malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a): jaki piękny Zasłonięty :loveu: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Gezesławw tak jakby zasłonięty w swej urodzie jest :cool3: Nie zaslonięty, ale wkomponowany, cudnie wkomponowany :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzisiaj wiało. A po deszczu wszystko urosło. Więc Gezesławw tak jakby zasłonięty w swej urodzie jest :cool3: A fotki "zarośniete" jak zwykle - arcydzieła :multi: Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzisiaj wiało. A po deszczu wszystko urosło. Więc Gezesławw tak jakby zasłonięty w swej urodzie jest :cool3: Przez to "zasłonięcie" jeszcze bardziej interesujący :cool3: I nieustannie piękny :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [SIZE=2]Cieszę się, że Wam się podoba. :p Spaceru ciąg dalszy : Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 te są szczególne :p Haniu, nie kupuj lustrzanki :modla: bo skoro ze zwykłego aparatu potrafisz wyczarować takie cuda, to ja się boję, co będzie gdy ...:shake: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Haniu !! Czy on się z Ciebie tak śmieje ?:crazyeye: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a): Haniu !! Czy on się z Ciebie tak śmieje ?:crazyeye: On chce ją połknąc :evil_lol: Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Są, są :sweetCyb: Latające uchole :loveu: Quote
LAZY Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Haniu...czas nie pozwala mi na zbyt czeste odwiedziny u Gezesia i Mani, ale jak już uda mi sie tutaj zawitac to nigdy sie nei rozczarowuję. Piękne te foty! Masz talent, no i oczywiscie wspaniałych modeli! pozdrawiamy Quote
mmbbaj Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Haniu, nie wiesz ty czasem z kim ja tu rozmawiam?...;) Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Papa Haniu bedę tęsknic za Twoimi klimatycznymi zdjęciam :-( :papa: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ahhhh Haneczko no i poszłaś spać zanim wstawiłam fotki :placz: a u siebie nic nie wstawiłaś :placz: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja też powstawiałam a kilka jest naprawdę wesołych :evil_lol: A Ty Haniu? Oj nieładnie...:shake: Quote
agabass Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no proszę moje cudeńko przyłapane na gorącym uczynku - czyżby chciał cos ukryć :lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Haniu, nie wiesz ty czasem z kim ja tu rozmawiam?...;) O Małgosiu ! A z kim Ty rozmawiałaś ???? :lol: :lol: :lol: Jezu, jaki Bajan grzeczny. Gezesławek zrobiłby demolkę - tylu ludzi do lizania, tyle dobrych rzeczy na stolikach ! Posępić można ... Boszzz, dlaczego my nie wychowaliśmy dobrze psa ??? :shake: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dzień dobry Haniu!!! Oj jak mi się podoba zawartość tych szklanek na stoliku.....:placz: Quote
aga1215 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O Małgosiu ! A z kim Ty rozmawiałaś ???? :lol: :lol: :lol: mmbbaj napisał(a): Jezu, jaki Bajan grzeczny. Gezesławek zrobiłby demolkę - tylu ludzi do lizania, tyle dobrych rzeczy na stolikach ! Posępić można ... Boszzz, dlaczego my nie wychowaliśmy dobrze psa ??? :shake: Haniu - Bajanek jest przeca przekupiony - na stoliku po lewej stoi jego w 3/4 opróżniona szklaneczka:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O Małgosiu ! A z kim Ty rozmawiałaś ???? :lol: :lol: :lol: Właśnie mi powiedziałaś, że się nie spotkamy...:placz: HankaRupczewska napisał(a):Jezu, jaki Bajan grzeczny. Gezesławek zrobiłby demolkę - tylu ludzi do lizania, tyle dobrych rzeczy na stolikach ! Posępić można ...HankaRupczewska napisał(a): Boszzz, dlaczego my nie wychowaliśmy dobrze psa ??? :shake: Ach! Na pewno przesadzasz! :p aga1215 napisał(a):Haniu - Bajanek jest przeca przekupiony - na stoliku po lewej stoi jego w 3/4 opróżniona szklaneczka:evil_lol: :lol: :lol: :lol: O nie!Szklaneczka jest pana :lol: Ale Bajan ma swoją taktykę...i wie, że nadzieja zawsze umiera ostatnia :evil_lol: Więc bardzo grzecznie siedzi i czeka! Wręcz demonstruje jaki jest grzeczny :evil_lol: Od czasu do czasu spogląda w oczy takim wzrokiem...:razz: O! Takim... No i nie myli się :evil_lol: W tych szklankach była mrożona kawa z bitą śmietaną i karmiłam go krakowskim obwarzankiem umaczanym w tych dobrociach :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Boszzz, dlaczego my nie wychowaliśmy dobrze psa ??? :shake: ja też nad tym okrutnie ubolewam :shake: tzn że swojego psa nie wychowałam :placz: Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Boszzz, dlaczego my nie wychowaliśmy dobrze psa ??? :shake:ja też nad tym okrutnie ubolewam :shake: tzn że swojego psa nie wychowałam :placz: Łączę się w bólu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaż, gdyby Gertruda była wychowana to już nie byłoby tak interesująco :diabloti: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzisiaj wiało. A po deszczu wszystko urosło. Więc Gezesławw tak jakby zasłonięty w swej urodzie jest :cool3: Haneczko nic nie przyćmi jego urody! Zziajany wyżeł w polnej trawie, to najpiekniejszy widok!:loveu: Quote
Recommended Posts