Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Dzień dobry wszystkim . :loveu: Trochę zapracowana byłam... :roll: Znowu mam zaległości w galeriach. :roll: Znowu wszystkim , którzy odwiedzili Gezia i Maniusię dziękujemy . :loveu: Gezes zdziwiony : Później pokażę kilka fotek z Wawelu... Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry wszystkim . :loveu: Trochę zapracowana byłam... :roll: Znowu mam zaległości w galeriach. :roll: Znowu wszystkim , którzy odwiedzili Gezia i Maniusię dziękujemy . :loveu: Gezes zdziwiony : Później pokażę kilka fotek z Wawelu... Witaj!:multi: :multi: :multi: co tak zdziwiło Gezia? Chodziłaś z Asią na plener? Będą foty [SIZE=1]Kiedy będzie to "później"? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [SIZE=6]Hania wróciła :multi: :multi: :multi: piekny Gezio i czekamy z niecierpliwością na to "później" ;) Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='aga1215'] Chodziłaś z Asią na plener? [SIZE=1]Kiedy będzie to "później"? Aga ! No coś Ty ! :crazyeye: Przecież nawet gdybym chciała - i mogła - to TO PRZECIEŻ OBCIACH ! :lol: Hihi , Ty sobie przypomnij, czy w wieku 17 lat chciałaś mieć anioła stróża w szkole ??? I gdzie indziej też ??? :evil_lol: Zdjęcia wstawię wieczorem . Robiła je Asia. Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][SIZE=6]Hania wróciła :multi: :multi: :multi: piekny Gezio i czekamy z niecierpliwością na to "później" ;) Daga , dzień dobry ! :p Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga ! No coś Ty ! :crazyeye: Przecież nawet gdybym chciała - i mogła - to TO PRZECIEŻ OBCIACH ! :lol: Hihi , Ty sobie przypomnij, czy w wieku 17 lat chciałaś mieć anioła stróża w szkole ??? I gdzie indziej też ??? :evil_lol: Zdjęcia wstawię wieczorem . Robiła je Asia. toteż się zdziwiłam :evil_lol: za chwilę idę do pracy - do wieczorka Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 czekamy zekamy - już można by rzec, że jest wieczór :lol: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka']czekamy zekamy - już można by rzec, że jest wieczór :lol: No to dobry wieczór ! :p Tak jak pisałam wcześniej przypomnę Wam trochę Wawelu ( tegoroczny plener mojej córki , z którego nie była zadowolona – bo WAWEL – CO TO ZA ATRAKCJA ... :roll: Jeszcze do tego BEZ WYJAZDU, w domu ...:shake: ) Wawel znany, dookoła wiosna – jak co roku znana – a jednak okropnie piękna ... :p Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] cudowne cudowne murki kwiatowe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Ciąg dalszy : :p MOJE DZIECKO : A teraz papapa – zostaję bezceremonialnie wyrzucona od WŁASNEGO komputera ... :mad: Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :shake:teraz dopiero uświadomiłam sobie jak dawno nie byłam w Krakowie o Wawelu nie wspomnę :oops: A dmuchawiec CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Haniu, zdjęcia cudowne, strasznie mnie ciągnie do Krakowa :loveu: :loveu: w wakacje pewnie sie przejade :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ciąg dalszy : :p MOJE DZIECKO : A teraz papapa – zostaję bezceremonialnie wyrzucona od WŁASNEGO komputera ... :mad: że fotki będą śliczne, to wiedziałam, ale nie wiedziałam, że AŻ TAK :loveu: Haniu - najwyższa pora na drugi komputer - strasznie rzadko ostatnio bywasz na DG :shake: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='aga1215'] że fotki będą śliczne, to wiedziałam, ale nie wiedziałam, że AŻ TAK :loveu: Haniu - najwyższa pora na drugi komputer - strasznie rzadko ostatnio bywasz na DG :shake: Aga komputery sa dwa. W tym jeden MÓJ PRYWATNY - ale czsami ... no wiesz, kompy dwa - a chętnych trójka ... :roll: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 PIĘKNE!!!!!! Powtarzam się? :hmmmm: :hmmmm: [quote name='HankaRupczewska']Aga komputery sa dwa. W tym jeden MÓJ PRYWATNY - ale czsami ... no wiesz, kompy dwa - a chętnych trójka ... :roll: To oznacza, ze KTOŚ nie ma swojego prywatnego :evil_lol: :evil_lol: I podobno dzielić się to bardzo szczytne :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga komputery sa dwa. W tym jeden MÓJ PRYWATNY - ale czsami ... no wiesz, kompy dwa - a chętnych trójka ... :roll: tak czy siak - za mało :shake: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Haniu! Pokłony :mdleje: :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 No fakt - przydałby się jeszcze jeden komputer. Zdjecia kasi robiło moje dziecko. A tu jeszcze trochę atmosfery plenerowej z ostatniego dnia. Nad Wisłą ... :p :p :p Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [ Podoba mi się zaangażowanie tych dwóch istot na pierwszym planie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Maga - na pewno odpoczywają po cięzkim dniu poprzednim :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']Maga - na pewno odpoczywają po cięzkim dniu poprzednim :evil_lol: Mam dobry nos. Wyczułabym ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak wyglada Gezesław po dziesiejszym spacerze . Padł - nie zważając na okoliczności ...:roll: Quote
an3czka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Mam dobry nos. Wyczułabym ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak wyglada Gezesław po dziesiejszym spacerze . Padł - nie zważając na okoliczności ...:roll: Świetnie wygląda na tej torebce. Bardzo pasuje kolorostycznie:lol: Haniu wawelskie zdjęcia BOSKIE!!!:multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Mam dobry nos. Wyczułabym ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Znałam takie co miały dobry nos, wyksztalcenie medyczne a jak przyszlo co do czego to zdiagnozowały, ze laska to się na srodku hotelowego korytarza z powodu czereśni zrzygala :evil_lol: a jechalo jak z winiarni :evil_lol: Geziu torebki pilnuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts