malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hanko Hanko ale się z nami drażnisz :mad: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Haniu, czy ty znowu sprzątasz? :cool3: Quote
LAZY Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wybaczcie...:modla: tak dlugo mnie nie było, że aż wstyd. Postaram się bywac częściej, bo przeciez tutaj zawsze sa cudowne zdjęcia!!! Pozdrawiamy Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 LAZY napisał(a): tutaj zawsze sa cudowne zdjęcia!!! Kiedyś były, dawno :cool1: Haniuuuuuuuuuuuu.....:cool3: Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pozdrawiamy Wszystkich ! :p Pozdrawiam Cię również Haniu :bye: Quote
Teklunia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Cześć Haniu :) Śniłaś mi się :) Namówiłaś mnie do zapisania się na kurs księgowości czy czegoś takiego. I chodziłaś tam razem ze mną :evil_lol: Ale radziłaś sobie dużo lepiej ode mnie :lol: Quote
Gosiek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 cześć Haniu czyżby i Ciebie dopadła jakaś melancholia? Quote
PIKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Haniu piatek dzisiaj :razz: Pokaz no sie :razz: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 To ja ... :oops: :oops: :oops: Hania . Pamiętacie mnie jeszcze ??? :cool3: Zakończyłam prace remontowe - i ewakuowałam się do pracy. Do tej co zwykle. I nowej. Kolejnej :razz: BEZ URLOPU - chociaż po " wolnym " ... No i resztę już znacie :evil_lol: Gezesławek nie pracuje. Ma chłop zdrowe podejście do życia ... Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :razz:coś mu najwyraźniej przeszkadza :cool3: Niebowe foty extra:multi: Haniu nie zapracowywuj się :shake: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:coś mu najwyraźniej przeszkadza :cool3: Niebowe foty extra:multi: Haniu nie zapracowywuj się :shake: Z tym, co mogło mu przeszkadzać, pożegnał się już trochę wczesniej :evil_lol: Witaj Alu ! :p Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gezio na swój sposób również pracuje :roll: Witaj Haniu :multi: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 beria napisał(a):Gezio na swój sposób również pracuje :roll: Witaj Haniu :multi: Gosiu Męczennico ( wprawdzie nie widziałam Twojego opisu na GG, ale bezgranicznie wierzę Alicji :lol: ) - ja też chętnie TAK bym popracowała . :p Quote
aga1215 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dobry Wieczór Haniu! [quote name='HankaRupczewska'] :hmmmm: czyżby jakiś paproszek do łapki sie przyczepił?????????????:loveu: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] eeeeeeeeeeeeeee on się jakoś tak dziwnie zachowuje :evil_lol: :evil_lol: niebo prześliczne Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Z tym, co mogło mu przeszkadzać, pożegnał się już trochę wczesniej :evil_lol: Witaj Alu ! :p:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a może on dopiero sobie uświadomił ze nie ma i szuka :placz: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 aga1215 napisał(a):Dobry Wieczór Haniu! :hmmmm: czyżby jakiś paproszek do łapki sie przyczepił?????????????:loveu: Coś go użarło ... Aga, lecę do wektorkowej galerii ! Stęskniłam się za Wami :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):eeeeeeeeeeeeeee on się jakoś tak dziwnie zachowuje :evil_lol: :evil_lol: niebo prześliczne Gezio ??? Dziwnie ?????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do Was też lecę ! Pogłębić kompleksy ... :placz: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a może on dopiero sobie uświadomił ze nie ma i szuka :placz: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE ... :cool3: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj zapracowana Haniu :multi::multi::multi: a co on sobie tam ogląda :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ło witaj Haniu :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Sto lat !! jakos DGM zapomina mi powiadomień przysyłac i dziwnie mi...Czuje sie jak Banita ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']Witaj zapracowana Haniu :multi::multi::multi: a co on sobie tam ogląda :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ogląda se miejsce po TYM :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Pysia napisał(a):Ło witaj Haniu :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Sto lat !! jakos DGM zapomina mi powiadomień przysyłac i dziwnie mi...Czuje sie jak Banita ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu, dobry duchu - przez Twoją filozofię życiową jeszcze żyję wogóle :p Nie łączę się z Tobą w bólu w temacie powiadomień - bo nigdy sobie tej opcji nie zaznaczałam. Szukam moich ulubionych tematów na piechotę . A teraz lecę do Ciebie. I spać. :p Quote
Pysia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, dobry duchu - przez Twoją filozofię życiową jeszcze żyję wogóle :p Haniu !! Życie jest tak piekne i w każdej jego chwili można znaleźc radośc...Wystarczy tylko chciec poszukac ;) HankaRupczewska napisał(a): Nie łączę się z Tobą w bólu w temacie powiadomień - bo nigdy sobie tej opcji nie zaznaczałam. Szukam moich ulubionych tematów na piechotę . A teraz lecę do Ciebie. I spać. :p A mnie powiadomień brakuje i teraz ucze sie kożystac z komunikacji miejskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc Haniu :loveu: Quote
Recommended Posts