Hanna R. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dalej próby bez sensu ... Synek - chudzinek - maleńtas ... Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='gochgoch'] GÓWNO ! ale jakie romantyczne... :evil_lol: a gdzie Ty tam masz gówno? :hmmmm: Haniu zdjęcia widac :razz: fotosik cos dzisiaj szwankuje ;) Quote
Hanna R. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Ale w poście bodajże 5048 nie widać, potem już widać ... Aaatam ! Idę spać ! DOBRANC ... :p Quote
aga1215 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NO TO POPRAWIŁAM - AGO CZEPIALSKA, SPAĆ MI SIĘ CHCE... i BŁĘDY ROBIE .. DOBRANOC, PA. :p Aha, a Wy może w tym czasie rozpracujecie problem - jako tęgie głowy ! Bo Galerie bez zdjęć !!!!! :angryy: Haniu - chciałam tylko odpowiedzieć Ci, bo pytałaś... tylko nie wiem o co:oops: :niewiem: [quote name='HankaRupczewska'] jaka romantyczna fotka :crazyeye: :loveu: Quote
beria Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gezesław u Wodopoju prywatnego : Prywatny wodopój :cool3: :siara: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Haniu , u mnie też fotosik nawalał :angryy: śliczne:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Dzień dobry. Czy u Was też TAK gorąco ??? :angryy: Ta Pani co tu robi ??? Na wszelki wypadek SPRAWDZĘ ! :roll: :roll: :roll: Niegroźna jest . Chyba ... Może co da ??? Niebo nade mną ... :roll: :roll: :roll: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Poprosić nie zaszkodzi . Prawda ??? Zastanawia się ? Szuka ! Da ? Hurrra ! Da ! :multi: Tylko trzeba będzie się trochę napracować ... :cool1: W końcowym rozliczeni dostałem, com chciał . I - ODPADŁEM ... :p Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Poprosić nie zaszkodzi . Prawda ??? Zastanawia się ? Szuka ! Da ? Hurrra ! Da ! :multi: Tylko trzeba będzie się trochę napracować ... :cool1: W końcowym rozliczeni dostałem, com chciał . I - ODPADŁEM ... :p no nie, chcą psa wykończyć :nono: biedny Gezio:glaszcze: :evil_lol: u nas też żar się z nieba leje :cool3: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 I - ODPADŁEM ... :p wcale się nie dziwie :shake: Haniu ja odpadam, :shake: przeciwskazania mam i tyle :shake: Nawet kogoś, gdzieś odrzucili, bo ma lecznienie kanalowe :crazyeye: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']PRÓBA ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wspaniałe Haniu troszke mnie tu nie było mam nadzieje że sie bardzo nie gniewasz ;) :evil_lol: Quote
Camara Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Haniu, nie żartuj... te zdjęcia to z dzisiejszego spaceru :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gazesław miał siłę biegać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: moje od rana sie nie ruszyły... podpierają filarki :roll: ja też bym chętnie to robiła :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Szpila dziś godzinke z rańca poszalała a teraz zmienia tylko boki czyli robi przekładańca na wyrku :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Dominika - :loveu: Pika - to dobrze, że kryteria są ostre ... Sabinka i tak krew dostanie - a wszystkie akcje tego typu mają na celu pozyskanie krwiodawców. Krew teraz robi sie lekiem deficytowym . O Sabinie myślę ciągle ... Małgosiu - zdjęcia są z ubiegłego tygodnia. Wtedy było trochę znośniej . Ale dzisiaj też już byliśmy - i Gezesław produkował swoje starcze :diabloti: siły. On jest niespożyty ... Aga - ja tak sobie myślę, że trudno nam dogodzić. Albo za zimno, albo żar sie z nieba leje ... :p Beria, Alu - :calus: A Asia wczoraj startowała w konkursie ujeżdżeniowym :p Foty wstawię później . Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dominika - :loveu: A Asia wczoraj startowała w konkursie ujeżdżeniowy :p extra [SIZE=2][quote name='HankaRupczewska']Foty wstawię później . nie znosze tego zdania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie znoszę później :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst'] nie znoszę później :diabloti: O proszę - Pani Pospieszna ! :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O proszę - Pani Pospieszna ! :lol: :lol: :lol: ha ha ha ha barrrdzo śmieszne ;) :lol: :lol: :lol: :lol: mam nadzieje ze jednak Panią pospieszyłam Droga Pani :lol: a jak nie....................................to za rogiem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool1: :cool1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst']ha ha ha ha barrrdzo śmieszne ;) :lol: :lol: :lol: :lol: mam nadzieje ze jednak Panią pospieszyłam Droga Pani :lol: a jak nie....................................to za rogiem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool1: :cool1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:o tutaj grożą :razz: Haniu , czytałam ,że ZARAZ będą foteczki :p Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hania sie chyba bardzo wsytraszył bo tu juz nie zagląda a to Jej topik przecie................................. dobra mniej bede grozic nie tak :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: tylko tak :mad: :mad: moze sie uda ;) Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']W końcowym rozliczeni dostałem, com chciał . I - ODPADŁEM ... :p Biedaczysko. Cóż takiego mu Ta Pani dała?:razz: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Hmm wyglądam jakbym się w czymś tarzał :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Koń, jaki jest każdy widzi. Trza go odciągnąć od śniadaniowego stołu : :p [SIZE=5]Wyglądać też jakoś musi. Najlepiej – pięknie :roll: Siodło posiadać też powinien ... :p Rozruszać go trza : O siebie zadbać ??? :cool1: To by było na tyle. Narazie... Psy się upominają o spacer . Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pika - to dobrze, że kryteria są ostre ... Sabinka i tak krew dostanie - a wszystkie akcje tego typu mają na celu pozyskanie krwiodawców. Krew teraz robi sie lekiem deficytowym . . ja rozumiem, ale krew lek deficytowy, ale sie jednocześnie odrzuca osoby w trakcie leczenia zebów :roll: O masz u Was to rodzinne chyba. :crazyeye: Ty w bialych bluzkach do psow a cora do konia :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Ale fryz! Ja cię...:cool3: Quote
Recommended Posts