dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jaka bowska fryzura :loveu: :loveu: :loveu: czy Twoje dziecie nie kciało by i mojej grzywy tak zapleść ostatnio nie moge sobie z włosem poradzić :lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst']jaka bowska fryzura :loveu: :loveu: :loveu: czy Twoje dziecie nie kciało by i mojej grzywy tak zapleść ostatnio nie moge sobie z włosem poradzić :lol: Debe bierzesz nożyczki do ręki i...:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Oczywiście - moje dziecko życzliwe jest . Zaprasza wszystkich chętnych ! :lol: :lol: :lol: Własnie wróciliśmy ze spaceru... Pięknie jest ! Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oczywiście - moje dziecko życzliwe jest . Zaprasza wszystkich chętnych ! :lol: :lol: :lol: Własnie wróciliśmy ze spaceru... Pięknie jest ! Bosko!!!:multi: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Haniu wszystkie foty cudne więc nie będe kopiować ;) Ja kiedyś nosiłam takie fryzurki jak ten konik:razz: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [SIZE=5]Wyglądać też jakoś musi. Najlepiej – pięknie :roll: O matko :crazyeye: Jaka elegancka końska fryzura :loveu: Twoja córka jest wybitnie uzdolniona :cool3: I pięknie wygląda jako amazonka :loveu: Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] nie wiem dlaczego zachciało mi się spać :hmmmm: :sleep: :sleeping::iloveyou: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Madziu - ja WIEM, że zaraz jutro będę miała ucztę dla oczu u Ciebie . Ja tego byłam pewna ! Alu - Ty miałaś TAKIEGO WARKOCZA ??? Aniu - cieszę się, że Ci sie podobają nasze badziewne zdjęcia ... :cool1: Zaraz jutro jadę kupić te rękawice ! Beria - wiesz, jak to jest - córka dla mamy jest NAJPIĘKNIEJSZA - więc czasami może przynudzam . Ale chyba mi wybaczycie . ;) Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Aniu - cieszę się, że Ci sie podobają nasze badziewne zdjęcia ... :cool1: Zaraz jutro jadę kupić te rękawice ! Jaki badziewne?!:mad: Kłaczyska Gezio gubi? Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='aga1215']nie wiem dlaczego zachciało mi się spać :hmmmm: :sleep: :sleeping::iloveyou: Oooo moja Agusia w senności wielkiej zaglądnęła do nas ! :laola: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Jaki badziewne?!:mad: Kłaczyska Gezio gubi? Gubi, gubi - niestety . Więcej niż śmietniczanka ... A razem to sie trochę zbiera ! :shake: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gubi, gubi - niestety . Więcej niż śmietniczanka ... A razem to sie trochę zbiera ! :shake: wpadnij do mnie to sie kompleksów pozbawisz :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Hmm to mnie zachęca do pójścia spać :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm to mnie zachęca do pójścia spać :evil_lol: Pieski zapraszają !! Tylko się troch przesuwają, żeby nie powiedzieć, żę się ROZWALAJĄ ...:mad: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hmm to jak tu się z nimi zmieścić :evil_lol: Ciesze się że mój do fanów łózek nie należy :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm to mnie zachęca do pójścia spać :evil_lol: One kopią jednak i się rozpychają, A poza tym to bardzo miłe stwory ... :loveu: Przyjrżdżajcie WSZYSCY !!! :p Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu - ja WIEM, że zaraz jutro będę miała ucztę dla oczu u Ciebie . Ja tego byłam pewna ! Moja droga, ja go dopiero rozpracowywuję, do uczty jeszcze daleko :shake: Tak że odwiąż tę serwetkę spod brody i odłóż sztućce :evil_lol: Quote
beria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']One kopią jednak i się rozpychają, A poza tym to bardzo miłe stwory ... :loveu: Przyjrżdżajcie WSZYSCY !!! :p Mogę się pod tym podpisać :p Pocieszające jest, że nie tylko ja jestem kopana i spychana przez "miłego stwora" :multi: Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :crazyeye: zielone piwko mi wyskoczyło jak otwarłam okno do edycji:crazyeye: Smacznie sypiają Twoje pieski Haniu, żeby nie powiedzieć wygodnie:evil_lol: Weki tysz sieje sierścią po całej chałupie. Czy te rękawice dla szorstkowłosych się nadają? Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: zielone piwko mi wyskoczyło jak otwarłam okno do edycji:crazyeye: Smacznie sypiają Twoje pieski Haniu, żeby nie powiedzieć wygodnie:evil_lol: Weki tysz sieje sierścią po całej chałupie. Czy te rękawice dla szorstkowłosych się nadają? Pewnie tak - Ania się na tym zna ! Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Mówią, że częste mycie skraca życie. Ale ... to chyba nieprawda jest ? Co ??? Papapapapa ! Quote
malawaszka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Haneczko fotki CUDNE!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Asia na koniu rewelacyjna a już Asia dbająca o konia to miód na moje oczęta zmęczone :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts