Hanna R. Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Gezio Boluś Cię kocha :loveu: Niby przez ten wytrzeszcz ??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Mikołajek jest szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu: Ma wreszcie tatę bez ograniczeń . Dzieci przyjeżdżają na tydzień we wrześniu . :laola:;)a wrzuć nam od czasu do czasu jakąś fotkę urwiska :p Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Niby przez ten wytrzeszcz ??? :crazyeye: :evil_lol: przez to podobieństwo wytrzeszczone :loveu: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 To już dzisiaj Anny ? Jak tak to Haniu uśmiechu i radości bez ograniczeń :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezio zobaczył statek kosmiczny :lol: [SIZE="6"]WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN !!! A trawka Haniu dla Ciebie, niech będzie zawsze zielona :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [SIZE="6"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN :multi: Quote
Kati Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Rowniez zycze wszystkiego najlepszego. Dobrze, ze tutaj zajzalam, bo bylam przekonana, ze 26 jest w czwartek, a musze zadzwonic do mamy zlozyc zyczenia. Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 HANECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:Rose: :Rose: :Rose: Quote
AlKil Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!! Wszystkiego najlepszego Haniu!!!!! Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ale wpadlam, na impreze :razz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HANIU Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hahahaha, a tu sie okaże, że Hania obchodzi imieniny kiedy indziej :evil_lol: Bo przecież Ann (Anien? :crazyeye: ) sporawo jest w kalendarzu :evil_lol: Ale jakby co, to ja też życzę wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego i najradośniejszego! No i najzdrowszego, żeby tradycji życzeniowej stało się zadość ;) Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dobry wieczór moje kochane dziewczynki ! Bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia. :loveu: Ja bez Was nie byłabym tą sama osobą . Jestem od Was uzależniona. Od Ciebie Agnieszko - moja sister .:p Od Was - Weszko i Pisiu - wasze dialogi zmusiłyby umarłego do powtórnego zejścia ze śmiechu. :megagrin: :megagrin: :megagrin: Od Ciebie Piko - bratnia duszo. :loveu: Od Ciebie Asherku - chętnie przygarnęłabym Cię jako córeńkę ukochaną - zawsze potrafisz poprawić mi humor . I NIGDY bym się z Tobą nie nudziła ! :grins: Od Was już też się uzależniłam - moje nowe kumy - Gosiu od burej suki, Vectro od wrednego kotka i Ewo od kilerów dwóch... :multi: I oczywiście od Ciebie Alu od między innymi tego zaniedbanego z działek. :razz: I - Aniu od Ciebie . Twoje fotografie zawsze koją moje umordowane oczy.:lilangel: Witaj Kati ! Kocham Was wszystkie ! DZIĘKUJĘ ! Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 O matko Haniu :crazyeye: jaka Oscarowa przemowa :crazyeye: :buzi: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 PIKA napisał(a):O matko Haniu :crazyeye: jaka Oscarowa przemowa :crazyeye: :buzi: No co ??? Wzruszyłam się ! :p :p :p Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Haniu to moze jak Ci wzruszenie przejdzie :buzi: powiesz mi o co chodzi z tymi maturami, że niewazne mają byc czy cós, bo u Magi czytałam ale nikt mi tam nie chce odpowiedzieć :evil_lol: Bo wiesz, ja zacofana jestem :lol: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pHaniu..... Alu - od Ciebie naturalnie też jestem uzależniona ! Powiem więcej - Twoja Galeria zżera mi życie ! Ze względu na jej objętość i konieczność codziennego nadrabiania zaległości . :p :p :p Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Haniu, ja wlasnie wrocilam z Borów Tucholskich (20 min. temu) i od razu przylecialam tu, zeby Ci zlozyc gorace zyczenia imieninowe! Jeszcze pachnące lasem i jeziorem nad którym bylam :) Sto lat!!! I nic a nic sie nie zmieniaj... Quote
Vectra Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Haniu przeczytawszy Twoje podziękowanie normalnie się wzruszyłam i zapomniałam co miałam napisać :oops: :oops: napewno nie miało być to coś twórczego :evil_lol: :evil_lol: więc wznosze toast za Tooje zdrowie :popcorn: Quote
anetta Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ojej, tu tez imieninki :P Haniu, Ty wiesz :Rose::Rose::Rose::Rose::buzi: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Teklunia napisał(a):Haniu, ja wlasnie wrocilam z Borów Tucholskich (20 min. temu) i od razu przylecialam tu, zeby Ci zlozyc gorace zyczenia imieninowe! Jeszcze pachnące lasem i jeziorem nad którym bylam :) Sto lat!!! I nic a nic sie nie zmieniaj... Kasiu kochana , w całym domu mi zapachniało ! :loveu: Dziękuję bardzo! Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='aga1215'] ach, jaki śliczny Gezio:multi: :multi: :multi: :loveu:a co to? padal snieg w Krakowie? a u nas taaakie upały ;) Quote
Recommended Posts