Hanna R. Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):co słychać u Mani i Giezusia? cuś tu cichutko Haniu gdzie się ukrywasz :-? Tak jakby troche chora jestem :cry: Quote
aga1215 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):co słychać u Mani i Giezusia? cuś tu cichutko Haniu gdzie się ukrywasz :-? Tak jakby troche chora jestem :cry: :( dobrze, że tylko trochę - szybkiego powrotu do zdrowia Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Optymistyczna przyszłość :roll: :roll: :roll: : Leczymy się kolorami i słońcem. Póki jeszcze są .... A ja dałem dzisiaj czadu ... Założyła mi kolczatkę - :evil: :evil: :evil: Niech ktoś mnie przytuli ... Wtedy, kiedy nie widziała, objadłem się jabłkami :evilbat: . Takimi : No, może nie całkiem takimi ... Te, które zżarłem, były takie bardziej brązowe. I całkiem mięciutkie ... Były pyszne ! Zgadnijcie, co teraz mam ??? Musi wychodzić ze mną już szósty raz :lol: . I to włączając odpalacze ! :lol: To za tę kolczatkę ! Poryliśmy z Mańką trochę. W kwestii rycia mamy wyjątkowo zbieżne poglądy. A z góry patrzyli na nas przyjaźnie wszyscy nasi milusińscy : Ona mi grozi, że jeżeli milusińscy przejmą władzę, to będę musiał się z Mańką ożenić :o . Bo tak na kocia łapę to nie będzie wolno mieszkać ... Mańka - moja narzeczona ??? :-? Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ona mi grozi, że jeżeli milusińscy przejmą władzę, to będę musiał się z Mańką ożenić :o . Bo tak na kocia łapę to nie będzie wolno mieszkać ... Mańka - moja narzeczona ??? :-? No i czego sie wersalski Mańki czepiasz? :evil: Fajna z niej suczka :nono: Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Rany Haniu , no jak możesz stresować Gezia i Mańkę , mnie tysz tym bilbordem :evilbat: Gezunio , dobre jabłuszka były :wink: 8) Hanuś , może banieczki postawić :o Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gezunio , dobre jabłuszka były :wink: 8) Hanuś , może banieczki postawić :oOdkąd to banieczki pomagają na sraczkę :o Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gezunio , dobre jabłuszka były :wink: 8) Hanuś , może banieczki postawić :oOdkąd to banieczki pomagają na sraczkę :o O tak, tak ! Ja, ja BANIECZKĘ plizzzzz ! Banieczka jest dobra na wszystko ... Quote
aga1215 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 hi, hi - :wink: :lol: :lol: :lol: HankaRupczewska napisał(a): Hanuś, jak ładnie wyszłaś na zdjęciu z Wersalskim :P ktoś coś o banieczkach wspominał Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gezunio , dobre jabłuszka były :wink: 8) Hanuś , może banieczki postawić :oOdkąd to banieczki pomagają na sraczkę :o O tak, tak ! Ja, ja BANIECZKĘ plizzzzz ! Banieczka jest dobra na wszystko ... Haniu już pędzę 8) Asher sraczke ma Gezio :oops: :wink: a nie Hania 8) aga ale fajne banieczki :D Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No toż ja wiem, że Gezio, ale z tego co napisałas wynikało, że własnie jemu bański proponujesz 8) No to się zdziwiłam :o :lol: :wink: Quote
aga1215 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Hania pewnie nockę powinna spędzić tak miała by bliżej na spacerki z Geziem i nie trzeba by turba używać :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a):Gzik z szampanem? Zdrówko a co nie można :o :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 aga1215 napisał(a):hi, hi - :wink: :lol: :lol: :lol: HankaRupczewska napisał(a): Hanuś, jak ładnie wyszłaś na zdjęciu z Wersalskim :P ktoś coś o banieczkach wspominał Prawda, że pieknie ??? Małogłowie takie urocze :lol: - a i cała reszta też niczego sobie :lol: :lol: :lol: A banieczki są super - tylko ja bez bicia przyznam, że myslałam o INNEJ banieczce :wink: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Haniu już pędzę 8) Alusiu ? Coś Cie długo nie ma :cry: Obiecanki- cacanki :roll: Quote
