Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne wsiowe zdjęcia :loveu:

[quote name='Teklunia']

Napisał(a) HankaRupczewska
Asterix i Wikingowie to zabawna kreskówka najbardziej podobało mi się powiedzenie [SIZE=5]KTO NA ZIMNE DMUCHA, TEMU BIJE DZWON :lol: :lol: :lol:

Na filmie był oczywiście pop corn, cola - a po filmie - Mac Donald . POPROSTU BOMBA !!!
Haniu, spedzilas uroczy dzien :lol: Taki... nastolatkowy ;)

ja bym powiedzialam, ze dziecięcy :evil_lol: nastolatki nie chodza na kreskowki :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ja bym powiedzialam, ze dziecięcy :evil_lol: nastolatki nie chodza na kreskowki :evil_lol:

:angryy: oż się zbulwersowałam...ja stara krowa a m-c temu 5 razy "Madagaskar" oglądałam i rżałam jak koń :evil_lol: :evil_lol: Kreskówki sa zarąbiste delikatnie pisząc :p ...tylko mi nie mów, że np. Shrek w całości jest dziecięcy :razz: bo niektórych tekstów to za chiny nie skojarzą z czasami kartek :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
ja tez sobie wypraszam :eviltong:
pare lat temu poszlismy na jakas kreskowke cala grupą ze studiow :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
ja tez sobie wypraszam :eviltong:
pare lat temu poszlismy na jakas kreskowke cala grupą ze studiow :lol:
hmm no patrz - a ja stara baba i nadal uwielbiam kreskówki :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']:angryy: oż się zbulwersowałam...ja stara krowa a m-c temu 5 razy "Madagaskar" oglądałam i rżałam jak koń :evil_lol: :evil_lol: Kreskówki sa zarąbiste delikatnie pisząc :p ...tylko mi nie mów, że np. Shrek w całości jest dziecięcy :razz: bo niektórych tekstów to za chiny nie skojarzą z czasami kartek :cool3::cool1:no właśnie SHREK, Epoka Lodowcowa , Madagaskar , toż to hity kinematografii i wolę to oglądać niż amerykańska ambitną szmirę :evil_lol:

Posted

Ja całkiem niedawno wybrałam się z połową grupy na Epoke lodowcową 2 :lol: a do nastolatek już się chyba niestety nie zaliczam :eviltong: (chociaż może to i dobrze? :evil_lol: )

Posted

Eeetam wy to wyjątki :evil_lol:
o tych co maja pow. 20 lat nie wspominam bo na stare lata to sie podobno dziecinnieje :evil_lol:

A w wieku nastu lat to się chodzi "do kina" a nie "na film" i sie siada w ostatnich rzedach :evil_lol:

Posted

Ja się nie wypowiadam, ponieważ mogę być nieobiektywna ( już trochę zdziecinniałam z powodów oczywistych :evil_lol: ) Ale dyskusja mi się podoba :lol:

Gezesławek zległ ...

Od czasu do czasu łypnie okiem :

Wszystko jest pod pełna kontrolą . Luzik !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja się nie wypowiadam, ponieważ mogę być nieobiektywna ( już trochę zdziecinniałam z powodów oczywistych :evil_lol: ) Ale dyskusja mi się podoba :lol:

Gezesławek zległ ...

tego mi było trzeba - toż to Haniu rewelacyjne lekarstwo na doła - aplikuj nam częściej - najlepiej regularnie, przed spaniem
kolorowych snów

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja się nie wypowiadam, ponieważ mogę być nieobiektywna ( już trochę zdziecinniałam z powodów oczywistych :evil_lol: ) Ale dyskusja mi się podoba :lol:

Gezesławek zległ ...

Gezesławek wpadł w dzikie lenistwo skąd ja to znam :evil_lol: :diabloti: :mad: :mad:
Haniu obłedne zdjecia! ;)

Posted

Haha śpiacy Gezeslaw robi świetne miny :lol:

A Ty spisz jeszcze ? :evil_lol:
Ja juz wstalam, ale mi dzwon nie bil :evil_lol:

Dzień Dobry Haniu

Posted

[quote name='PIKA']Haha śpiacy Gezeslaw robi świetne miny :lol:

A Ty spisz jeszcze ? :evil_lol:
Ja juz wstalam, ale mi dzwon nie bil :evil_lol:

Dzień Dobry Haniu
Dzień dobry :)
Ja też wstałam - dawno temu ;) Dzwon to mi bił bedzie niedługo jak dokończą dzwonnice pod moimi oknami :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Dzień dobry kochane dziewczynki !
A wiecie, że wstałam srana - i mnie też nic nie biło ... :roll: :roll: :roll:

A wczoraj - a właściwie dzisiaj moje dziecię wróciło z koncertu Kultu - i wyglądało mniej więcej tak :

To na podłodze, obok bucików, to resztki kudłów, które nie koniecznie chciały się rozczesać ... :diabloti:

Nie wiem, jak Wy - ale w październiku ja też idę. Na ten koncert. Znaczy Kultu ...
Lecę teraz do Skawiny . Będę wieczorkiem. Papapa ! :p

Posted

Gezesławek zległ ...

O jaki on rozkoszny!:loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
o rzesz :crazyeye:
ja tez tak kiedys wyglądalam :evil_lol: ale nie po koncercie :shake: :evil_lol:
hahaha tak - pamiętamy Twój powrót ze spacerku z Sabcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haniu - ach jak ja zazdroszczę Asi włosów - niesamowite ma :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry kochane dziewczynki !
A wiecie, że wstałam srana - i mnie też nic nie biło ... :roll: :roll: :roll:

A wczoraj - a właściwie dzisiaj moje dziecię wróciło z koncertu Kultu - i wyglądało mniej więcej tak :

To na podłodze, obok bucików, to resztki kudłów, które nie koniecznie chciały się rozczesać ... :diabloti:

Nie wiem, jak Wy - ale w październiku ja też idę. Na ten koncert. Znaczy Kultu ...
Lecę teraz do Skawiny . Będę wieczorkiem. Papapa ! :p

Nie wiem, jak w Krakowie, ale u mnie wieczorek już jest, powiedziałabym nawet że jest już nocek :niewiem: - Haniu - obiecałaś!!!!

BTW - Haniu - byłaś na festiwalu zupy???

Posted

Nie Aga nie byłam na Festiwalu Zupy ...
Byłam w zupełnie nowym miejscu, całkiem dla mnie nowym ...

Kiedyś tam byłam na Festiwalu pieroga- ale całkowicie bezemocyjne ....