Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Haniu :p

ach jaka piękna posiadłość - cudowna - bardzo mi się podoba. Zazdroszczę odwiedzin... ależ bym nafociła kwiatków i nie tylko ;)

hahaha Gezesław pokręcony ;)

Posted

[quote name='aga1215']

Fajta ta rezydencja w miejscowości T

Taaaaak? :roll: , a wygląda, że tak mocno się trzyma podłoża :evil_lol:

Cóż za gracja!!! :evil_lol:

Haniu Czepło, dzień dobry :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']Nie wątpię, tylko odkąd z kamienicznego mieszkania przeprowadziłam się do chałupki z ogrodem to mam takie :hmmmm: praktyczne spojrzenie :oops:
A kontakt psa z krzaczkami można ograniczyć nieco płotkami:evil_lol:

Niektóre pieski taranują nawet płotki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój Albercik ma wprawę...:eviltong:

Witaj Hanno Czepialska!!!:cool3: Czy dzisiaj będzie lepszy humorek???:lol::lol::lol:

Posted

[SIZE=3]Cześć dziewczynki ! :p

Gosiu - tak się dzisiaj zastanawiałam, po co się męczyć prasowaniem, skoro i tak wszystko wyląduje w walizach i torbach . Ale nawet tego prasowania Ci zazdroszczę - ja zostaję ... :placz:

Pysiu - Gezesław obok auta BEZ klimatyzacji nawet nie stanie - :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Alu - Gezio po spacerze spieszy niekoniecznie do bryki , ale do wodopoju który czeka w bryce .

Pika - a na co mu wszystkie ???

Ewa - Gezesław nie musi niczego taranować, ponieważ jak Ci zapewne wiadomo - z wyboru - nie posiadam ogrodu :p

Małgosiu - Czepło dzisiaj się nie ma do czego przyczepić . Caaaalutki dzień ! :p Chyba wobec tego jest on dniem straconym ... :razz:

Posted

[quote name='aga1215']a pewnie:cool3::eviltong:

może tysz dadzą :evil_lol:

Aga - specjalnie dla Ciebie dzisiejsze, spacerowe.
Jeszcze cieplutkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TRZY ODSŁONY SAMOTNOŚCI :

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Małgosiu - Czepło dzisiaj się nie ma do czego przyczepić . Caaaalutki dzień ! :p Chyba wobec tego jest on dniem straconym ... :razz:

Rozczarowałaś mnie :stop: Nie zasłużyłaś na ksywkę :p

Ale mordunia uśmiechnięta! :lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga - specjalnie dla Ciebie dzisiejsze, spacerowe.
Jeszcze cieplutkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TRZY ODSŁONY SAMOTNOŚCI :

dzięki :multi: :multi: :multi: :loveu: kofam maki, a w tym wykonaniu są ŚLICZNE:loveu:

Posted

Kasiu - powtórzę za Piką : CZY CZĘSTO MIEWASZ KOSZMARNE SNY ??? :cool3:

Pysiu - Waszka się zdeklarowała gdzieś, że ostatnio na głodzie bywa sporadycznie ... :p

Aniu - ale narobiłam Geziowym tyłeczkiem zamieszania w Waszej galerii :crazyeye:

Gochgoch - witamy !

Alusiu i Aga - DOBRY WIECZÓR !

Malawaszko - odpuściłam makowi - bo w TAKIM - to nie wiem, czy wogóle jakaś sensowna zawartość jest ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kasiu - powtórzę za Piką : CZY CZĘSTO MIEWASZ KOSZMARNE SNY ??? :cool3:
zdarzaja sie, choc nie za czesto... ten dzisiejszy do koszmarow zdecydowanie nie nalezal! niestety nie pamietam szczegolow. po prostu obudzilam sie z mysla, ze mi sie snilas...