Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Geziowi SIĘ WYDAWAŁO, że to ON upolował pszczołę ... :lookarou: :lookarou: :lookarou: Mani też SIĘ WYDAWAŁO, że pięknie pachnie... Jest chyba bardzo rozczarowana, że wylądowała w wannie :shake: A mnie się NAWET NIE WYDAJE, że mnie głowa przestaje boleć ... :-( Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ooojejjj ależ macie paskudny dzionek :calus: tylko Mania przez chwilę była szczęśliwa :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']tylko Mania przez chwilę była szczęśliwa :evil_lol: Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol::razz:no tak co zazdrość robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu łączę się z tobą w bólu bo ja od 2 dni cierpię :razz: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak co zazdrość robi z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu łączę się z tobą w bólu bo ja od 2 dni cierpię :razz: No to [SIZE=5]P K P ! :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale tylko przez chwilę - :evil_lol: Bośmy jej tego szczęścia zazdrościli. I wyłącznie dlatego wylądowała w tej wannie ... :lol: Jak jej tak zazdrościliście zapachu, to nie mogliście się też wytarzać??? Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='AlKil']Jak jej tak zazdrościliście zapachu, to nie mogliście się też wytarzać??? Nie, my zazdrościliśmy SAMEGO SZCZĘŚCIA Drogi do niego - już nie :roll: :roll: :roll: Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pozdrawiam cierpiących. [quote name='HankaRupczewska']Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała... No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi .... A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll: Kiedyś też robiłam psu zdjęcia w trakcie tarzania, zamiast sprawdzić W CZYM SIĘ TARZA :evil_lol: Zdjęcia były fajne, ale tylko zdjęcia :diabloti: Maniu, tej chwili szczęścia nikt Ci nie odbierze :loveu: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Haniu, ostatnio znajomej malamut też się wytarzał... w padlnie...wykąpali go od razu, ale 3 dni wietrzyli samochód, na klatce obok ich drzwi długo się unosił aromat...nie mówiąc o mieszkaniu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Mania...miałaś perfumy z najwyższej półki, a oni cię wykąpali :mad: ;) :evil_lol: Gezesiu...biedaku :shake: jak mogłeś dać się tak podejść pscólce :roll: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A czego on tam szuka? Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała... No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi .... A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll: Mania ty śmierdziuszku...:roll: :lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']A czego on tam szuka? pscoły :roll: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='AlKil']Haniu, ostatnio znajomej malamut też się wytarzał... w padlnie...wykąpali go od razu, ale 3 dni wietrzyli samochód, na klatce obok ich drzwi długo się unosił aromat...nie mówiąc o mieszkaniu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znajoma weimarka uwielbia sie tarzac w padlinie (za gównami średnio przepada). Kiedyś jej pańcia chciała sprawić frajdę i wzięła potworę nad jezioro. Nikusia zniknęła w krzakach i długo wyjść nie chciała. Okazało się, że znalazła zdechłą (bardzo zdechłą) rybę, w której się natulralnie wytarzała. Ryba była w zaawansowanym stadium rozkładu i grzbiet suki cały był pokryty jej kawałkami... Zaraz normalnie puszczę pawia:lol: Znajoma ma już spore doświadczenie w usuwaniu smrodu padliny. Mówiła, że w tym przypadku była masakra... Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Haniu jak tam dzisiaj Twoja głowka, lowca pscół i perumeria ? an3czka a fuuuj :lol: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Wieczór doobry ... :p Łowca Pscół NICZEGO się NIE NAUCZYŁ ... :shake: Dzisiaj zmajstrowałyśmy taki deser : :eating: Świat ... z perspektywy : :evil_lol: Razem - raźniej ... Zwłaszcza, że jakoś tak widmowo dookoła :roll: Wypasione foty spacerowe . Wypasione - to nie znaczy wspaniałe. To znaczy - z wypasu ... :p Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dzień dobry Hanno, poważna kobieto :eviltong: Ciastkami właśnie mnie wykończyłaś, mnie teraz nie wolno jeść nic dobrego :placz: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Wypasowych fot część dalsza ... OBLATANE ( jak mówi Ania od Basculca ) - ale co nam tam ... :p Quote
beria Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No ładnie :razz: Dla siebie deserek, a psy na trawę na popas :evil_lol: Ciasteczka mi się zachciało :sabber: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']Dzień dobry Hanno, poważna kobieto :eviltong: Ciastkami właśnie mnie wykończyłaś, mnie teraz nie wolno jeść nic dobrego :placz: Dzień dobry Magdaleno . Podpisano - Poważna Kobieta . :obrazic: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Świat ... z perspektywy : :evil_lol: :crazyeye: buuuahahahha ale sisior :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']. :obrazic: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='beria'] Ciasteczka mi się zachciało :sabber: No to przybywaj :p Jeszcze mamy ! :p Quote
Hanna R. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: buuuahahahha ale sisior :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: No, powiedziałabym, że to ogonek. Tylko co tam na końcu robi ta dziurka ... :lol: Quote
Recommended Posts