Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Mikołajek jest szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu: Ma wreszcie tatę bez ograniczeń . Dzieci przyjeżdżają na tydzień we wrześniu . :laola:
;)a wrzuć nam od czasu do czasu jakąś fotkę urwiska :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Gezio zobaczył statek kosmiczny :lol:

[SIZE="6"]

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI IMIENIN !!!

A trawka Haniu dla Ciebie, niech będzie zawsze zielona :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Rowniez zycze wszystkiego najlepszego.

Dobrze, ze tutaj zajzalam, bo bylam przekonana, ze 26 jest w czwartek, a musze zadzwonic do mamy zlozyc zyczenia.

Posted

Hahahaha, a tu sie okaże, że Hania obchodzi imieniny kiedy indziej :evil_lol: Bo przecież Ann (Anien? :crazyeye: ) sporawo jest w kalendarzu :evil_lol:

Ale jakby co, to ja też życzę wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i najradośniejszego! No i najzdrowszego, żeby tradycji życzeniowej stało się zadość ;)

Posted

Dobry wieczór moje kochane dziewczynki !
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia. :loveu:
Ja bez Was nie byłabym tą sama osobą . Jestem od Was uzależniona.
Od Ciebie Agnieszko - moja sister .:p
Od Was - Weszko i Pisiu - wasze dialogi zmusiłyby umarłego do powtórnego zejścia ze śmiechu. :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Od Ciebie Piko - bratnia duszo. :loveu:
Od Ciebie Asherku - chętnie przygarnęłabym Cię jako córeńkę ukochaną - zawsze potrafisz poprawić mi humor . I NIGDY bym się z Tobą nie nudziła ! :grins:
Od Was już też się uzależniłam - moje nowe kumy - Gosiu od burej suki, Vectro od wrednego kotka i Ewo od kilerów dwóch... :multi:
I oczywiście od Ciebie Alu od między innymi tego zaniedbanego z działek. :razz:
I - Aniu od Ciebie . Twoje fotografie zawsze koją moje umordowane oczy.:lilangel:
Witaj Kati !

Kocham Was wszystkie ! DZIĘKUJĘ !

Posted

Haniu to moze jak Ci wzruszenie przejdzie :buzi: powiesz mi o co chodzi z tymi maturami, że niewazne mają byc czy cós, bo u Magi czytałam ale nikt mi tam nie chce odpowiedzieć :evil_lol: Bo wiesz, ja zacofana jestem :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pHaniu.....

Alu - od Ciebie naturalnie też jestem uzależniona ! Powiem więcej - Twoja Galeria zżera mi życie ! Ze względu na jej objętość i konieczność codziennego nadrabiania zaległości . :p :p :p

Posted

Haniu, ja wlasnie wrocilam z Borów Tucholskich (20 min. temu) i od razu przylecialam tu, zeby Ci zlozyc gorace zyczenia imieninowe! Jeszcze pachnące lasem i jeziorem nad którym bylam :) Sto lat!!! I nic a nic sie nie zmieniaj...

Posted

Haniu przeczytawszy Twoje podziękowanie normalnie się wzruszyłam i zapomniałam co miałam napisać :oops: :oops: napewno nie miało być to coś twórczego :evil_lol: :evil_lol:
więc wznosze toast za Tooje zdrowie :popcorn:

Posted

Teklunia napisał(a):
Haniu, ja wlasnie wrocilam z Borów Tucholskich (20 min. temu) i od razu przylecialam tu, zeby Ci zlozyc gorace zyczenia imieninowe! Jeszcze pachnące lasem i jeziorem nad którym bylam :) Sto lat!!! I nic a nic sie nie zmieniaj...

Kasiu kochana , w całym domu mi zapachniało ! :loveu: Dziękuję bardzo!