Hanna R. Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 o rany ... Trampki są od Manola Blahnika , a koszula od Prady ... :grins: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']o rany ... Trampki są od Manola Blahnika , a koszula od Prady ... :grins: :lol: :lol: :lol: Nie boisz sie ze mu ten ozorek kiedyś ucieknie ?:crazyeye: Szelma ukradła mi moja kolacje a Ty mi tu takie smakowite fotki wstawiasz :mad: Aż mi ślinka pociekła :placz: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']o rany ... Trampki są od Manola Blahnika , a koszula od Prady ... :grins: hahaha umarłam ze smiechu :eviltong: Quote
Hanna R. Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Będą dawać podwieczorek ... Dobre wychowanie nikomu jeszcze nie zaszkodziło ... Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :crazyeye: wrzuciła mu patyk prosto do pyska z takiej małej odległości w dodatku?? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 No ! Prawie tak było ... Jednak prawie robi dużą różnicę ... O cholera ! JUtro idziemy na Asteriksa i Obeliksa ... RRRRRatunkuuu !:modla: :modla: :modla: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cześć Haniu :buzi: musiało być Ci cudownie na takiej wsi :loveu: chciałabym kiedys tak sobie zamieszkać.. mieć mnóstwo zieleni naokoło, cisza, spokój - sielskość .. ech marzenia scietej głowy :roll: zdjecia chyba oddają klimacik? Bo jakos tak wnioskuję po nich że było błogo i wspaniale? Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale cudniasta wycieczka :loveu: a ja mam trampki z Leclerca za 15 zl i się okazalo że sa nieprzemakalne :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No ! Prawie tak było ... Jednak prawie robi dużą różnicę ... O cholera ! JUtro idziemy na Asteriksa i Obeliksa ... RRRRRatunkuuu !:modla: :modla: :modla::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Haniu , a cóż to za zmiana repertuaru :razz:i zainteresowań ;) Wsiowe zdjęcia extra :p Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A gdzie Hania? Znowu galerie trzeba z samego dna wyciagac?? Haniu wracaj :cool3: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 hahaha Pysiu - z samego rana to ja a Ty to w środku nocy o Hani pamiętasz :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha Pysiu - z samego rana to ja a Ty to w środku nocy o Hani pamiętasz :lol::lol::lol:;)bo wszystkich pewnie zauroczyły OWE tampki :p Cześć Haniu ...jak tam Asterix :cool3: Quote
malawaszka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 nie zapominajcie, że trampki dostanę JA :grins: Quote
anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ekstra fota http://images2.fotosik.pl/68/152c91e82110dbda.jpg Rodzic hustajacy swoje dziecie :lol::lol::lol: Przepieknie tam bylo, pelna sielanka achhhhhhhhhhhhhhhh :rolleyes: Quote
asher Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No tak, Pani Rupczewska znowu znikła i pewnie znowu będzie miec sześciostronną depresję... :evil_lol: Haniu, strasznie lubię robić sobie u ciebie zaległości, bo potem tyle pyszności na raz :) Quote
mmbbaj Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezesław jako element ruchomy huśtawki :evil_lol: Haniu, śliczne zdjęcie, sama robiłaś? :evil_lol: Trampeczki (i skarpeteczki) i bluzeczka i spodenki też śliczne...i okularki też :lol: Bardzo ładnie zakomponowane!Ta wieś jest prawdziwa? :cool3: Bo bardzo, bardzo ci w niej ładnie...:loveu: Quote
agabass Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :lol: :lol: fotki jak zawsze rewelka a Gezes to chyba pracę nową znalazł jako zabujany Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Dobry wieczór :p Meldujemy się :p Dziękujemy za pamięć... Okropnie Was kochamy :loveu: Trampki maja się dobrze, Asterix i Wikingowie to zabawna kreskówka najbardziej podobało mi się powiedzenie [SIZE=5]KTO NA ZIMNE DMUCHA, TEMU BIJE DZWON :lol: :lol: :lol: Na filmie był oczywiście pop corn, cola - a po filmie - Mac Donald . POPROSTU BOMBA !!! Resztkowe zdjęcia wsiowe ... Biegnąc daleko : No tak ... I z czego ona tak się cieszy ??? Chyba się zaprzyjaźniły ... Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Asterix i Wikingowie to zabawna kreskówka najbardziej podobało mi się powiedzenie [SIZE=5]KTO NA ZIMNE DMUCHA, TEMU BIJE DZWON :lol: :lol: :lol: Na filmie był oczywiście pop corn, cola - a po filmie - Mac Donald . POPROSTU BOMBA !!! Haniu, spedzilas uroczy dzien :lol: Taki... nastolatkowy ;) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 jaka fajowa trawka - Ty to masz pomysły na zdjecia - podziwiam :loveu: ach jakie cudne widoczki miałaś na tej "wsi" :p Hihihi Asia sie przymierzała do motoru? Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [SIZE=4]Gosiu - wieś, oczywiście, była sztuczna. Białe skarpetki i biała bluzeczka to ułuda, okulary - z powodu sokolego wzroku na głowę wsadzone, spodnie i trampeczki miały być jeszcze ładniejsze ... No, ale ma się to, na co się zapracowało :cool3: [SIZE=4]Kasiu - rzeczywiście , zdecydowanie zawyżałam średnią wiekowa na sali :lol: [SIZE=4]Asherku - ja to lubię Ciebie czytać.. :lol: [SIZE=4]Agabass - Gezesław musi zarobić na swoje utrzymanie :p Jeszcze trochę Manieczki : Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Gosiaczku - Aśka nawe jechała na tym potworze ( jako pasażer oczywiście ). A ja umierałam ze strachu ... :roll: Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ehhhhh......pełno wzdychań towarzyszyło oglądaniu fotorelacji ze wsi :roll: ...aż mi się zatęskniło i chyba pojadę sobie w wakacje na wieś albo jakieś bezludzie i zabiorę psy co by mieć ruchomą huśtawkę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts