Teklunia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] jaki on umeczony :-o toz to wrak psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. - ale jestesmy zlosliwe istoty ;) Quote
Pysia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witaj Haniu :multi: Troszke mnie przestraszyłaś tymi zapędami do mojego TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Oprócz błękitnego nieba nic mi w życiu nie potrzeba" Tak mi się jakoś skojarzyło :) Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Psince chce się pić????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Wracając z pracy - jak zwykle - pogadałam z naszymi podokiennymi kotami ... Dostały parówkę . I pozwoliły się obfotografować . :p Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi: Troszke mnie przestraszyłaś tymi zapędami do mojego TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, kochana . Ja jestem stała w uczuciach . Nie porzucę Pana Rydzwskiego. Jednakowoż - :evil_lol: - Twój muzykalny TZ zasiał we mnie niepokój ... ( słowo "jednakowoż" jest ostatnio moim słowem umiłowanym - :lol: ) Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Toaleta wśród kwiatuszków:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='bigos'] Psince chce się pić????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już nie. Chciało mu się na początku - ale wypił ( w butelce została resztka, którą koniecznie chciał się ze mną podzielić. ) Quote
aga1215 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] ale śliczny landszafcik:multi: :loveu: Quote
aga1215 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Już nie. Chciało mu się na początku - ale wypił ( w butelce została resztka, którą koniecznie chciał się ze mną podzielić. ) mam nadzieję, że nie wzgardziłaś poczęstunkiem? Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka']Toaleta wśród kwiatuszków:loveu: One są świetne. To podwórkowce z domku na przeciwko. Są czymś nieodgadnionym dla Gezesławka, który na ich widok robi stójkę i tak trwa w nieskończoność. Stoi i wgapia się w nie pomerdując od czasu do czasu ogonem. Chyba toczy ze soba walkę wewnętrzną - polizać ? czy kłapnąć paszczą ? Ale one bezpiecznie siedzą za siatką. I mają go ZA NIC :roll: Mania natomiast startuje natychmiast . Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='aga1215']mam nadzieję, że nie wzgardziłaś poczęstunkiem? Oczywiście ! :evil_lol: ( Butelka z zawartością znaleziona przez Gezia pod krzaczkiem .) Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']One są świetne. To podwórkowce z domku na przeciwko. Są czymś nieodgadnionym dla Gezesławka, który na ich widok robi stójkę i tak trwa w nieskończoność. Stoi i wgapia się w nie pomerdując od czasu do czasu ogonem. Chyba toczy ze soba walkę wewnętrzną - polizać ? czy kłapnąć paszczą ? Ale one bezpiecznie siedzą za siatką. I mają go ZA NIC :roll: Mania natomiast startuje natychmiast . Basco też kiedyś kota wystawił... Tzn. myśleliśmy, że to bażant, bo miało to miejsce w polu. Basco tak sobie stał i stał, na komendę "naprzód" zrobił, to co miał zrobić (szkoda, że kot nie wiedział, co to stójka...) i słychać tylko było walnięcie w kota. Dobrze, że Basco jest odwoływalny, i że nie ma morderczych skłonności, bo byłoby po kocie...:shake: Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Aniu, ja myślę, że u nas psem bardziej myśliwskim jest Mańka ... :lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, ja myślę, że u nas psem bardziej myśliwskim jest Mańka ... :lol: Haniu nie zgodze się. Stójka, to stójka (pewnie nie dostaje żadnej komendy, konczącej stójkę, wiec co ma robić? - stoi dalej:lol:) Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A tak zmieniając temat. Czy u Was, na osiedlu, też tak gorąco?:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='an3czka']A tak zmieniając temat. Czy u Was, na osiedlu, też tak gorąco?:evil_lol: No coś Ty ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wracając do komendy - to masz rację, nie dostaje. Słyszy za to : "no widzisz, piesku, jakie śliczne kotecki ..." :evil_lol: Quote
anetta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 http://images2.fotosik.pl/83/b7fa9b2e9732caf8.jpg cudne :loveu: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No coś Ty ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wracając do komendy - to masz rację, nie dostaje. Słyszy za to : "no widzisz, piesku, jakie śliczne kotecki ..." :evil_lol: Ha! To nie dziwota, że stoi i stoi:evil_lol: Quote
AlKil Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Zawitałam tu po dłuższej przerwie i przyznaje się bez bicia, że nadrobię jutro... Quote
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ale cudne kicie :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] Mania natomiast startuje natychmiast . Kot eliksirem mlodosci psa :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 cześć Haniu - śliczne te kiciorki :loveu: a Gezio biedny, umęczony ;) ale śliczny i kochany :loveu: Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 no nie da sie ukryć Gezio pogromca butelkowy A kotowate magicznie śliczne Quote
Recommended Posts