Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Haniu ja najbardziej lubie robić - NIC :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja mam parę rzeczy, które najbardziej lubię robić :p
Nie jest to nic - i nie jest to sprzątanie ...

Ale dzisiaj już NIC nie robię. I dzisiaj bardzo to kocham ! :loveu:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pójdź do mnie, pójdź !!! :p :p :p

naprawdę??? masz mało poremontowego bałaganu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: bo ja to za kilka takich potrafie :multi: :multi: :multi:

aaaa - Geziowe "cieniste" foty to majstersztyk!!!! :klacz:

Posted

Nic to ja nie lubię robić :) Lubię wiele rzeczy ale akurat sprzątać to ni bardzo ....A nie chcę a muszę :placz: Zmoroszelmy baaaaardzo dbają o to :mad:

Posted

Witaj Haniu:p
Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;)Chyba trzeba będzie tytuły pozmieniać ;)

Posted

Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3:
Porządek musze zrobic w lodowce, bo spagetti z poniedziałku zaczyna do mnie przemawiac ludzkim glosem, jak siegam po Almette. Wczoraj mi obiecywał , ze jak nie wywale go do kibla, to spełni moje trzy zyczenia...
Nie wiem czy warto ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3:
Porządek musze zrobic w lodowce, bo spagetti z poniedziałku zaczyna do mnie przemawiac ludzkim glosem, jak siegam po Almette. Wczoraj mi obiecywał , ze jak nie wywale go do kibla, to spełni moje trzy zyczenia...
Nie wiem czy warto ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja znalazłam w miseczce wiśnie sprzed 2 tygodni pokryte grubym szarym futrem ......widać im zimno w tej lodówce było ..........ale one mi nie złozyły propozycji spełniania życzeń:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja znalazłam w miseczce wiśnie sprzed 2 tygodni pokryte grubym szarym futrem ......widać im zimno w tej lodówce było ..........ale one mi nie złozyły propozycji spełniania życzeń:shake:

makro - Alu - zrób makro :modla:

[quote name='HankaRupczewska']Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3:
Nie wiem czy warto ...

:multi: :multi: :multi: to poproś o sprzatanie ;) :evil_lol:
kurcze, a moje lodówkowe "zapasiki" to nie chcom nic robić :shake: :roll:

[quote name='HankaRupczewska']

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj Haniu:p
Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;)

jak to w Kółku Gospodyń Wiejskich :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']jak to w Kółku Gospodyń Wiejskich :cool1:

Madzia, kocham cie, :loveu: ale mój mąż mnie potrzebuje ... ty jestes taka silna i dasz sobie rade, a on nie. :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madzia, kocham cie, :loveu: ale mój mąż mnie potrzebuje ... ty jestes taka silna i dasz sobie rade, a on nie. :shake:

nie wspominając o takim drobnym szczególe jak ten, że nie jestem twoim mężem :shake: Zbyt wiele przeszkód stoi na drodze do tego :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie wspominając o takim drobnym szczególe jak ten, że nie jestem twoim mężem :shake: Zbyt wiele przeszkód stoi na drodze do tego :evil_lol: Przeszkody można pokonać :razz::razz:

SPrzątanie... Jeszcze mam pół godzinki i zabieram się za tę tak znianawidzona przezemnie czynność :shake:

Fota z butelka zaczepista :razz::razz:

Posted

Cześć Haniu :multi:

Ja zaraz TEŻ będe sprzatać :cool3::cool3:

aga1215 napisał(a):

kurcze, a moje lodówkowe "zapasiki" to nie chcom nic robić :shake: :roll:

moje to czasami tylko wanieją :shake: :evil_lol:

Posted

Dzieńdobry Haniu :multi::multi:

zaczynam zabawe w sprzątaczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marysia znowu całą robote mi zostawiła :placz::placz::placz:
Nie mam pojęcia kto tak brudzi w tym domu :mad::mad::mad:

Dopijam kawe ,zakasuje rękawy i biere się za robote ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Dzieńdobry Haniu :multi::multi:

zaczynam zabawe w sprzątaczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marysia znowu całą robote mi zostawiła :placz::placz::placz:
Nie mam pojęcia kto tak brudzi w tym domu :mad::mad::mad:

Dopijam kawe ,zakasuje rękawy i biere się za robote ;)

Wiesz że ja sie też zastanawiam kto tak brudzi? Przeciez zawsze jak sie patrze pod nogi to sterowane dywaniki śpią....Zaczynam dochodzic do wniosku że to chyba TZ :mad::mad::mad:
Witaj Haniu :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;)Chyba trzeba będzie tytuły pozmieniać ;)
A u mnie o g... :lol: Chyba popadnę w kompleksy :shake:

Haniu, Mago, prawdziwa miłość nie zna przeszkód! Nie poddawajcie się, walczcie o siebie nawzajem!!! Będę wam kibicować! :ylsuper::p

Posted

[quote name='an3czka']Ufff.
Jestem w trakcie doprowadzania fliz do normalnego stanu. Wszędzie zacieki z farby, itp. Tylko cholera paznokci szkoda:cool1:
Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye:
To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll:

Posted

[quote name='Pysia']Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye:
To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll:

ja się z wami nie utożsamiam :lol:
chociaż szkoda, bo ciagle syf u mnie w domu :shake: ale weny na sprzątanie ni ma :shake: