aga1215 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 asher napisał(a):Aga, próbowałam, ale neimam na tyle cierpliwości, żeby kilka godzin z rycyną na łbie łazić :oops: wystarczy godzina (w czasie sprzatania na przykład) - tyle, że ze 3 razy w tygodniu - po miesiącu nie poznasz "strzechy" :wink: :lol: Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Aga, a kto by sprzątał trzy razy w tygodniu???!!! :o :lol: Ale serio, można tak? No to może spróbuję, bo marzę, żeby znów miec takie włosy, na których się szczotki i grzebienie łamały... Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 asher napisał(a):Aga, a kto by sprzątał trzy razy w tygodniu???!!! :o :lol: Ale serio, można tak? No to może spróbuję, bo marzę, żeby znów miec takie włosy, na których się szczotki i grzebienie łamały... A po co ? :o :o :o A takie pióra miał kiedyś mój syneczek :D - ta obok - to oczywiscie Asia :lol: Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):A po co ? :o :o :o Co po co? :o Takie włosy? Bo ładne są, jak są gęste i mocne, a nie takie pory zwisające, jak moje :roll: :evil: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Wiesz, dokonujesz jakieś miażdżącej samooceny :o A kysz, a kysz :evilbat: Mieliśmy w przeszłości kontakty z astmanami : Ten z ogonkiem to mój pierworodny, a to małe - to drugorodna :roll: Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Łihiiiii bulbulki, moja ukochana rasa :D :multi: Quote
Alicja Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 No Haniu zadziwiasz mnie , pozwoliłaś dzieciom z bullowatymi się kontakcić :lol: :lol: :lol: Bullterierki są the best :wink: Twoja dzieciarnia Extra :wink: Quote
agabass Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 fajne dzieciaki ale chyba duża różnica wieku miedzy nimi Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Zimno dziś w Krakowie. I mokro.... Zgadnijcie, w jakiej pozycji mi najlepiej ??? Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 agabass napisał(a):fajne dzieciaki ale chyba duża różnica wieku miedzy nimi No, duza - 11 lat :roll: :roll: :roll: Quote
Camara Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Haniu, piękną pościel ma Gezio :wink: ślicznie mu w niebieskim :lol: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Camara napisał(a):Haniu, piękną pościel ma Gezio :wink: ślicznie mu w niebieskim :lol: Hehehe, on w każdej dobrze sie czuje :lol: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gezio Pościelniczek :calus: cudo Alutka, może cóś posprzątać ???? Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gezio Pościelniczek :calus: cudo Alutka, może cóś posprzątać ???? Haneczko , jakoś dałam dziś radę :wink: KaRa biuro chyba tez posprzątała wiec odpoczywaj :wink: należy ci się weekend :lol: :lol: Ozzyemu też wsio ryba jaki kolor pościeli byle było gdzie ciało wyłożyć :wink: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Zmieniłam mój perski dywan. Ma jedną wadę . Czasami szczeka .... A to jest ten rzucik z nowego persa.... Quote
Camara Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Zmieniłam mój perski dywan. Ma jedną wadę . Czasami szczeka .... perski dywanik :loveu: jeszcze troszkę łysiutki :angel: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Haniu, a jak się dywanik miewa? I jak wyniki histopatologii? (pewnie pisałas, a ja przeoczyłam... :oops: ) Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Camara napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Zmieniłam mój perski dywan. Ma jedną wadę . Czasami szczeka .... perski dywanik :loveu: jeszcze troszkę łysiutki :angel: Małgoś, no łysy on ci, łysy - ale szczeka, jakby był caaaałkiem owłosiony :D Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Camara napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Zmieniłam mój perski dywan. Ma jedną wadę . Czasami szczeka .... perski dywanik :loveu: jeszcze troszkę łysiutki :angel: Małgoś, no łysy on ci, łysy - ale szczeka, jakby był caaaałkiem owłosiony :Dczyli dywanik bez kompleksów :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 asher napisał(a):Haniu, a jak się dywanik miewa? I jak wyniki histopatologii? (pewnie pisałas, a ja przeoczyłam... :oops: ) Dywanik pooperacyjnie miewa sie na szczęści dobrze ( w hist-pat bez cech nowotworu złosliwego ) - chyba już zapomniał cierpienia przed i pozabiegowe. Ale kaszle ostatnio jakby wiecej ... Musieliśmy trochę zwiększyć dawkę sterydów :-? Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):w hist-pat bez cech nowotworu złosliwegoUff, no to super!!! :D :drinking: Quote
aga1215 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC !!! Quote
Hanna R. Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 A co mi tam ! Trochę się podliżę... Dla korzyści - oczywiście :diabloti: . A teraz, kiedy nie widzi - będę podlizywał NAPRAWDĘ :lol: Dobre było ! Tylko do czego to podobne, żebym musiał zadowalać się resztkami .... :-? Potem poszliśmy na spacer - musiałem ciągnąć ze sobą obydwie baby - Ona - to jeszcze pół biedy ! Ale ta beznadziejna Mańka... Zawsze musi robić to samo, co robię ja ... Ogólnie - mogę wyszczekać, że nie było najgorzej :D Quote
Recommended Posts