aga1215 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Maga100']też się domagasz specjalnej dedykacji? :evil_lol: a pewnie:cool3::eviltong: może tysz dadzą :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 cześć Haniu :p ach jaka piękna posiadłość - cudowna - bardzo mi się podoba. Zazdroszczę odwiedzin... ależ bym nafociła kwiatków i nie tylko ;) hahaha Gezesław pokręcony ;) Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='aga1215'] Fajta ta rezydencja w miejscowości T Taaaaak? :roll: , a wygląda, że tak mocno się trzyma podłoża :evil_lol: Cóż za gracja!!! :evil_lol: Haniu Czepło, dzień dobry :lol: :lol: :lol: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='aga1215']Nie wątpię, tylko odkąd z kamienicznego mieszkania przeprowadziłam się do chałupki z ogrodem to mam takie :hmmmm: praktyczne spojrzenie :oops: A kontakt psa z krzaczkami można ograniczyć nieco płotkami:evil_lol: Niektóre pieski taranują nawet płotki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój Albercik ma wprawę...:eviltong: Witaj Hanno Czepialska!!!:cool3: Czy dzisiaj będzie lepszy humorek???:lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witaj w ten upalny dzień Hanno Rupczewska -Czepło :p którą bryke Gezio wybrał :razz: Quote
Pysia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witaj Haniu :loveu: Ja bym na miejscu Gezia wybrała tą z klimatyzacją:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rocznik nieważny.... Quote
Gosiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ..... KUKU ! hahahaha super fota :multi::multi::multi: cześć Haniu :p Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [SIZE=3]Cześć dziewczynki ! :p Gosiu - tak się dzisiaj zastanawiałam, po co się męczyć prasowaniem, skoro i tak wszystko wyląduje w walizach i torbach . Ale nawet tego prasowania Ci zazdroszczę - ja zostaję ... :placz: Pysiu - Gezesław obok auta BEZ klimatyzacji nawet nie stanie - :obrazic: :obrazic: :obrazic: Alu - Gezio po spacerze spieszy niekoniecznie do bryki , ale do wodopoju który czeka w bryce . Pika - a na co mu wszystkie ??? Ewa - Gezesław nie musi niczego taranować, ponieważ jak Ci zapewne wiadomo - z wyboru - nie posiadam ogrodu :p Małgosiu - Czepło dzisiaj się nie ma do czego przyczepić . Caaaalutki dzień ! :p Chyba wobec tego jest on dniem straconym ... :razz: Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='aga1215']a pewnie:cool3::eviltong: może tysz dadzą :evil_lol: Aga - specjalnie dla Ciebie dzisiejsze, spacerowe. Jeszcze cieplutkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TRZY ODSŁONY SAMOTNOŚCI : Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Małgosiu - Czepło dzisiaj się nie ma do czego przyczepić . Caaaalutki dzień ! :p Chyba wobec tego jest on dniem straconym ... :razz: Rozczarowałaś mnie :stop: Nie zasłużyłaś na ksywkę :p Ale mordunia uśmiechnięta! :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cześc Geziu :razz: [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=3] Pika - a na co mu wszystkie ??? jak na co ? na wymiane :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga - specjalnie dla Ciebie dzisiejsze, spacerowe. Jeszcze cieplutkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TRZY ODSŁONY SAMOTNOŚCI : dzięki :multi: :multi: :multi: :loveu: kofam maki, a w tym wykonaniu są ŚLICZNE:loveu: Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witam! Gezia witam Manię witam Ciebie Hanko tysz witam [quote name='Hanka Nie-Czepło'] ale śliczny portrecik:loveu: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 cześć Haniu :p maczek bardzo nastrojowo przedstawiony - cudowny klimat stwarzasz na swoich zdjeciach :loveu: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ..... KUKU ! I wyłonił się, wielki, różowy jęzor!:multi: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witaj Haniu :multi: Maczek śliczny:loveu: Pilnuj go dla waszki bo ona kolekcjonuje maki ;) Quote
Hanna R. Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Kasiu - powtórzę za Piką : CZY CZĘSTO MIEWASZ KOSZMARNE SNY ??? :cool3: Pysiu - Waszka się zdeklarowała gdzieś, że ostatnio na głodzie bywa sporadycznie ... :p Aniu - ale narobiłam Geziowym tyłeczkiem zamieszania w Waszej galerii :crazyeye: Gochgoch - witamy ! Alusiu i Aga - DOBRY WIECZÓR ! Malawaszko - odpuściłam makowi - bo w TAKIM - to nie wiem, czy wogóle jakaś sensowna zawartość jest ... Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kasiu - powtórzę za Piką : CZY CZĘSTO MIEWASZ KOSZMARNE SNY ??? :cool3: zdarzaja sie, choc nie za czesto... ten dzisiejszy do koszmarow zdecydowanie nie nalezal! niestety nie pamietam szczegolow. po prostu obudzilam sie z mysla, ze mi sie snilas... Quote
Recommended Posts