Hanna R. Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Chłopcy pracują w domowych pieleszach : :p Dzisiaj rano TAM było 12 stopni ...:roll: Demolant ??? :cool3: Zbiory. Muszelkowe. :p Coś cienka ta plaża w porównaniu z naszymi bałtyckimi ... Coś ich pogięło ? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Mikolajek powrocil po dluuugiej przerwie :multi::multi::multi: Haneczko kochana - nie plakaj :glaszcze: wrocą... Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:-( :-( :-( Haniu nie smuć się. Zobacz jacy Oni szczęśliwi:glaszcze: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Aniu - ale narobiłam Geziowym tyłeczkiem zamieszania w Waszej galerii :crazyeye: I bardzo dobrze! Tak trzymać!:multi: Quote
Hanna R. Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']Haniu nie smuć się. Zobacz jacy Oni szczęśliwi:glaszcze: Wiem, Aniu, wiem ... ale brak mi ich .Słyszymy się codziennie - ale to trochę nie to samo ... :roll: Quote
Hanna R. Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Teklunia'] Haneczko kochana - nie plakaj :glaszcze: wrocą... Wiem, Kasiu, wiem ... :roll: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Haniu , przeurocza ta Twoja kochana Trójeczka ;) A Mikołajek jak zawsze z promyczkiem w oku:p Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Haniu - Oni są w .... Szczecinie.... takiej troszku dalszej dzielnicy.... Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pysiu - Waszka się zdeklarowała gdzieś, że ostatnio na głodzie bywa sporadycznie ... :p a gdzie jeśli mogę spytać? :diabloti: bo chyba byłam na głodzie jak to pisałam i nie pamiętam :diabloti: a foteczki wyjazdowiczów śliczne :multi: wyobraź sobie, że oni są na wakacjach i niedłuuugo wrócą:loveu: Quote
agabass Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 a ja juz myślałam, że na inna plametę ich wyniosło :lol: Haniu wróca i sasypia cie opowiściami i to dopiero bedzie :cool3: Quote
Alka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Chłopcy pracują w domowych pieleszach : :p Dzisiaj rano TAM było 12 stopni ...:roll: Demolant ??? :cool3: Zbiory. Muszelkowe. :p Coś cienka ta plaża w porównaniu z naszymi bałtyckimi ... Coś ich pogięło ? :crazyeye: Haniu, nie smuć się ...:calus: Mikołaj jak widać jest szczęśliwy,a ty możesz z nimi rozmawiać, pisać maile, sms-y i oglądać zdjęcia (dokładnie tak jak ja ;))Przecież nie pojechali na koniec świata (ja się tak pocieszam :evil_lol:) Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Haniu nie smutkuj :buzi: Oni zadwoleni sa, jest im dobrze i z tego powinnas się cieszyc :razz: [quote name='Teklunia']dobry wieczor, Hanno... snilas mi sie... To juz i Hanka zaczela się snic :evil_lol: Ciekawe komu jeszcze :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dobry wieczór ! Gorąco było... No to poodpoczywaliśąmy trochę : Bardzo chciałem dstęp do wodyosobistej... cZY KYOŚ WIE, CZEMU NIE MA ZDJĘCIA ????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ALE ZABURZENIA WODNO- EWLEKTROLITOWE MU NIE GROŻĄ ; WKOPAŁEM WODĘ ! i TO RAZEM Z miską !!! http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=de05445e3a2f44ab cZY KTOS MWIE, CO TO SĄ ZA BEZPRZEDMIOTOWE UKŁADU LITER I CYFERK ?????? :angryy: Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór ! http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=de05445e3a2f44ab nie otwiera mi sie :shake: Haniu, czy przy wrzodach i kamieniach w nerach mozna honorowo oddac krew? :hmmmm: Kiedys wrzody byly przeciwskazaniem, ale moze się coś zmieniło? :niewiem: Quote
aga1215 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór ! Gorąco było... No to poodpoczywaliśąmy trochę : Bardzo chciałem dstęp do wodyosobistej... cZY KYOŚ WIE, CZEMU NIE MA ZDJĘCIA ????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ALE ZABURZENIA WODN EWLEKTROLITOWE MU ŻĄ ; WKOPAŁEM WODĘ ! i TO RAZEM Z miską !!! http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=de05445e3a2f44ab cZY KTOS MWIE, CO TO SĄ ZA BEZPRZEDMIOTOWE UKŁADU LITER I CYFERK ?????? :angryy: :hmmmm: Haniu - co chciałaś napisać? Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 aga1215 napisał(a)::hmmmm: Haniu - co chciałaś napisać? tez to zauwazylam, alem se pomyśla, ze Hanka moze Absoluta probowala :evil_lol: i aboslutnie nie chcialam jej wkopywac :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: Haniu - co chciałaś napisać? NO TO POPRAWIŁAM - AGO CZEPIALSKA, SPAĆ MI SIĘ CHCE... i BŁĘDY ROBIE .. DOBRANOC, PA. :p Aha, a Wy może w tym czasie rozpracujecie problem - jako tęgie głowy ! Bo Galerie bez zdjęć !!!!! :angryy: Quote
AlKil Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ja pomyślałam, że mam braki w wykształceniu i dlatego nie rozumiem - to cicho siedzę...:cool1: Quote
Hanna R. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Pika, generalnie powinnoo sie być zdrowym w sensie samych parametrówk krwi, HcV, HiV i inne świństwa - no i oczywiście powinnaś byś zdrowa AKTUALNIE. Napewno te dwa wymieninione przez Ciebie choroby nie są BEZWZGLĘDNYM p-wkazaniewm do odania krwi. Quote
PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Haniu dzieki Adidasa nie mam :evil_lol:, z rasa żólta tez niewiele wspólnego, to moge iśc sprobowac :lol: Quote
Recommended Posts