anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Nigny, przenigdy, nie drecz zwierzat Haniu! Tak nie ladnie :evil_lol: Patrz co zostaje z dreczonego psa...:shake: http://images1.fotosik.pl/83/3ea31a2499593008.jpg przeciez on sie juz nawet nie rusza :placz::diabloti: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ON JUŻ ŚPI ... :roll: Ojejujeju:loveu: Jaki kochany Gezio. Śpi jak dzidziuś:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Dzisiaj pojechaliśmy sie trochę podręczyć - i pokażę Wam, co nam sie przytrafiło... :roll: Niebiosa nie wytrzymały - i przemówiły :evil_lol: Mimo wyraźnego znaku nakazującego opamiętanie , podręczyliśmy się trochę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale wkrótce ... uciekaliśmy ... :scared: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Niebiosa nie wytrzymały - i przemówiły :evil_lol: Zostalas ukarana za dręcznie psa :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 A jeszcze przed paroma godzinami niebo było łaskawe... :p :p :p NIE OBIECUJĘ POPRAWY ! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzisiaj pojechaliśmy sie trochę podręczyć - i pokażę Wam, co nam sie przytrafiło... :roll: Niebiosa nie wytrzymały - i przemówiły :evil_lol: Mimo wyraźnego znaku nakazującego opamiętanie , podręczyliśmy się trochę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale wkrótce ... uciekaliśmy ... :scared: Haniu jak to możliwe, że byliśmy dziś w dokładnie takiej samej sytuacji?:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Jakie skupienie:cool3: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:no idziesz juz czy mam czekać :mad: Nooo - tu już lało równo :angryy: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']Zostalas ukarana za dręcznie psa :evil_lol: Nooo - jednakowoż , tak jak napisałam wczesniej, nie obiecuje poprawy ! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='an3czka']Haniu jak to możliwe, że byliśmy dziś w dokładnie takiej samej sytuacji?:evil_lol: No właśnie - :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - JAK TO MOŻLIWE ??? Aniu ? :lol: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Teklunia']Witaj Haniu. Nie bededzis zbyt wylewna, bo mam pewne opory przed spoufalaniem sie z osoba, ktora dreczy biedne zwierzatka... ;) Noooo, Kasiu , nie wiem, co mam powiedzieć ... Ale może jednak sie spoufal ... Coc troszke ! Plizzz ! :p Quote
aga1215 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nooo - jednakowoż , tak jak napisałam wczesniej, nie obiecuje poprawy ! :diabloti: ooo,to już wiem :multi: dlaczego taka pogoda paskudna:mad: dzisiaj tysz, niby ładnie ale jakby nie do końca:mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 uuulalalaaa daleko musieliście uciekać???? :razz: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Beria, Agabass, Patka, Cola, Anetko i Wyżełkowe Mamusie - :calus: DOBRANOC ! Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 aga1215 napisał(a):ooo,to już wiem :multi: dlaczego taka pogoda paskudna:mad: dzisiaj tysz, niby ładnie ale jakby nie do końca:mad: :evil_lol: :grins: :grins: :grins: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka']uuulalalaaa daleko musieliście uciekać???? :razz: Nooo, do auta było kawałek ... Strasznie nas zmoczyło ... :cool1: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Piękne, radosny Gezio w koniczynie :loveu: Dobranoc Haniu :bye: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No właśnie - :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - JAK TO MOŻLIWE ??? Aniu ? :lol: To musiał być jakiś niesamowity zbieg okoliczności:evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ...a tutaj znowu męczą psa :mad: ;) :evil_lol: i zdają piękną fotorelację :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']...a tutaj znowu męczą psa :mad: ;) :evil_lol: i zdają piękną fotorelację :loveu: No tak, tak nam jakoś wyszło ... :oops: Najefektowniejsza Kobieto DG Która Powaliłaś Mnie Na Kolana. I do teraz nie mogę powstać .....:shake: No sa jeszcze tu jakies piękności - ale takie skromne są - i się nie eksponują ... Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No tak, tak nam jakoś wyszło ... :oops: Najefektowniejsza Kobieto DG Która Powaliłaś Mnie Na Kolana. I do teraz nie mogę powstać .....:shake: No sa jeszcze tu jakies piękności - ale takie skromne są - i się nie eksponują ... przestań bo się zawstydzę :evil_lol: Quote
Recommended Posts