malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu: ooo jaki zatroskany Gezio :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Maga100']Bo dogomania niewierna jest... Codziennie zdjecia, codziennie życie towarzyskie, a wówczas będziesz na topie. A jak nie, to spadasz w hierarchii... Jak w życiu, Hanno, jak w życiu... Pamiętaj - mówi mi to MOJA MĄDROŚĆ ŻYCIOWA :diabloti: I widzisz, po co ja dzisiaj przez cały ranek śpiewałam - i tylko ni daj mi Boże skosztować tak zwanej życiowej mądrości ... Ale musiałaś, musiałaś się napatoczyć ! Wiedziałam, że kiedys użyjesz tego przeciwko mnie ... Dlaczego właśnie Ty ? :-( :-( :-( Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: ooo jaki zatroskany Gezio :loveu: No bo to pies czuły jest... Pani w dole - to i pies zatroskany... Muszę w końcu na kogoś liczyć... Przecież na Magę nie mogę, bo mi zaraz tymi swoimi życiowymi mądrościami przed nosem majta ... :shake: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zmęczyliśmy się szukaniem naszej Galerii ( strona szósta ). Zmęczyliśmy się wyciąganiem naszej Galrii ze strony szóstej. Mamy bulwers s powodu spadku zainteresowania naszą Galerią Ze Strony Szóstej... Wszak łaska pańska na pstrym psie jeździ ... Reasumując - mówimy DOBRANOC ... Dobranoc Krakowiaczkom Geziu, Maniu BTW - co u koników??? Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie martw się Pysia - Ja ZADBAM O CIEBIE... Żebyś nie czuła się taka upokorzona i porzucona . I zapomnianna. I niekochana. I.. i...i ... i taka jakby cię WOGÓLE nie było... Smutno... DEpresja wielka... I JAK , I JAK JA Z TEGO WYJDĘ ????? :look3: :look3: :look3: :look3: :look3: Uśmiałam sie do łez :evil_lol: Jestem Ci niewypowiedzianie wdzieczna ze nie pozwolisz mi odejsc w zapomnienie jako o Tobie zapomniano dzisiejszego dnie ( albo wczorajszego już? ) Licze na Ciebie, ufam Tobie ze nie zawiedziesz mnie.... :p Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I.. Dlaczego właśnie Ty ? :-( :-( :-( to sie nazywa samospełniające się proroctwo. Potocznie: krakanie :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Przecież na Magę nie mogę, bo mi zaraz tymi swoimi życiowymi mądrościami przed nosem majta ... :shake: kra. kra. kra. kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215']Dobranoc Krakowiaczkom Geziu, Maniu BTW - co u koników??? Były wczoraj zawody - zdjęć dużo, ale ... monotematyczne ... Jutro jakieś pokażemy . Dobranoc Państwu Wektorostwu ! Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Jeszcze przykład wykorzystywania na maxa... I zawsze wiedziałam, że ta rodzina MA ROBLEM ... Córka WYKORZYSTYWANA , Matka zdołowana ... POtrzebujemy psychologa ... No to PAPAPA ... Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Jeszcze przykład wykorzystywania na maxa... I zawsze wiedziałam, że ta rodzina MA ROBLEM ... Córka WYKORZYSTYWANA , Matka zdołowana ... POtrzebujemy psychologa ... :mad: zapomniałaś o Geziu :mad: ten to dopiero jest wykorzystywany ... na maxa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hahaha skąd ja znam takie wykorzystywanie :hmmmm: Quote
anushka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] bardzo mi się podoba ta fotka...;) Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mi też się bardzo podoba!!1 Zresztą wszystkie mi sie podobają!!! Nie martw się Haniu, w razie czego będziemy Cię wyciągać na pierwszą stronę, żebyś nam w depresje nie wpadała!!! Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zmęczyliśmy się szukaniem naszej Galerii ( strona szósta ). Zmęczyliśmy się wyciąganiem naszej Galrii ze strony szóstej. Mamy bulwers s powodu spadku zainteresowania naszą Galerią Ze Strony Szóstej... Wszak łaska pańska na pstrym psie jeździ ... Reasumując - mówimy DOBRANOC ... Gezio na dobranoc:loveu: Quote
Hanna R. Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Bo w życiu to tak już jest, że jedni się rodzą , by wykorzystywać - a inni , żeby być wykorzystywanym :roll: Cholera - właściwie to ja nie wiem do której grupy należę :cool1: Koniki malowało oszywiście moje dziecko . Pa, jadę na wieś . Może nam nie doleje ... :p Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ohohohooo będą fotki wiejskie :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no to żeby nie było tej depresji Hoop na pierwszą stronę!:evil_lol: Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 O Hania jedzie na wies :multi: Beda foteczki natury :multi: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Witaj Haniu :loveu: Zaraz pojde zobaczyc czy podtrzymywałaś moja galerie przy zyciu ;) Czekam z utesknieniem na wiejskie fotki :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Czekamy i czekamy... i znowu podciągamy...:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witaj Haniu :) Dzień pochmurny, Szelma ma cieczke, wydałam na badania jej majatek zamiast na ciuchy...Chyba mam chandre :placz: Quote
aga1215 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='PIKA']Haniu jak tam wsi ? :razz: podtopiło wioskę??? a u nas właśnie pojawiło się słońce:multi: Quote
Hanna R. Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Moje kochane , na wsi było bosssko :bigcool: To nasza gospodyni.:loveu: Druga część gospodyni – Środa ( we wtorek ) :loveu: Trzecia część gospodyni : :p Goście : Resztę pokażę jutro. Jeżeli będziecie chcieli oglądać .:p Quote
Recommended Posts