Hanna R. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Niestety - ciąg dalszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i to by było na tyle ... Chyba mi wybaczycie ??? :roll: Za chwilę nie bedę miała okazji ... Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Diękuję Wam moje kochane . No i słowo się rzekło . Ponieważ jestem monotematyczna - i ekstrawertyczna - to zarzucę Was Mikołajkami :p No i dużo trochę wyszło .... :roll: :roll: :roll: co Ci wyszło duże??? :crazyeye: Haniu - jeszcze pozarzucaj :lol: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No i dużo trochę wyszło .... :roll: :roll: :roll: nie duzo :shake: malooooooooo :razz: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :-( :-( :-( Gosiu ja Cię doskonale rozumiem :-( :-( :-( Moja siostra z mężem i z siostrzenicą się właśnie wyprowadzili :-( :-( :-( okropnie się tęskni za codziennością. Ale da się przyzwyczaić. Więc uszy do góry! Są telefony :p , mejle, zdjęcia i innego rodzaju codzienność i super radosne odwiedziny. Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Haniu Mikołajek jest wspaniały Bardzo mi się podoba TA fotka :p Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Tak, tak wiem Olcha ... Cholera, klawiatura mi ywariowala . Pisze yamiennie z yamiast y, nie robi ogonkow , niektorzch ynakow pryestankowzch ! Co sie robi w takich pryzpadkach _ O na pryzklad yamiast ynaku yapztania pisye mi sie mzslnik :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: RATUNKU !!!! Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, tak wiem Olcha ... Cholera, klawiatura mi ywariowala . Pisze yamiennie z yamiast y, nie robi ogonkow , niektorzch ynakow pryestankowzch ! Co sie robi w takich pryzpadkach _ O na pryzklad yamiast ynaku yapztania pisye mi sie mzslnik :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: RATUNKU !!!! CTRL + SHIFT wciśnij równocześnie a przy okazji wklej jeszcze Mikołajków :multi: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 zgadza się ctrl+shift :eviltong: ja kiedyś resetowałam komputer dopóki mnie Pani informatyk nie uświadomiła :eviltong: Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Dzięki ! :loveu: Już jest w porządku !!! I już więcej nie będę ! :oops: :oops: :oops: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzięki ! :loveu: Już jest w porządku !!! I już więcej nie będę ! :oops: :oops: :oops: dobrze -nie musisz juz więcej przestawiać klawiatury na progarmistę:evil_lol: ale Mikołajka dawaj :modla: Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 hahaha Haniu - Mikołajkki śliczne - a zdjęcia piekne Mikołajek duuuzo mówi? nawet Ciebie widać na tym zdjeciu :p Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzięki ! :loveu: Już jest w porządku !!! I już więcej nie będę ! :oops: :oops: :oops: Haniu jaki Mikołajek jest podobny do Asi! A pierwsza fotka niesamowita! Fajnie Cię widać :cool3: Mikołajek jest teraz pod ostrzałem fleszy :cool3: :lol: :lol: :lol: Więcej! Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek'] Mikołajek duuuzo mówi? nawet Ciebie widać na tym zdjeciu :p Gosiu - Mikołajek mówi baaaardzo dużo :p :p :p Pika - czasami TRZEBA go " zamordować " :evil_lol: Aga - już starczy Miśka. I dzięki za klawiaturowe rady ! Alu - mnie ta fotka Mikołaja " NO TO JUŻ PO PTOKACH " tez się podoba ... :p Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='olcha']Fajnie Cię widać :cool3: Hihihi - wiesz, to najlepszy sposób fotografowania po przekroczeniu pewnej granicy wiekowej ... :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hihihi - wiesz, to najlepszy sposób fotografowania po przekroczeniu pewnej granicy wiekowej ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No już nie przesadzaj! Już prędzej ja się powinnam tak fotografować :shake: Quote
malawaszka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] boszz to już nie Mikołajek a Mikołaj!!! w dodatki CZARODZIEJ!!!! :cool1: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']yamiast ynaku yapztania pisye mi sie mzslnik :shock: nie rozumieć :crazyeye: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']:shock: nie rozumieć :crazyeye: :lol: :lol: Jak to ??? pisało się Y zamiast Z i odwrotnie ... Ale Ty mnie wypuściłaś. Dla Ciebie nie ma rzeczy NIEZROZUMIAŁYCH :lol: :lol: Ewa i Waszka - coś miałam potrzebę pokazania Wam zwykłego dziecka. Ale dla mnie NIEZWYKŁEGO ... :oops: Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Odlotowy Mikołajek :lol: Haniu - gdzie biała bluzeczka? Pewnie tylko na wieś zakładasz?;) :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] mniam, podzielilbys sie Mikolajku :lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak Ale Ty mnie wypuściłaś. Dla Ciebie nie ma rzeczy NIEZROZUMIAŁYCH :lol: :lol: Są. Np. to, skąd cię wypuściłam :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']Są. Np. to, skąd cię wypuściłam :hmmmm: I tak Ci nie wierzę ! Gezesławek oraz szwrc mydło i powidło : Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I tak Ci nie wierzę ! obrazić się czy nie? :hmmmm: MWP (Magda Wielce Prawdomówna) :eviltong: Quote
Recommended Posts