Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Haniu, ty tutaj musiałaś leżeć w trawie! :crazyeye: I nie mów, że w białej bluzeczce :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Proszę mnie więcej nie wiązać ! :mad: W razie czego – UCIEKNĘ ... :eviltong: Ale przedtem powiem, co o tobie myślę ... :eviltong: Niewątpliwie trudno będzie mi podskoczyć . :roll: Zawsze spadnę na cztery łapy : :p Kocham łono. Natury ... :multi: Moje uszy są niewątpliwie piękne ... :oops: Czy ktoś mówił, że mam SWOJE LATA ??? :roll: :roll: :roll: Quote
Behemot Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Czy wszystkie weimary robią takie "kosmiczne" miny? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Behemot - temu piesku rzeczywiscie coś się stało ! :evil_lol: Malawaszka - :lol: :lol: :lol: Asherku - nie boli Cie główka ? :evil_lol: Małgosiu - tak jak napisałam na początku - niczym innym nie możemy się pochwalić. Poza głupimi minami oczywiście ! :evil_lol: Magda - oczywiście, że miałam białą bluzeczkę. Uprasowaną :evil_lol: W tym pokoju o lśniacej podłodze :evil_lol: I ze ślicznie ustawionymi książkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gieziu jest po prostu piękny....:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hanna! To co mówiłaś o tym swoim aparacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Magda - oczywiście, że miałam białą bluzeczkę. Uprasowaną :evil_lol: W tym pokoju o lśniacej podłodze :evil_lol: I ze ślicznie ustawionymi książkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nawet nie musiałaś rozstawiać deski do prasowania, mogłaś tą nieskazitelną bluzeczkę prasować na taje nieskazitelnej podłodze :placz: a mnie się ima każdy brud, ubiorę się na biało i jasno i zaraz jestem usyfiona :placz: i wygnieciona :placz: a jak umyję podłogę, to zaraz się na nią wyleje coś lepkiego :placz: a jak odkurzę dywan to zaraz Leon puszcza na niego pawia z patyczków :placz: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Witaj Haniu :) Właśnie poszperałam w Twojej galerii i umierałam kilka razy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W domu masz rzeczywiście czyściutko :) Bardzo zainteresowała mnie ta znajomość rosyjskiego bo mam nawet dość dobre podstawy ;) 10 zł też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asher powinna mnie gdzieś pokierować teraz ;) U nas może aż tak brudno nie jest ale podłogę myję rzeczywiście bardzo często...No i jakiś remoncik ścienny by się przydał :) Niufki są dość "nieczyste" ale jakoś sobie radzimy ;) Fotki Gezia z serii"Drakula" są niesamowite :) Wstawiaj je Haniu na konkurs :) Koniecznie!! Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :razz:Haniu , czy ty spotkałaś sie z mamą Dagi ;) Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Haniu , czy ty spotkałaś sie z mamą Dagi ;) O żeszty :crazyeye: Ale pamiętliwa jesteś ! :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Pysia']No i jakiś remoncik ścienny by się przydał :) Niufki są dość "nieczyste" ale jakoś sobie radzimy ;) Pysiu , Gezesław jest również " nieczysty " - Mania nauczyła sie od niego fantastycznego zwyczaju poposiłkowego wycierania pyska o ranty ścian w przedpokoju. A nastepnie w " salonową " kanapę ... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']a jak odkurzę dywan to zaraz Leon puszcza na niego pawia z patyczków :placz: Dlatego też praktycznie skreśliłam dywany ze stanu posiadania. Z wyjątkiem jednego. Ale on też jest po przejściach :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dlatego też praktycznie skreśliłam dywany ze stanu posiadania. Z wyjątkiem jednego. Ale on też jest po przejściach :evil_lol: ale ja lubię dywany! :placz: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']ale ja lubię dywany! :placz: a ja nie :shake: dzisiaj mi Oliwkowa Panna slicznie wtarla bananka w moj zeberkowz dywanik :angryy: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']tak samo lśniąco, czy tak samo syfiasto? syfiasto oczywiście :evil_lol: ten pies ma paraliz pyska :crazyeye: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']ale ja lubię dywany! :placz: No cóż :roll: Albo rybka, albo akwarium :roll: Na ten mój jedyny, wełniany , który się ostał Gezesław ZAWSZE rzyga ... Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA'] ten pies ma paraliz pyska :crazyeye: :evil_lol: NO CO TY ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No cóż :roll: Albo rybka, albo akwarium :roll: Na ten mój jedyny, wełniany , który się ostał Gezesław ZAWSZE rzyga ... no właśnie, czemu ONE muszą na dywan? :mad: Quote
aga1215 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Mania mówi dobranoc ... :loveu: biedna Mania, te okropne drzewa:mad: tak ją pilnują.......... Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 o boże i te poduszki też ją tak okrutnmie pilnują :placz: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Mania mówi dobranoc ... :loveu: Mania bedzie na dworzu spala? :hmmmm: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 O matko, a ja tu wcześniej nie zaglądałam, przez ten tytuł - "senna galeria", jaka ona senna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Pysiu , Gezesław jest również " nieczysty " - Mania nauczyła sie od niego fantastycznego zwyczaju poposiłkowego wycierania pyska o ranty ścian w przedpokoju. A nastepnie w " salonową " kanapę ... :evil_lol: Tak, dokładnie tak mam w domu, moja czasem jeszcze zahaczy o ławę, ale cholera dodatkowo ma brodę :diabloti: Quote
Recommended Posts