aga1215 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Hahaha !!! Gezio sprzątający :crazyeye: Nad pralka jest szafka z łakociami - i to bynajmniej nie psimi :roll: Za tą szafkę, a własciwie jej zawartość Gezio pozwoliłby z siebie zrobić Eskimosa, dziewicę, murzynka etc, etc ..... to chyba kolejk ado łazienki stoi :o :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='aga1215'] to chyba kolejk ado łazienki stoi :o :wink: :lol: Moja pralka stoi w kuchni - dość dużą mam. Kuchnię... A to wspomniana szafka : Łazienkę to on ma TU : :roll: :roll: :roll: Quote
aga1215 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 :oops: :oops: :oops: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] to chyba kolejk ado łazienki stoi :o :wink: :lol: Moja pralka stoi w kuchni - dość dużą mam. Kuchnię... A to wspomniana szafka : Łazienkę to on ma TU : :roll: :roll: :roll: Hanka fajne macie baterie łazienkowe :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'] Łazienkę to on ma TU : :roll: :roll: :roll: Hanka fajne macie baterie łazienkowe :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Trochę zdekompletowane :wink: , ale ujdzie Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'] Łazienkę to on ma TU : :roll: :roll: :roll: Hanka fajne macie baterie łazienkowe :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Trochę zdekompletowane :wink: , ale ujdzie no bez pokręteł :wink: Quote
BoJa2 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 mam niedyskretne pytani,bo jeżeli to jest ON to czy JEMU czegoś nie brakuje czasem??? Tak tylko pytam z ciekawości :eek2: :ylsuper: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):mam niedyskretne pytani,bo jeżeli to jest ON to czy JEMU czegoś nie brakuje czasem??? Tak tylko pytam z ciekawości :eek2: :ylsuper: :wink: brakuje pokręteł :lol: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Tak, tak ! Brakuje pokręteł ! On tak ma :wink: Cudak taki .... Quote
BoJa2 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 O zgrozo.tylko nie mówcie,że zdemontowali?????Awaria na całego!!!! Każdego szkoda :help1: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Brak pokręteł w niczym nie przeszkadza - najważniejsze, że kranik jest w porządku :wink: Mani pokrętła geziowe również nie są potrzebne ... Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Mania pewnie kiedyś by chciała - ale teraz, to już i Gezia, i łoska ma w ... głębokim poważaniu Quote
aga1215 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Mania pewnie kiedyś by chciała - ale teraz, to już i Gezia, i łoska ma w ... głębokim poważaniu e, tam....biedna Mania :roll: Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Gezes robi takie same miny jak Leon :o A Leon na pewno nie ma ADHD, co to to nie :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 :iloveyou: ta szafke ze slodyczami to ja bym z checia przek\jela wswoje wladanie :oops: super foty i niezle batreie lazienkowe :D Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Agga'] tworcze zdjęcie :wink: :lol: Dlaczego ??? Ja tego nie stworzyłam :wink: Ja to tylko sfotografowałam 8) W zależności od okoliczności - mam tylko jednego zęba ... lub wszystkie :great: Jedno ucho też mi ucięła :-? Łapy niby mam wszystkie ... ALE ZAWSZE WSZYSTKO WIDZĘ ! W KAŻDEJ POZYCJI ! Quote
Agga Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 hihihi fantastyczne zdjecia...w każdej pozie 8) Quote
Camara Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] lub wszystkie :great: no wreszcie :lol: wreszcie na jednym jedynym zdjęciu Gezio wygląda... szkaradnie :eek: aż by się chciało wycałować tą wampirzą mordkę :kiss_2: i prosze mi tu gromów na łeb nie spuszczać, bo Gezio wyglądał zbyt idealnie: najpiękniejszy uśmiech, najwspanialsze miny... śliczny od nosa i od ogona... nawet ADHD u niego jak zaleta wygląda... no kurdesz, ideałów nie ma !!!... i już zaczęłam podejrzewać, że Gezio nie istnieje :roll: :lol: Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska']W zależności od okoliczności - mam tylko jednego zęba ... lub wszystkie :great: Jedno ucho też mi ucięła :-? Łapy niby mam wszystkie ... ALE ZAWSZE WSZYSTKO WIDZĘ ! W KAŻDEJ POZYCJI ! :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Oooooo, Asia :D Rozumiem, że Sabinka OK ??? Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='HankaRubczewska'] czym Haniu go napoiłaś??? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='aga1215'] czym Haniu go napoiłaś??? :wink: :lol: :lol: :lol: On wogóle spędził UPOJNĄ niedzielę :lol: Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Oooooo, Asia :D Rozumiem, że Sabinka OK ???Nie do końca :roll: karma nam się skończyła, w portfelu pustki, aż wiatr świszczy, więc od kilku dni boorki jada na gotowanym i niestety sabowy żołądek nie zdzierżył :( Dziś biedna psina jedzie na nifurksazydzie... :( I ziemi którą sobie kretynka z balkonowych kwiatków wygrzebuje :evil: Nawożonej :evil: Nie wiem, czy to ta ziemia nie jest aby przyczyną żołądkowych sensacji :evil: Quote
Recommended Posts