aga1215 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):hi, hi - :wink: :lol: :lol: :lol: HankaRupczewska napisał(a): Hanuś, jak ładnie wyszłaś na zdjęciu z Wersalskim :P ktoś coś o banieczkach wspominał Prawda, że pieknie ??? Małogłowie takie urocze :lol: - a i cała reszta też niczego sobie :lol: :lol: :lol: A banieczki są super - tylko ja bez bicia przyznam, że myslałam o INNEJ banieczce :wink: ja tysz :P tylko nie znalazłam takiej :oops: , a ta jest taaaaaaaka pociągająca :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Aga, Alutka naobiecywała :evil: - gdyby dotrzymała słowa to bysmy sie podzieliły :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a):Gzik z szampanem? Zdrówko No, czasami tak właśnie ma :wink: Quote
aga1215 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga, Alutka naobiecywała :evil: - gdyby dotrzymała słowa to bysmy sie podzieliły :lol: no to Alutkę Quote
Maga100 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a): taaa, ja też stanowczo stwierdzam, że jesteś, droga Haniu, chora... :-? ciężko :-? :wink: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): taaa, ja też stanowczo stwierdzam, że jesteś, droga Haniu, chora... :-? ciężko :-? :wink: No coś ty ? Maga ??? Milusińscy Ci się nie podobają ? :o :o :o Ja tej pierwszej z prawej założyłam fanklub ! Ty wiesz ile osób do niego skaperowałam ?????? Oj, zawiodłaś me nadzieje :roll: Zawiodłaś ..... Quote
Maga100 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a): No coś ty ? Maga ??? Milusińscy Ci się nie podobają ? :o :o :o Ja tej pierwszej z prawej założyłam fanklub ! Ty wiesz ile osób do niego skaperowałam ?????? Oj, zawiodłaś me nadzieje :roll: Zawiodłaś ..... już ci odpisałam, w mojej galerii 8) zastanawiam się też nad panem drugim z prawej 8) ma niezwykle ujmujący, szczery usmiech :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): No coś ty ? Maga ??? Milusińscy Ci się nie podobają ? :o :o :o Ja tej pierwszej z prawej założyłam fanklub ! Ty wiesz ile osób do niego skaperowałam ?????? Oj, zawiodłaś me nadzieje :roll: Zawiodłaś ..... już ci odpisałam, w mojej galerii 8) zastanawiam się też nad panem drugim z prawej 8) ma niezwykle ujmujący, szczery usmiech :lol: Hahahaha - :roflt: :roflt: :roflt: - nie zwróciłam na ten uśmiech ( szczery ) uwagi :lol: Quote
Maga100 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Hahahaha - :roflt: :roflt: :roflt: - nie zwróciłam na ten uśmiech ( szczery ) uwagi :lol: posunę się dalej - uważam, że świetnie reprezentowałby nasz kraj jako prezydent 8) Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Jaki uśmiech - taki reprezentant.. Jaki reprezentant - taki kraj ... No wiec idąc za ciosem reprezentant szczery jest - bo to uzgodnione było... Uśmiecznięty jest radośnie - a więc uśmiecha się do nas... Uśmiech ma ponadto OBIECUJĄCY . OTACZA SIĘ PIĘKNYMI KOBIETAMI W DOPMYŚLE - KOCHA NAS - MATKI POLKI ! i CZEGÓŻ JESZCZE CHCIEĆ OD REPREZENTANTA ! bIERZEMY GO Z D0BRODZIEJSTWEM INWENTARA , NIEPRAWDAŻZ??? Quote
Recommended Posts