Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka bowska fryzura :loveu: :loveu: :loveu:

czy Twoje dziecie nie kciało by i mojej grzywy tak zapleść ostatnio nie moge sobie z włosem poradzić :lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']jaka bowska fryzura :loveu: :loveu: :loveu:

czy Twoje dziecie nie kciało by i mojej grzywy tak zapleść ostatnio nie moge sobie z włosem poradzić :lol:
Debe bierzesz nożyczki do ręki i...:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oczywiście - moje dziecko życzliwe jest .
Zaprasza wszystkich chętnych ! :lol: :lol: :lol:

Własnie wróciliśmy ze spaceru...
Pięknie jest !

Bosko!!!:multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[SIZE=5]Wyglądać też jakoś musi. Najlepiej – pięknie :roll:

O matko :crazyeye: Jaka elegancka końska fryzura :loveu: Twoja córka jest wybitnie uzdolniona :cool3: I pięknie wygląda jako amazonka :loveu:

Posted

Madziu - ja WIEM, że zaraz jutro będę miała ucztę dla oczu u Ciebie . Ja tego byłam pewna !

Alu - Ty miałaś TAKIEGO WARKOCZA ???

Aniu - cieszę się, że Ci sie podobają nasze badziewne zdjęcia ... :cool1: Zaraz jutro jadę kupić te rękawice !

Beria - wiesz, jak to jest - córka dla mamy jest NAJPIĘKNIEJSZA - więc czasami może przynudzam . Ale chyba mi wybaczycie . ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Aniu - cieszę się, że Ci sie podobają nasze badziewne zdjęcia ... :cool1: Zaraz jutro jadę kupić te rękawice !

Jaki badziewne?!:mad:
Kłaczyska Gezio gubi?

Posted

[quote name='aga1215']nie wiem dlaczego zachciało mi się spać :hmmmm: :sleep: :sleeping::iloveyou:

Oooo moja Agusia w senności wielkiej zaglądnęła do nas ! :laola:

Posted

[quote name='an3czka']Jaki badziewne?!:mad:
Kłaczyska Gezio gubi?

Gubi, gubi - niestety . Więcej niż śmietniczanka ... A razem to sie trochę zbiera ! :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gubi, gubi - niestety . Więcej niż śmietniczanka ... A razem to sie trochę zbiera ! :shake:

wpadnij do mnie to sie kompleksów pozbawisz :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm to mnie zachęca do pójścia spać :evil_lol:

Pieski zapraszają !! Tylko się troch przesuwają, żeby nie powiedzieć, żę się ROZWALAJĄ ...:mad:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm to mnie zachęca do pójścia spać :evil_lol:

One kopią jednak i się rozpychają, A poza tym to bardzo miłe stwory ... :loveu: Przyjrżdżajcie WSZYSCY !!! :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madziu - ja WIEM, że zaraz jutro będę miała ucztę dla oczu u Ciebie . Ja tego byłam pewna !

Moja droga, ja go dopiero rozpracowywuję, do uczty jeszcze daleko :shake: Tak że odwiąż tę serwetkę spod brody i odłóż sztućce :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']One kopią jednak i się rozpychają, A poza tym to bardzo miłe stwory ... :loveu: Przyjrżdżajcie WSZYSCY !!! :p

Mogę się pod tym podpisać :p Pocieszające jest, że nie tylko ja jestem kopana i spychana przez "miłego stwora" :multi:

Posted

:crazyeye: zielone piwko mi wyskoczyło jak otwarłam okno do edycji:crazyeye:
Smacznie sypiają Twoje pieski Haniu, żeby nie powiedzieć wygodnie:evil_lol:
Weki tysz sieje sierścią po całej chałupie. Czy te rękawice dla szorstkowłosych się nadają?

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: zielone piwko mi wyskoczyło jak otwarłam okno do edycji:crazyeye:
Smacznie sypiają Twoje pieski Haniu, żeby nie powiedzieć wygodnie:evil_lol:
Weki tysz sieje sierścią po całej chałupie. Czy te rękawice dla szorstkowłosych się nadają?

Pewnie tak - Ania się na tym zna !