocham Was WSZYSTKIE MOJE KUMY !!! Mówiłam Wam już o tym ???? :pi mnie też, i mnie też? :oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts