Hanna R. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 A u nas dzisiaj było tak : Ale też i tak : Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezuś nie skacz:crazyeye: :shake: :shake: :shake: Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']Gezuś nie skacz:crazyeye: :shake: :shake: :shake: W ostatecznym rozliczeniu nie skoczył, bo oddałam mu telefon . :razz: Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']W ostatecznym rozliczeniu nie skoczył, bo oddałam mu telefon . :razz: no, masz szczęście - naraziła byś się połowie Dogomanii:cool1: myślałam, że Mańcia to sztywniara a tu proszę :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] sceniacek :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] W ostatecznym rozliczeniu nie skoczył, bo oddałam mu telefon . :razz: no dobra a kto teraz bedzie placil rachunki ? :razz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']no dobra a kto teraz bedzie placil rachunki ? :razz: ten, kto zawsze w przypadku nastolatków - RODZICE! :p Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ale obłedna fota :razz:cudo :loveu: Haniu , kup Geziowi osobisty telefon i będzie po sprawie :razz: Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Haniu , kup Geziowi osobisty telefon i będzie po sprawie :razz: Witaj Haniu :multi: Właśnie - kup :) Mnie ostatnio proponowano dodatkowy numer i komorke za złotowke ;) Ponoc fajna sprawa bo można sobie wpłacac limitujac rozmowy ;) Wpłacasz 40 zł. i mozesz dzwonic dopoki nie wydzwonisz :eviltong: Moze cos takiego dla Gezia ? :evil_lol: Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']SZCZĘŚCIE W CZYSTEJ POSTACI ... Kochana Maiutka!!! :iloveyou: Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 i nie przywiązana do drzewa :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :crazyeye: Ale super zdjęcie aż mi włoski na karku stanęły, ja bym nie wytrzymała :eviltong: Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [SIZE=4]Aga, Pika, Pysiu - przekazałam Gezesławkowi wyrazy waszej telefonicznej troski - ucieszył się :cool3: [SIZE=4]Maga - Ty to znasz życie ... [SIZE=4]Asherku - rozumiem, że Mania Cię rozczuliła ? [SIZE=4]Malawaszka - czuję się zganiona :oops: Mania naprawdę nie jest całkowicie zniewolonyn psem... Biega tam, gdzie jest bezpiecznie , tam, gdzie nie jest - wolę ją zostawić przywiązaną. Gezesławka jestem pewna, Maniusi nie do końca ... [SIZE=4]Olcha - dronka rzeczywiście tupiąc nóżkami po szyi Asi trochę ją łaskotała ... Dzisiaj będą ... koty . To bezdomniaczki, które dokarmiamy wraz z sąsiadami . Są ... CUDNE ! Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ależ Haneczko - ja ganić Ciebie???? :crazyeye: a w życiu!!!!! zrozumiałam już poprzednim razem jak pisałaś, że to dla bezpieczeństwa Mani i doskonale wiem jak to jest bo ja Bolutka też często muszę zniewalać dla jego bezpieczeństwa :roll: ;) a kotuchy śliczne :loveu: Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Śliczna...Taka nieugłaskana dzikosc :) A tutaj ten sam taki zamyślony :loveu: Piekny kolorek ma ten kotek:loveu: Quote
aga1215 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 koniec świata :crazyeye: Hania się zakociła:multi: co Giezesławna to??? te rude śliczności to coś dla Poświaty :lol: Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [SIZE=4]Malawaszka - no wiesz, jak to jest ... Mania czasami głuchnie . A pomimo , że niby taka stara, to potrafi dać dyla :p [SIZE=4]Pysiu - chcielibyśmy mieć kota - ale Mania jest straszny pies na koty ... [SIZE=4]Paulinko - dobry wieczór ! A tu Gezesławek dzisiaj. Z lenistwa rodzinnego niestety - tylko na spacerze niedaleczkim :oops: Quote
aga1215 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Malawaszka - no wiesz, jak to jest ... Mania czasami głuchnie . A pomimo , że niby taka stara, to potrafi dać dyla :p [SIZE=4]Pysiu - chcielibyśmy mieć kota - ale Mania jest straszny pies na koty ... [SIZE=4]Paulinko - dobry wieczór ! A tu Gezesławek dzisiaj. Z lenistwa rodzinnego niestety - tylko na spacerze niedaleczkim :oops: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: masz taki las pod domem??? Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: masz taki las pod domem??? A jaaaaak !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Camara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A u nas dzisiaj było tak : GDZIE TE KASZTANY :watpliwy: one kwitną :icon_roc: to dlaczego u mnie nie kwitną ??? węszę aferkę :mad: to jest zeszłoroczny maj, ot co !!! :diabloti: Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Też mi trudno jakoś uwierzyć w te kasztany....u nas dopiero pąki się rozwijają...Chyba, że masz Haniu jakiś środek na przyspieszenie, to chętnie skorzystam!!! Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witajcie :) Haniu! Jezeli chodzi o koty to wierz mi ze "swojego" pies nie zje :) Tylko musi byc malutki :) Quote
Recommended Posts