Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Vectra napisał(a):Haniu ja najbardziej lubie robić - NIC :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam parę rzeczy, które najbardziej lubię robić :p Nie jest to nic - i nie jest to sprzątanie ... Ale dzisiaj już NIC nie robię. I dzisiaj bardzo to kocham ! :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 gochgoch napisał(a):NO TO TYLE! POZDRAWIAMY!!!!!:loveu: Gosiu - baaardzo dziękujemy za wizytację . A Ty dzisiaj nie sprzątasz ??? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Kiedy porcja nowych fotek?? :cool3: Uwielbiam sie gapić na tego psa :D:D:D Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kiedy porcja nowych fotek?? :cool3: Uwielbiam sie gapić na tego psa :D:D:D Specjalnie dla Ciebie :p Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Haniu wieczorne foty :mdleje: rewelka A ja melduje, ze będę sprzątac jutro :evil_lol: sobie wyobraźcie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pójdź do mnie, pójdź !!! :p :p :p naprawdę??? masz mało poremontowego bałaganu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: bo ja to za kilka takich potrafie :multi: :multi: :multi: aaaa - Geziowe "cieniste" foty to majstersztyk!!!! :klacz: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ja nie czytalam syskiego ale Gosia Bajankowa to mnie kiedyś do grobu ze smiechy wpędzi :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Nic to ja nie lubię robić :) Lubię wiele rzeczy ale akurat sprzątać to ni bardzo ....A nie chcę a muszę :placz: Zmoroszelmy baaaaardzo dbają o to :mad: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Witaj Haniu:p Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;)Chyba trzeba będzie tytuły pozmieniać ;) Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3: Porządek musze zrobic w lodowce, bo spagetti z poniedziałku zaczyna do mnie przemawiac ludzkim glosem, jak siegam po Almette. Wczoraj mi obiecywał , ze jak nie wywale go do kibla, to spełni moje trzy zyczenia... Nie wiem czy warto ... Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3: Porządek musze zrobic w lodowce, bo spagetti z poniedziałku zaczyna do mnie przemawiac ludzkim glosem, jak siegam po Almette. Wczoraj mi obiecywał , ze jak nie wywale go do kibla, to spełni moje trzy zyczenia... Nie wiem czy warto ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja znalazłam w miseczce wiśnie sprzed 2 tygodni pokryte grubym szarym futrem ......widać im zimno w tej lodówce było ..........ale one mi nie złozyły propozycji spełniania życzeń:shake: Quote
aga1215 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja znalazłam w miseczce wiśnie sprzed 2 tygodni pokryte grubym szarym futrem ......widać im zimno w tej lodówce było ..........ale one mi nie złozyły propozycji spełniania życzeń:shake: makro - Alu - zrób makro :modla: [quote name='HankaRupczewska']Noooo, SPRZĄTANIE ... :cool3: Porządek musze zrobic w lodowce, bo spagetti z poniedziałku zaczyna do mnie przemawiac ludzkim glosem, jak siegam po Almette. Wczoraj mi obiecywał , ze jak nie wywale go do kibla, to spełni moje trzy zyczenia... Nie wiem czy warto ... :multi: :multi: :multi: to poproś o sprzatanie ;) :evil_lol: kurcze, a moje lodówkowe "zapasiki" to nie chcom nic robić :shake: :roll: [quote name='HankaRupczewska'] Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Haniu:p Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;) jak to w Kółku Gospodyń Wiejskich :cool1: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='aga1215'] makro - Alu - zrób makro :modla: :shake:za późno one sie wczoraj wyprowadziły :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']jak to w Kółku Gospodyń Wiejskich :cool1: Madzia, kocham cie, :loveu: ale mój mąż mnie potrzebuje ... ty jestes taka silna i dasz sobie rade, a on nie. :shake: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madzia, kocham cie, :loveu: ale mój mąż mnie potrzebuje ... ty jestes taka silna i dasz sobie rade, a on nie. :shake: nie wspominając o takim drobnym szczególe jak ten, że nie jestem twoim mężem :shake: Zbyt wiele przeszkód stoi na drodze do tego :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']nie wspominając o takim drobnym szczególe jak ten, że nie jestem twoim mężem :shake: Zbyt wiele przeszkód stoi na drodze do tego :evil_lol: Przeszkody można pokonać :razz::razz: SPrzątanie... Jeszcze mam pół godzinki i zabieram się za tę tak znianawidzona przezemnie czynność :shake: Fota z butelka zaczepista :razz::razz: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cześć Haniu :multi: Ja zaraz TEŻ będe sprzatać :cool3::cool3: aga1215 napisał(a): kurcze, a moje lodówkowe "zapasiki" to nie chcom nic robić :shake: :roll: moje to czasami tylko wanieją :shake: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dzieńdobry Haniu :multi::multi: zaczynam zabawe w sprzątaczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marysia znowu całą robote mi zostawiła :placz::placz::placz: Nie mam pojęcia kto tak brudzi w tym domu :mad::mad::mad: Dopijam kawe ,zakasuje rękawy i biere się za robote ;) Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):Dzieńdobry Haniu :multi::multi: zaczynam zabawe w sprzątaczke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marysia znowu całą robote mi zostawiła :placz::placz::placz: Nie mam pojęcia kto tak brudzi w tym domu :mad::mad::mad: Dopijam kawe ,zakasuje rękawy i biere się za robote ;) Wiesz że ja sie też zastanawiam kto tak brudzi? Przeciez zawsze jak sie patrze pod nogi to sterowane dywaniki śpią....Zaczynam dochodzic do wniosku że to chyba TZ :mad::mad::mad: Witaj Haniu :loveu: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze ale sie porobiło ...u mnie było o zmywarkach u Pysi o sterowanych dywanach u Vectry o bzykającym dywanie:razz:a tu wielkie sprzątanie;)Chyba trzeba będzie tytuły pozmieniać ;) A u mnie o g... :lol: Chyba popadnę w kompleksy :shake: Haniu, Mago, prawdziwa miłość nie zna przeszkód! Nie poddawajcie się, walczcie o siebie nawzajem!!! Będę wam kibicować! :ylsuper::p Quote
Gosiek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 cześć Haniu nie mam siły sie rozpisywać więc powiem tylko ze zdjęcia sa zaje... fajne :p i strasznie mi się te wieczorne kolorki podobają Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ufff. Jestem w trakcie doprowadzania fliz do normalnego stanu. Wszędzie zacieki z farby, itp. Tylko cholera paznokci szkoda:cool1: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='an3czka']Ufff. Jestem w trakcie doprowadzania fliz do normalnego stanu. Wszędzie zacieki z farby, itp. Tylko cholera paznokci szkoda:cool1: Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye: To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']Aniu :crazyeye: Ty też ? :crazyeye: To nas chyba jakaś choroba ogarneła.... Ciekawe czy to zaraźliwe :roll: ja się z wami nie utożsamiam :lol: chociaż szkoda, bo ciagle syf u mnie w domu :shake: ale weny na sprzątanie ni ma :shake: Quote
Recommended Posts