Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Hahahaha - czereśniowe rzygotki :evil_lol: Gezio dla Was bzu nazrywał ... I ponownie pokochał owieczkę . I jak to facet - musi ją rozebrać ... Quote
olcha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Hihhiih jaki delikatny. Haniu piękne masz artystyczne dziecię. Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witaj Haniu :multi: Przyjechalismy z wichurki a tu taaaaaaaaaaakie fotki:crazyeye: Cudowne wrecz!!:multi: To ja Tobie zazdraszczam talentu fotograficznego:oops: Dmuchawcowi tez chciałam pstryknąc ale co zbliżałam aparat do jakiegoś to czarny nos rozdmuchiwał mi go :placz: Sama widzisz - moi pomocnicy sa bardzo "pomocni":evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jaki Gezio delikatny :loveu: nam z owieczki została sama skórka :oops: Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [SIZE=4]Olcha - bardzo dziękluję ! JESTEM DUMNA Z MOJEGO DZIECIĘCIA ! :multi: [SIZE=4]Pysiu - już się o Ciebie martwiłam . Zdjęcia plenerowo- kwiatkowo - dmuchawcowe są Asi ... Gezesław też nie pozwala niczego, co jest w parterze sfotografować ... [SIZE=4]Aga - Gezesław jest delikatny WYŁĄCZNIE w stosunku do swoich pluszków ... Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Olcha - bardzo dziękluję ! JESTEM DUMNA Z MOJEGO DZIECIĘCIA ! :multi: [SIZE=4]Pysiu - już się o Ciebie martwiłam . Zdjęcia plenerowo- kwiatkowo - dmuchawcowe są Asi ... Gezesław też nie pozwala niczego, co jest w parterze sfotografować ... [SIZE=4]Aga - Gezesław jest delikatny WYŁĄCZNIE w stosunku do swoich pluszków ... Mnie nie było tylko 2 dni !! A wiesz jak my sie o Ciebie marwiłysmy? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Gezio dla Was bzu nazrywał ... Dziekuję Geziu :multi: :buzi: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu: ślicznie Geziowi oczka wyszły :lol: Dobranoc Haniu :p Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: ślicznie Geziowi oczka wyszły :lol: Dobranoc Haniu :p :lol: :lol: :lol: Wszystko wypatrzy :evil_lol: Dobranoc ... :loveu: Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] śliczne towarzystwo :loveu: Dobranoc Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Gabrysiu , Aga - DOBRANOC ... Jutro kolejny tydzień w którym znowu będziemy gubić nogi - a i tak będzie za wolno ...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: ślicznie Geziowi oczka wyszły :lol: Bo Asia za mocno ścisnęła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']Bo Asia za mocno ścisnęła :evil_lol: czy to aby na pewno Asia??? :razz: Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [SIZE=4]Pika, Magda i Monika spadam do łóżeczka. I będe starała sie nie ścisnąć Gezesława w celu zachowania oczu na właściwym miejscu ... Jutro jedziemy swawolić - to oczy geziowe sie przydadzą ... Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 czekamy na fotki z tych jutrzejszych swawoli :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Świetne miny mają! A Gezio przeszedł samego siebie:roflt: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gabrysiu , Aga - DOBRANOC ... Jutro kolejny tydzień w którym znowu będziemy gubić nogi - a i tak będzie za wolno ...:loveu: :loveu: :loveu: Masz racje Haniu... Ale mają miny :lol: Urocza fotka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Zmęczyliśmy się szukaniem naszej Galerii ( strona szósta ). Zmęczyliśmy się wyciąganiem naszej Galrii ze strony szóstej. Mamy bulwers s powodu spadku zainteresowania naszą Galerią Ze Strony Szóstej... Wszak łaska pańska na pstrym psie jeździ ... Reasumując - mówimy DOBRANOC ... Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :multi::multi::multi:kurcze ktoś już to powiedział.....szukajcie a znajdziecie :razz: znalazłam Was na :razz:1 stronie a szukałam na tyłach :evil_lol: Dobrywieczór i Dobranoc ;) Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zmęczyliśmy się szukaniem naszej Galerii ( strona szósta ). Zmęczyliśmy się wyciąganiem naszej Galrii ze strony szóstej. Mamy bulwers s powodu spadku zainteresowania naszą Galerią Ze Strony Szóstej... Wszak łaska pańska na pstrym psie jeździ ... Reasumując - mówimy DOBRANOC ... Mnie nie było cały dzien...Jutro pewnie spadne na ostatnią bo mnie znowu nie bedzie ...Nie martw sie ;) Dobranoc :) Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']... Wszak łaska pańska na pstrym psie jeździ ... Bo dogomania niewierna jest... Codziennie zdjecia, codziennie życie towarzyskie, a wówczas będziesz na topie. A jak nie, to spadasz w hierarchii... Jak w życiu, Hanno, jak w życiu... Pamiętaj - mówi mi to MOJA MĄDROŚĆ ŻYCIOWA :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Mnie nie było cały dzien...Jutro pewnie spadne na ostatnią bo mnie znowu nie bedzie ...Nie martw sie ;) Dobranoc :) Nie martw się Pysia - Ja ZADBAM O CIEBIE... Żebyś nie czuła się taka upokorzona i porzucona . I zapomnianna. I niekochana. I.. i...i ... i taka jakby cię WOGÓLE nie było... Smutno... DEpresja wielka... I JAK , I JAK JA Z TEGO WYJDĘ ????? :look3: :look3: :look3: :look3: :look3: Quote
Recommended Posts