Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']O Hania polaczyla kabelki w ścianie :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: o rzesz :crazyeye::crazyeye: niemozliwe :loveu:

[SIZE="5"]ale Gezio to nie Polak :evil_lol:
mieszka w PL ?? znaczy Polak :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Bo widzisz Mania na goscinnych występach taka jakas inna jest, wącha.biega,pokazuje Gezesowi. I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem siębawią ... Śpią też razem . i wszystko wyglada na sielanka w krtystalicznie czystej postaci :loveu: :loveu: :loveu:

Zastanawiamy się z niepokojem jaki bedzie koniec ?????

:hmmmm: nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko piesom wynająć na stałe to mieszkanko Waszych Przyjaciół ;) :evil_lol: :loveu:

Posted

jak popatrzyłam na to zdjęcie to mi się skojarzyła taka damulcia krakowska pijąca "małą czarną" z filiżaneczki... z elegancko ;) odstawionym małym palcem :evil_lol:
no popatrzcie, jak hrabia Gezio trzyma łapkę z fasonem nad... bajorem :evil_lol:

Haniu? żyjesz?

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Haniu :multi:

I jak tam twoje kabelki pod plytkami? :shake:

i płytki nad kabelkami????

Co u czworołapych Banitów słychać???????????????????

Posted

No moje kochane nie chce mi się robić zdjęć, ponieważ jestem okropnie upieprzona. Ciężko jest robić duży remont w mieszkaniu, z którego nie można wynieść mebli i wszystkich tych bezsensownych, przez lata gromadzonych śmieci . :cool1:

Zdjęcia z rozwalonego schizmą domu :

Asia i Banici - dla Agi : :p

A tak jeszcze mam : :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Haneczko :calus: przyszłam Cię poązłować - to straszne, że nie podobują Ci się nowe płytki - straszne i przerażające bo co będzie jak i u mnie takie zjawisko wystąpi??? :placz:

Monika, co Ty chcesz Hani zrobić???:crazyeye: :mad:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Haniu :multi:

Ty to masz remont a ja bez remntu mam w domu coś podobnie :evil_lol:Witaj Haniutek :loveu:
Ja po powrocie z wakacji mam nieporownywalnie gorzej :evil_lol:
Caly wakacyjny ekwipunek na srodku salonu :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Jaka schizma :cool3: Toż to pełen relaks :razz:

A tak jeszcze mam : :diabloti:

Super :p

Maniutek :loveu:

Posted

Alu - nic nie mogę znaleźć :placz: - chociaż WSZYSTKO jest TAK ŁADNIE POUKŁADANE ! JAkaś niepozbierana jestem :cool1:

Luthien - noooo, Gezesław kocha byc wynoszony ! :diabloti:

[SIZE=2]Maga - nadal mamy dwa domy. My tu - Aśka i psy -tam . Ona chyba zadowolona. Bo prowadzi dom otwarty. Na jednym ze - hmmm ... spotkań towarzyskich dokonano aktu uszkodzenia ozdobnej szybki w szafce :cool1: Zupełnie przypadkiem :diabloti:

Malawaszka, Aga i Pysia - moje płytki po poprawgach fug JUŻ MI SIĘ PODOBAJĄ ! :multi: :multi: :multi:

Agga - dziń dybry !

Pika - powiem, że taka organizacja i urządzenie domu jest funkcjonalne ... :cool3: Tylko dlaczego chodzę ciągle wkurzona ???

Evelinko !!! - WITAJ ! :loveu:

Małgosiu - jesteś !!! A przecież miałaś mnieć odwyk przymusowy ?

Muszę spadać - a na koniec wczorajszy spacer . Zdjecia są podobne - bo pies ten sam, miejsce to samo - i pora wieczorowa stale ta sama ...

Posted

pies ten sam, miejsce to samo, pora ta sama, a ja wciąż nie znudzona :p :lol:

A to Asieńka może prowadzić ...hmm, życie towarzyskie, w TAMTYM domu? I co będzie z ozdobną szybką? :hmmmm:

Posted

Witaj Haniu :loveu: :loveu: :loveu:
Przyszłam Cie pocieszyc :) Mam 1000000000000x gorzej teraz....Mam total pogrom w mieszkaniu i domu:placz: Chyba nie ogarne tego do końca świata :shake: