Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Haniu :multi:
Troszke mnie przestraszyłaś tymi zapędami do mojego TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

"Oprócz błękitnego nieba nic mi w życiu nie potrzeba"
Tak mi się jakoś skojarzyło :)

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi:
Troszke mnie przestraszyłaś tymi zapędami do mojego TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu, kochana . Ja jestem stała w uczuciach . Nie porzucę Pana Rydzwskiego.
Jednakowoż - :evil_lol: - Twój muzykalny TZ zasiał we mnie niepokój ...
( słowo "jednakowoż" jest ostatnio moim słowem umiłowanym - :lol: )

Posted

[quote name='bigos']

Psince chce się pić????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Już nie. Chciało mu się na początku - ale wypił ( w butelce została resztka, którą koniecznie chciał się ze mną podzielić. )

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Już nie. Chciało mu się na początku - ale wypił ( w butelce została resztka, którą koniecznie chciał się ze mną podzielić. )

mam nadzieję, że nie wzgardziłaś poczęstunkiem?

Posted

[quote name='an3czka']Toaleta wśród kwiatuszków:loveu:

One są świetne. To podwórkowce z domku na przeciwko. Są czymś nieodgadnionym dla Gezesławka, który na ich widok robi stójkę i tak trwa w nieskończoność. Stoi i wgapia się w nie pomerdując od czasu do czasu ogonem. Chyba toczy ze soba walkę wewnętrzną - polizać ? czy kłapnąć paszczą ? Ale one bezpiecznie siedzą za siatką. I mają go ZA NIC :roll:
Mania natomiast startuje natychmiast .

Posted

[quote name='aga1215']mam nadzieję, że nie wzgardziłaś poczęstunkiem?

Oczywiście ! :evil_lol: ( Butelka z zawartością znaleziona przez Gezia pod krzaczkiem .)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']One są świetne. To podwórkowce z domku na przeciwko. Są czymś nieodgadnionym dla Gezesławka, który na ich widok robi stójkę i tak trwa w nieskończoność. Stoi i wgapia się w nie pomerdując od czasu do czasu ogonem. Chyba toczy ze soba walkę wewnętrzną - polizać ? czy kłapnąć paszczą ? Ale one bezpiecznie siedzą za siatką. I mają go ZA NIC :roll:
Mania natomiast startuje natychmiast .
Basco też kiedyś kota wystawił...
Tzn. myśleliśmy, że to bażant, bo miało to miejsce w polu.
Basco tak sobie stał i stał, na komendę "naprzód" zrobił, to co miał zrobić (szkoda, że kot nie wiedział, co to stójka...) i słychać tylko było walnięcie w kota. Dobrze, że Basco jest odwoływalny, i że nie ma morderczych skłonności, bo byłoby po kocie...:shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu, ja myślę, że u nas psem bardziej myśliwskim jest Mańka ... :lol:
Haniu nie zgodze się. Stójka, to stójka

(pewnie nie dostaje żadnej komendy, konczącej stójkę, wiec co ma robić? - stoi dalej:lol:)

Posted

[quote name='an3czka']A tak zmieniając temat. Czy u Was, na osiedlu, też tak gorąco?:evil_lol:

No coś Ty ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A wracając do komendy - to masz rację, nie dostaje. Słyszy za to : "no widzisz, piesku, jakie śliczne kotecki ..." :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A wracając do komendy - to masz rację, nie dostaje. Słyszy za to : "no widzisz, piesku, jakie śliczne kotecki ..." :evil_lol:
Ha!
To nie dziwota, że stoi i stoi:evil_lol: