Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Geziowi SIĘ WYDAWAŁO, że to ON upolował pszczołę ... :lookarou: :lookarou: :lookarou:

Mani też SIĘ WYDAWAŁO, że pięknie pachnie... Jest chyba bardzo rozczarowana, że wylądowała w wannie :shake:

A mnie się NAWET NIE WYDAJE, że mnie głowa przestaje boleć ... :-(

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']tylko Mania przez chwilę była szczęśliwa :evil_lol:

Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol::razz:no tak co zazdrość robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Haniu łączę się z tobą w bólu bo ja od 2 dni cierpię :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak co zazdrość robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Haniu łączę się z tobą w bólu bo ja od 2 dni cierpię :razz:

No to [SIZE=5]P K P ! :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol: Jak jej tak zazdrościliście zapachu, to nie mogliście się też wytarzać???

Posted

[quote name='AlKil']Jak jej tak zazdrościliście zapachu, to nie mogliście się też wytarzać???

Nie, my zazdrościliśmy SAMEGO SZCZĘŚCIA
Drogi do niego - już nie
:roll: :roll: :roll:

Posted

Pozdrawiam cierpiących.

[quote name='HankaRupczewska']Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała...
No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi ....

A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll:

Kiedyś też robiłam psu zdjęcia w trakcie tarzania, zamiast sprawdzić W CZYM SIĘ TARZA :evil_lol: Zdjęcia były fajne, ale tylko zdjęcia :diabloti:
Maniu, tej chwili szczęścia nikt Ci nie odbierze :loveu:

Posted

Haniu, ostatnio znajomej malamut też się wytarzał... w padlnie...wykąpali go od razu, ale 3 dni wietrzyli samochód, na klatce obok ich drzwi długo się unosił aromat...nie mówiąc o mieszkaniu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mania...miałaś perfumy z najwyższej półki, a oni cię wykąpali :mad: ;) :evil_lol:

Gezesiu...biedaku :shake: jak mogłeś dać się tak podejść pscólce :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała...
No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi ....

A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll:

Mania ty śmierdziuszku...:roll: :lol:

Posted

[quote name='AlKil']Haniu, ostatnio znajomej malamut też się wytarzał... w padlnie...wykąpali go od razu, ale 3 dni wietrzyli samochód, na klatce obok ich drzwi długo się unosił aromat...nie mówiąc o mieszkaniu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Znajoma weimarka uwielbia sie tarzac w padlinie (za gównami średnio przepada).
Kiedyś jej pańcia chciała sprawić frajdę i wzięła potworę nad jezioro. Nikusia zniknęła w krzakach i długo wyjść nie chciała. Okazało się, że znalazła zdechłą (bardzo zdechłą) rybę, w której się natulralnie wytarzała. Ryba była w zaawansowanym stadium rozkładu i grzbiet suki cały był pokryty jej kawałkami...
Zaraz normalnie puszczę pawia:lol:
Znajoma ma już spore doświadczenie w usuwaniu smrodu padliny. Mówiła, że w tym przypadku była masakra...

Posted

Wieczór doobry ... :p

Łowca Pscół NICZEGO się NIE NAUCZYŁ ... :shake:

Dzisiaj zmajstrowałyśmy taki deser : :eating:

Świat ... z perspektywy : :evil_lol:

Razem - raźniej ... Zwłaszcza, że jakoś tak widmowo dookoła :roll:

Wypasione foty spacerowe . Wypasione - to nie znaczy wspaniałe.
To znaczy - z wypasu ... :p

Posted

[quote name='Maga100']Dzień dobry Hanno, poważna kobieto :eviltong:

Ciastkami właśnie mnie wykończyłaś, mnie teraz nie wolno jeść nic dobrego :placz:

Dzień dobry Magdaleno .

Podpisano - Poważna Kobieta . :obrazic:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: buuuahahahha ale sisior :evil_lol:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

No, powiedziałabym, że to ogonek.
Tylko co tam na końcu robi ta dziurka ... :lol: