Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę mnie więcej nie wiązać ! :mad:

W razie czego – UCIEKNĘ ... :eviltong:

Ale przedtem powiem, co o tobie myślę ... :eviltong:

Niewątpliwie trudno będzie mi podskoczyć . :roll:

Zawsze spadnę na cztery łapy : :p

Kocham łono. Natury ... :multi:

Moje uszy są niewątpliwie piękne ... :oops:

Czy ktoś mówił, że mam SWOJE LATA ??? :roll: :roll: :roll:

Posted

Behemot - temu piesku rzeczywiscie coś się stało ! :evil_lol:

Malawaszka - :lol: :lol: :lol:

Asherku - nie boli Cie główka ? :evil_lol:

Małgosiu - tak jak napisałam na początku - niczym innym nie możemy się pochwalić. Poza głupimi minami oczywiście ! :evil_lol:

Magda - oczywiście, że miałam białą bluzeczkę. Uprasowaną :evil_lol: W tym pokoju o lśniacej podłodze :evil_lol: I ze ślicznie ustawionymi książkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Magda - oczywiście, że miałam białą bluzeczkę. Uprasowaną :evil_lol: W tym pokoju o lśniacej podłodze :evil_lol: I ze ślicznie ustawionymi książkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I nawet nie musiałaś rozstawiać deski do prasowania, mogłaś tą nieskazitelną bluzeczkę prasować na taje nieskazitelnej podłodze :placz:
a mnie się ima każdy brud, ubiorę się na biało i jasno i zaraz jestem usyfiona :placz: i wygnieciona :placz: a jak umyję podłogę, to zaraz się na nią wyleje coś lepkiego :placz: a jak odkurzę dywan to zaraz Leon puszcza na niego pawia z patyczków :placz:

Posted

Witaj Haniu :)
Właśnie poszperałam w Twojej galerii i umierałam kilka razy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
W domu masz rzeczywiście czyściutko :) Bardzo zainteresowała mnie ta znajomość rosyjskiego bo mam nawet dość dobre podstawy ;) 10 zł też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asher powinna mnie gdzieś pokierować teraz ;)
U nas może aż tak brudno nie jest ale podłogę myję rzeczywiście bardzo często...No i jakiś remoncik ścienny by się przydał :) Niufki są dość "nieczyste" ale jakoś sobie radzimy ;)
Fotki Gezia z serii"Drakula" są niesamowite :) Wstawiaj je Haniu na konkurs :) Koniecznie!!

Posted

[quote name='Pysia']No i jakiś remoncik ścienny by się przydał :) Niufki są dość "nieczyste" ale jakoś sobie radzimy ;)

Pysiu , Gezesław jest również " nieczysty " - Mania nauczyła sie od niego fantastycznego zwyczaju poposiłkowego wycierania pyska o ranty ścian w przedpokoju. A nastepnie w " salonową " kanapę ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']a jak odkurzę dywan to zaraz Leon puszcza na niego pawia z patyczków :placz:

Dlatego też praktycznie skreśliłam dywany ze stanu posiadania. Z wyjątkiem jednego. Ale on też jest po przejściach :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dlatego też praktycznie skreśliłam dywany ze stanu posiadania. Z wyjątkiem jednego. Ale on też jest po przejściach :evil_lol:

ale ja lubię dywany! :placz:

Posted

[quote name='Maga100']tak samo lśniąco, czy tak samo syfiasto?
syfiasto oczywiście :evil_lol:

ten pies ma paraliz pyska :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ale ja lubię dywany! :placz:

No cóż :roll: Albo rybka, albo akwarium :roll: Na ten mój jedyny, wełniany , który się ostał Gezesław ZAWSZE rzyga ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No cóż :roll: Albo rybka, albo akwarium :roll: Na ten mój jedyny, wełniany , który się ostał Gezesław ZAWSZE rzyga ...

no właśnie, czemu ONE muszą na dywan? :mad:

Posted

O matko, a ja tu wcześniej nie zaglądałam, przez ten tytuł - "senna galeria", jaka ona senna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu , Gezesław jest również " nieczysty " - Mania nauczyła sie od niego fantastycznego zwyczaju poposiłkowego wycierania pyska o ranty ścian w przedpokoju. A nastepnie w " salonową " kanapę ... :evil_lol:

Tak, dokładnie tak mam w domu, moja czasem jeszcze zahaczy o ławę, ale cholera dodatkowo ma brodę :diabloti: