Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
No ja rozumiem, męczyc psa:shake:, ale, TAK GO MĘCZYC, żeby mu pysk wygło i jęzor w drugą strone uciekal :shake:

:evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Haniu jak mogłaś :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:-( :-( :-( Załuję . Ale - tylko trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']no Haniu, Ty chyba sadystka jakaś jesteś czy cuś, tyle kazać biednemu psu biegać, pewnie go jeszcze za miasto wywozisz, żeby się lepiej wybiegał :nono: trzymaj Ty go lepiej w domciu, na podusi:evil_lol:

:p :p :p
Podpisano - SADYSTKA JAKAŚ . :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No widzisz ! Nie znałaś mnie z TEJ strony - :angryy:

nie znałam :shake:
dobrze, że znalazł się ktoś, kt otworzył mi oczy :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']

hHAHAHAHA no ja nie mogę z tymi Geziowymi minkami - Haniu jesteś mistrzem w łapaniu odpowiednich mommentów :multi::multi::multi:

Gosiu - wiesz, jakoś tak nie zastanawiałam się nad wiekiem Gezesławka. Ale przedwczoraj wyrabiałam paszport dla jamniczki moich starych dzieci. Spędziłam duuuużo czasu w poczekalni siedząc na wprost tablicy z przełożeniami wieku psiego na ludzki.
I zrobiło mi się smutno... Bo Gezesław ma już prawie SZEŚCDZIESIĄT lat ... :-(

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu - wiesz, jakoś tak nie zastanawiałam się nad wiekiem Gezesławka. Ale przedwczoraj wyrabiałam paszport dla jamniczki moich starych dzieci. Spędziłam duuuużo czasu w poczekalni siedząc na wprost tablicy z przełożeniami wieku psiego na ludzki.
I zrobiło mi się smutno... Bo Gezesław ma już prawie SZEŚCDZIESIĄT lat ... :-(och... no tak, psiaki maja swoje tabelki wiekowe, mój szczyl jeszcze wg psich latek jest młodszy ode mnie ;) ale za to kundelek Bombel (kumpel Axia i zarazem pies mojej te sciowej) ma też już 60 na karku właśnie..... leci czas strasznie szybko :shake:

ale Haniu - zobacz jaki żwawy jest Gezio jak na swoje lata ;):lol::lol::lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

No - tu go chyba zamęczyliśmy : :evil_lol:

Ale - ZNOWU OŻYŁ !!! :crazyeye: Cholera ! :diabloti:

Haniu rewelacja!!! Uwielbiam takie zdjęcia!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
No - tu go chyba zamęczyliśmy : :evil_lol:

Boskie :lol: :lol: :lol:

Moja Gertruda, wg tabelek ma około pięćdziesiątki :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzięki, dziewczynki, dzięki ! Ale chyba macie świadomość, że popieracie dręczenie zwierząt ? I do tego starych ... :shake:

hahahaha taaak bo Gezes pewnie Ci śpiewa: Dręcz mnie męcz mnie :lol: :lol: :lol: